Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác

Selena Gomez | foto: Profimedia.cz

Co se stalo Seleně Gomez? Na sítích se chová šíleně, neustále odchází a vrací se, fanoušci se jí smějí

Selena Gomez se v poslední době stala předmětem mnoha debat. Nejdříve mnozí řešili její vztah s Bennym Blancem, ona se však ohradila tím, že je nejšťastnější v životě a opřela se do Justina Biebera. Tento týden vzbudila debaty na udílení cen Zlatý glóbus a teď si dala pauzu od sociálních sítí. Na osmnáct hodin.
  7:00

Zpěvačka Selena Gomez patří mezi nejpopulárnější celebrity na světě, o čemž svědčí také fakt, že je nejsledovanější ženou na Instagramu. V poslední době se však zařadila i mezi ty nejkontroverznější. Naposledy vzbudila debaty kvůli dramatu na předávání cen Zlatý glóbus, v poslední době se toho kolem ní však děje mnohem víc.

Jméno Seleny Gomez se skloňuje na sociálních sítích už od začátku druhého lednového týdne. Na předávání cen Zlatý glóbus totiž byla totiž viděna, jak s Taylor Swift a Keleigh Teller u stolu o něčem horlivě diskutuje. Z videí téměř okamžitě uživatelé na sítích usoudili, že předmětem jejich debaty se stali Timothée Chalamet a Kylie Jenner. Jenner totiž údajně Gomez zakázala, aby se s Chalametem vyfotila a na sítích se už několik dní neřeší v podstatě nic jiného. Gomez však tvrdí, že se u stolu řešilo něco jiného a k žádnému sporu nedošlo.

Ač podle ní na Zlatých glóbech o nic nešlo, v jejím životě se toho děje spoustu. A zdá se, že je to tak vážné, že si musí v podstatě neustále dávat pauzu od sociálních sítí. Naposledy detox od Instagramu ohlásila ve středu. Prý se chtěla soustředit na věci, na kterých opravdu záleží. Příspěvek doplnila videem partnera Bennyho Blanca, jak si hraje s dvěma dětmi. O osmnáct hodin později už však byla opět online a sdílela fotku z kuchyně s Gordonem Ramsaym.

Vztah s hudebním producentem Blancem se stal na sociálních sítích také hojně probíraným tématem. Na začátku prosince potvrdila dlouhé spekulace, když sdílela jejich společnou fotku. Její sledující jí však nový vztah tolik nepřáli a její výběr kritizovali. Vadí jim především vizáž Blanca, podle některých vypadá příliš staře a kvůli mnoha tetováním špinavě.

Jenže populární zpěvačka se rozhodla na sítích proti negativním komentářům bránit. Nejdříve napsala, že je nejšťastnější v životě a navíc je Blanco prý ten nejlepší muž, se kterým kdy chodila. Nejeden sledující už tehdy tušil, že se komentářem opřela do populárního zpěváka Justina Biebera, se kterým kdysi tvořila pár zhruba osm let a nikdy se o jejich vztahu na sítích nepřestaly vést debaty. Podle mnohých jsou totiž pro sebe stvoření, to si však Gomez evidentně nemysli. V dalším komentáři napsala, že už se nikdy nebude vídat s žádným „fuckboyem“, tedy s mužem, který má hodně sexuálních partnerek nebo partnerů a obecně se nehodí pro partnerský vztah.

Nutno dodat, že osmnáctihodinová pauza není jedinou v poslední době. V říjnu se například Gomez rozhodla smazat sociální sítě kvůli tomu, že nemohla vidět nenávist a násilí, ke kterým na světě dochází. Jednoduše jí to prý lámalo srdce. Tehdy však internetový detox vydržela o trochu déle. Pro podobnou pauzu se rozhodla také v únoru minulého roku.

Sice už jsou její sledující na podobné chování většinu času zvyklí, někteří mají jejího vystupování na sítích už jednoduše dost. „Selenu mám rád, ale ona se fakt neumí chovat,“ píše jeden ze sledujících. Někteří zároveň nechápou, proč její chování nikdo neřeší a například pomluvy bývalého partnera jí stále procházejí.