Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Influencerka Satnady se probudila v psychiatrické léčebně | foto: instagram.com/satnady

Satnady se probudila v léčebně. Byla nahá a připoutaná k posteli, prý ji někdo zdrogoval

Satnady se ve středu po koncertě probudila v psychiatrické léčebně. Byla prý nahá a připoutaná k posteli v místnosti bez kliky. Nemohla si zajít ani na toaletu. Prý jí někdo hodil nějakou drogu do pití a ona si od té doby nic nepamatuje. Má zlomený nos, otřes mozku a odřené ruce.
  11:12

Anastázie Chomičová, která veřejně vystupuje pod přezdívkou Satnady, svým chováním na sociálních sítích mnoho debat. Na TikToku vaří bizarní levná jídla a také byla známá chozením na různé večírky. Před zápasem v Clash of the Stars svým sledujícím přiznala, že měla problém s alkoholem a od té doby vedla zdravý životní styl. Teď se na Instagramu podělila o nepříjemný zážitek z úterního večera.

Chomičová v úterý vyrazila v Praze na koncert. Chtěla si ho užít, probrala se ale v psychiatrické léčebně. „Řekli mi, že jsem byla zfetovaná, když mě přivezli. Já ale drogy neberu a nikdy jsem žádné neměla. Jsem někde na Bulovce, je osm ráno a teď mě pustili,“ popisuje zmateně. Je přesvědčená o tom, že jí musel někdo hodit nějakou drogu do pití, protože jí ji našli v krvi. Ona si totiž žádnou nevzala. Má navíc otřes mozku, zlomený nos a odřené ruce.

O chvíli později sdílela i detaily z noci. „Nemám ani kocovinu, skoro jsem nepila. Pak si nic nepamatuju. Probudila jsem se ve čtyři ráno v místnosti, kde nebyla ani klika u dveří. Byla jsem nahá, měla jsem ruce a nohy připoutané k posteli,“ popisuje. Prý si v tu chvíli ani neuvědomila, že je v nemocnici, myslela si, že ji třeba někdo unesl.

Nemohla jsem ani na toaletu

Satnady se také svěřila, že potřebovala na toaletu, odejít z místnosti však nemohla. „Já jsem chtěla jít na záchod, ale nemohla jsem. I kdybych se mohla zvednout z postele, nebyla tam klika,“ popisuje. Prý měla mísu na moč pod postelí, kterou si pod sebe ale nemohla dát, právě protože byla připoutaná k posteli.

Kvůli celé situaci dostala panický záchvat, v místnosti s ní však byla i jiná žena, která se ji snažila uklidnit a pomoct jí. Snažila se také přivolat zdravotní sestru pomocí tlačítka, nikdo však nepřišel. Chomičová si prý vykřičela hlasivky, protože prosila, aby někdo přišel a pomohl jí, což se nestalo.

Personál nemocnice ji prý přišel zkontrolovat až o čtyři hodiny později. Do té doby nevěděla, co se stalo a proč je v takovém stavu. Prý jí řekli, že by měla přestat brát drogy, ona jim však nebyla schopná vysvětlit, že žádné drogy nebere a nikdy nebrala. Závěrem také apelovala na ostatní, aby si dávali večírcích pozor na své pití. Mohlo by se jim totiž stát něco podobného jako jí.

Témata: Satnady