Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Satnady nezažívá nejlehčí období. | foto: IG: @@satnady2Antiyoutuber.cz

Satnady prý někdo zdrogoval. Fanoušci jí nevěří, místo léčebny skončila na záchytce

Satnady se ve středu ráno probudila nahá přivázaná k posteli v místnosti bez oken. Prý ji někdo zdrogoval a ona proto skončila v psychiatrické léčebně. Nejen, že jí sledující nevěří, že si drogy nevzala sama, podle mnohých nebyla ani v psychiatrické léčebně. Pravděpodobně se totiž probrala v protialkoholní záchytné stanici.
  12:15

Satnady, vlastním jménem Anastázie Chomičová, ve středu na Instagramu sdílela přinejmenším nepříjemný zážitek. Probudila se nahá připoutaná k posteli v místnosti bez kliky. Na koncertě jí totiž prý někdo hodil drogu do pití a ona se proto dostala, jak ona tvrdí, do psychiatrické léčebny. Podle některých ale neříká úplnou pravdu.

Chomičová se při vyprávění zážitků ze středeční noci několikrát obhajovala, že nikdy žádnou drogu neměla a dobrovolně by si ani teď žádnou nevzala, což jí personál nemocnice nevěřil. Podle ní za to může i její vzhled, protože má po celém těle spoustu tetování.

Její tvrzení jí zároveň nevěří ani někteří sledující. „No jasně, na to se vymlouvá každý. Když dopadne takhle, tak asi neřekne, že si to vzala sama,“ myslí si jeden z nich. Několik dalších se k němu přidalo. Jednoduše si myslí, že si Chomičová vymýšlí, aby působila jako oběť. Někteří také tvrdili, že si měla na pití dávat pozor a je to jen její vina.

Chomičová se snažila na Instagramu později obhájit. „Je to stoprocentně moje chyba. Já to přijímám a chápu, že je moje chyba, že si nehlídám pití a že chodím na party, když jsem mentálně nestabilní,“ uvádí své vyjádření. Celý příběh od začátku sdílela především kvůli tomu, že byla v šoku a proto její videa byla zmatená. Nikdy údajně nechtěla shazovat vinu na nikoho jiného, jen nevěděla, co má dělat.

Nutno dodat, že mimo jiné tvrdila, že se probudila v psychiatrické léčebně v pražské nemocnici na Bulovce. Tam však psychiatrická léčebna není. Na druhou stranu má Bulovka protialkoholní záchytnou stanici, kde se také pravděpodobně probudila. Domněnky potvrzuje také fakt, že ukazovala vystavenou fakturu na tři tisíce korun, tolik od roku 2021 také stojí také jedna noc na protialkoholní záchytce právě na Bulovce.

Na TikToku se už objevují videa z úterního večera. Podle Chomičové na nich jde vidět, že přinejmenším není ve své kůži a je jednoduše „mimo“. Své sledující poprosila, aby jí podobná videa už neposílali. Sama o nich totiž ví.

Chomičová svůj příběh sdílela na Instagramu prý sdílela především proto, aby ostatní varovala. „Někomu by to mohlo pomoct. Někdo si třeba řekne, že by se mu něco podobného mohlo taky stát a bude si dávat pozor,“ popisuje. Prý si uvědomuje, že by se svým životem měla začít něco dělat.

Témata: Satnady