Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Sensey omylem zveřejnil video s nahou slečnou | foto: instagram.com

Sensey omylem zveřejnil video s nahou slečnou. Ve videu byl pod vlivem, pervitin prý ale nebere

Sensey, český rapper, omylem zveřejnil na svůj Instagram video, které nikdo neměl vidět. Spolu s ním a dvěma kamarády je v něm také slečna, která ukazuje svá prsa a následně má pravděpodobně sex s jedním z mladíků. Sensey ve videu mluví o pervitinu, který ale údajně nebere. Opustila ho jeho přítelkyně se kterou čeká dítě?
  9:11

Rapper Sensey, vlastním jménem Vojtěch Prell, je velmi známý svou láskou k alkoholu a také k drogám. I když se chvíli zdálo, že se vydá správnou cestou, opět některé své večírky přehání. To dokazuje také podivné video, které Prell omylem zveřejnil na svém Instagramu. Ve velice zvláštním stavu totiž hovoří o užívání pervitinu a vedle něj dokonce leží polonahá slečna, které Prell natočil prsa. Rozhodně se ale nejedná o Prellovu přítelkyni. Slečna měla na konci videa nejspíš sex s jedním z přítomných mladíků.

Prell video zveřejnil v devět hodin ráno a vypadal velmi vyčerpaně. Byl v místnosti spolu se dvěma mladíky, přičemž jeden z nich měl být jeho manažer. „Mami, on mi furt dává nějaké drogy. To není dobrý manažer. Mami, on mi kazí Gigi. Hele a támhle ten kluk je fakt v p*či,“ říká Prell ve videu podivným hlasem. Poté obrátil kameru na slečnu vedle sebe, která ležela na posteli a měla odhalená prsa.

„Zahrajeme si k*zy? To mám fakt rád,“ pokračoval Prell. „On mi dal perník a tohle se mi stalo s držkou. Mámo, nevíš, co se dělá na perníku s tímhle? Vem si Indulonu a řeknu jo mami, díky. Ty v*le, na to bych nepřišel,“ drmolil Prell ve videu a natáčel si zarudlé místo mezi rty a bradou. Poté, co odvrátil kameru od polonahé slečny a začal se natáčet sám, v pozadí videa byly slyšet podivné zvuky, které nasvědčovaly tomu, že má slečna s jedním ze dvou přítomných mladíků sex.

Prell ale chvíli po zveřejnění video zase odstranil, protože si nejspíš uvědomil, že je naprosto nemístné. Zároveň se poté rozhodl k celé věci vyjádřit. Ve svém vyjádření paradoxně vůbec nemluvil o slečně, která vedle něj ležela polonahá a poté nejspíš měla s někým sex.

„Raní video byla jen p*del. Video jsem místo na blízké přátele dal na normální story! Žádný perník a tyhle h*vna mi nikdo nedává. Díky za pochopení. Sorry všem, byl jsem opilý,“ napsal Prell na svůj Instagram. Od té doby se k videu nijak nevyjádřil a nejspíš už ani nevyjádří. Někteří lidé si ale stihli bizarní video nahrát.

Celé video bylo ale podivné ještě z jednoho důvodu. Prell totiž nedávno na svém Instagramu oznámil, že čeká dítě se svou přítelkyní Tess Lee. Koluje ale názor, že se s ním měla Lee rozejít, nejspíš kvůli jeho nevhodnému chování. Tuto teorii lehce podporuje také fakt, že se spolu už nesledují na Instagramu a i když vzájemné sledování nemusí být součástí vztahu, o něčem to jistě vypovídá.

Prell se navíc velmi často dostane do situace, kdy je pod vlivem všeho možného. Fanoušci organizace Clash of the Stars si mohou pamatovat tiskovou konferenci, na kterou přišel Prell v otřesném stavu a v podstatě nevěděl, o čem mluví. „I když jsem v p*či, tak jsem pořád míň v p*či než ty,“ vysoukal ze sebe tehdy Prell.

Podobně tomu bylo i v omylem zveřejněném videu na jeho Instagramu, kde věci, které Prell říkal, občas vůbec nedávaly smysl. Rapper už sice nejspíš celou situaci považuje za uzavřenou, může se ale klidně stát, že se někdo, kdo si video nahrál, rozhodne zveřejnit ho a sociální sítě, což by bylo pro Prella samozřejmě nepříjemné.

I když nikdo neví, kdo je neznámá dívka ve videu, ona sama by mohla s takovým videem nesouhlasit. Nejen že ve videu ukazuje svá prsa, ale zároveň má také v pozadí videa s někým sex. Dívka by si jistě nepřála, aby se takové video šířilo na sociálních sítích. Zároveň by také mohla Prella žalovat. Zatím se ale video nikde neobjevilo a všichni tak mohou zůstat klidní.