Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Influencerka Satnady se svěřila, že měla problém s alkoholem | foto: instagram.com/satnady2

Byla jsem závislá, uchlastala jsem si mozek. Satnady přiznala, že měla problém s alkoholem

Influencerka Satnady na TikToku sledujícím přiznala, že měla problém s alkoholem. Podle svých slov zapíjela své mentální problémy, uchlastala si mozek a ztratila mnoho přátel. Následně se začala zbavovat všeho alkoholu, který doma měla. Teď radí sledujícím, kteří jsou v podobné situaci, aby s alkoholem přestali, dokud to jde.
  15:00

Satnady, vlastním jménem Anastázie Chomičová, svým chováním na sociálních sítích vzbuzuje mnoho debat. Na TikToku vaří různá jídla za co nejnižší cenu a nikdy se netajila chozením na různé večírky. Už před delší dobou však začala sdílet mnoho videí z tréninků v posilovně. V březnu navíc vyzvala na zápas v Clash of the Stars Hanku Gelnarovou, která už ten večer výzvu přijala.

Protože se zápas blíží, Chomičové prý bylo jasné, že se její životní styl bude muset změnit a teď přiznala, že měla problém s alkoholem. „Pojď se společně se mnou zbavit mojí závislosti. To, o čem jsem hodně nemluvila, bylo to, že jsem byla docela alkoholik,“ uvádí své nové video na TikToku Chomičová. Její vztah s alkoholem prý začal už v době, kdy jí bylo sedmnáct let a přetrvával až do dvaadvaceti. „Za těch pět let napáchal alkohol hodně škod,“ popisuje.

@satnady Ig:satnady2 #foryoupage #czechgirl #czechtiktok ♬ původní zvuk - satnady

Chomičová se svým sledujícím svěřila, že přišla o mnoho přátel a spoustu vztahů. „Nebudu přehánět, když řeknu, že jsem si uchlastala mozek,“ dodává. Prý později pila alkohol i sama, aby zapíjela své mentální problémy a aby nic necítila.

Když Gelnarová její výzvu do Clash of the Stars přijala a zápas se začal blížit, Chomičové došlo, že bude muset alkohol vynechat ze svého života úplně. Chce se prý pořádně připravit na zápas. Ten se bude konat už 10. června.

Chomičová později ve videu začne vylívat všechen alkohol, který doma má. Prý sama nečekala, že se něco podobného stane, ale myslí si, že by bylo dobré se všech zásob zbavit. „Pokud se mě zeptáte, jak se teď cítím, tak docela na ho*no,“ svěřuje se.

Dodává, že nikoho nenabádá, aby s alkoholem přestal. Prý nikomu nemůže říkat, co má dělat. Pokud její sledující alkohol zvládají, není na tom nic špatného. Jestli jsou však někteří v podobné situaci jako ona, radí jim, aby přestali, dokud to ještě jde. Podle jejích slov mluví jen o lidech, kteří se v tom topí, stejně jako ona.

Témata: Satnady