Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

ilustrační snímek | foto: tiktok.com

Žena z letadla měla vidět reptiliána. Nakonec se ukázalo, že je to satanistka a má na sobě masku

Žena, která hystericky křičela v letadle, měla vidět reptiliána. Konspirační teoretici z TikToku přišli s ještě lepším vysvětlením. Žena je satanistka a protože viděla ještěra, vyděsila se a chtěla okamžitě odejít. Prozradily ji zdvižené prsty.
  13:00

Minulý týden se na TikToku objevilo video, ve kterém žena hystericky křičí a prosí posádku letadla, aby ji pustila ven. Okamžitě se začaly šířit konspirační teorie o tom, co se v letadle vlastně stalo. Někteří uživatelé byli přesvědčení, že žena viděla reptiliána, který zrovna mění lidskou podobu na ještěří. Teď se některým zdá, že žena může být satanistka.

Scenerie z letadla, kdy žena křičí, že někdo vzadu není opravdový a ona nutně potřebuje vystoupit, obletěla téměř celý TikTok. Nejednoho uživatele zajímá, co se na palubě vlastně stalo a tak mnozí video různě analyzují a zpomalují. Díky tomu si všimli zmíněného reptiliána. Celou dobu jim však unikalo to, co měli nejvíce na očích.

Žena po celou dobu výstupu zběsile gestikuluje rukama. Podle některých uživatelů nejsou gesta náhodná, ukazuje totiž symboly Bafometa. Kdo to ale je? Mnozí si ho bezpochyby spojí se Satanem, podle některých jsou totiž Satan i Bafomet jen jiné přezdívky pro ďábla. Původ jména Bafomet je ale nejasný. Existují názory, že by mělo jít jen o zkomoleninu Mohammeda.

V minulosti byl symbol Bafometa sice spojován s templáři, v současnosti je všeobecně nejčastěji považován za symbol satanismu. Ve druhé polovině dvacátého století si ho totiž přisvojila Církev Satanova. Symbol Bafometa vypadá jako pentagram s hlavou kozla uprostřed, původně to byl jen kozel s lidským tělem.

Bafomet má také své speciální gesto. Jednou rukou ukazuje vztyčeným prostředníčkem a ukazováčkem nahoru, druhou dolů. Gesto by mělo znamenat „jak nahoře, tak dole,“ a žena ho sice na video neukazuje přesně, podle uživatelů na TikToku to však nevadí. Stačí, že ukazuje na obou rukách prsty nahoru, což je prý skoro to stejné. Začala být údajně tak hysterická, protože je satanistka a viděla na palubě ještěra a to ji vyděsilo.

Někteří si při zkoumání zdvižených prstů také všimli, že žena má kolem krku něco jako rýhu. Je tedy údajně jasné, že má na sobě masku a nechce, aby ji někdo poznal.