Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Satnady vyměnila večírky za cvičení | foto: instagram.com/satnady

Proměna Satnady. Před měsícem probudila na záchytce, teď sdílí videa z posilovny a přestala pít

Influencerka Satnady se na konci června probudila na protialkoholní záchytné stanici. Od té doby se snaží na sociálních sítích sdílet především zdravý životní styl. Zveřejňuje v podstatě jen videa z posilovny a fanoušci ji za razantní změnu chválí. Navíc zrušila všechny večírky, které sama měla pořádat.
  13:25

Satnady, vlastním jménem Anastázie Chomičová, patří mezi kontroverznější české influencereky. Nejdříve byla známá chozením na večírky, později začala sdílet především cvičení a zdravý životní styl a sledujícím se zdálo, že chce celý svůj život změnit. Později však mnohé překvapila videi z protialkoholní záchytné stanice na pražské Bulovce. Teď se zdá, že se ke cvičení vrátila a pití alkoholu výrazně omezila.

Na konci června Chomičová na Instagramu sdílela nepříjemný zážitek. Probudila se nahá připoutaná k posteli v místnosti bez kliky. Nejdříve myslela, že se probudila v psychiatrické léčebně, nakonec se ukázalo, že musela být převezena na protialkoholní záchytnou stanici. Tvrdila, že si nic nepamatuje a někdo ji musel zdrogovat. Už několik měsíců předtím omezila alkohol a proto si v té době myslela, že už je na lepší životní cestě. Tehdy se sledujícím svěřila, že na sobě bude muset zapracovat.

Mnozí z nich čekali, že poměrně plán nedodrží, opak se však stal pravdou. Chomičová měla už několik měsíců naplánovaných několik večírků, které měla sama pořádat. Protože se mimo jiné živí jako tatérka, měla na nich i tetovat. Právě kvůli incidentu z Bulovky se rozhodla je ale zrušit.

Dlouhodobě tvrdila, že musí přestat pít alkohol, což se patrně v poslední době i stalo. Na sociálních sítích v poslední době totiž sdílí jenom cvičení. Téměř každý den přidává videa z posilovny s některým ze svých trenérů. Ve videích většinou cvičí a v popisu potom píše pár motivačních vět, kterými se snaží sledující pobavit. V mnoha případech píše o mužích a o jejím trápení s nimi, i přes to však mnozí oceňují její snahu.

@satnady Ig: satnady2 #czechgirl #czechtiktok #gymmotivation #gymtok #gym ♬ La La La - hey

Změny kontroverzní influencerky si brzy začali všímat i její sledující. „Vypadáš čím dál tím lépe. Opravdu ti to sluší,“ myslí si jeden z nich. Mnozí další dodávají, že na ní jde poznat, že na sobě pracuje. „Jen tak dál. Vypadáš mnohem spokojeněji,“ píše další.

Témata: Satnady