Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Slovenský rapper Separ skončil v Indonésii za mřížemi. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Slovenský rapper Separ skončil za mřížemi v Indonésii. Dostává prý jedno jídlo denně a nemůže se sprchovat

Slovenský rapper Separ šokoval své fanoušky na Instagramu. Poslal jim pozdrav z indonéské cely. Prý kvůli problémům s dokumenty bude deportován. V cele zůstane však ještě několik dnů. Dostává prý jedno jídlo denně a nemůže se vysprchovat.
  14:24

Takhle si krásnou dovolenou zřejmě nepředstavoval. Známý slovenský rapper Separ skončil za mřížemi v Indonésii. Informoval o tom své sledující na Instagramu a popsal, co se vlastně stalo a jak se mu v tamní cele daří. Žádný med to nejspíš není. Nárok má prý pouze na jedno jídlo denně a nemůže se ani vysprchovat. Jak se tam tedy dostal? Nezkontroloval si platnost svého pasu, a tak bude kvůli jeho blížícímu se vypršení deportován.

Popisy su pre kokotov..

29. srpna 2023 v 19:41, příspěvek archivován: 10. ledna 2024 v 13:37

„Kontrolujte si cestovní doklady před tím, než někam pojedete. Taková Indonésie to bere dost vážně,“ píše Separ na svém instagramovém story a přidává fotku cely, ve které pobývá. „Cestovní pas musí být platný minimálně šest měsíců od data vstupu na území Indonésie,“ informuje na svém webu ministerstvo zahraničí.

Pro vstup do Indonésie tedy musí být cestovní pas platný minimálně šest měsíců od příletu do země. Separovi do jeho vypršení zbývaly však pouhé čtyři měsíce.

Momentálně tedy pobývá v cele v Indonésii na ostrově Lombok. Jelikož se jedná o menší ostrov, letadla na něj nelétají tak často. To je pro Separa špatné znamení, jelikož bude muset prý v cele čekat ještě několik dnů. Nepříjemný pobyt v cele pro něj jistě je i z toho důvodu, že na cestách byl se svojí partnerkou a dalšími přáteli.

„Toto je ale solidní blbost, hlavně když moji kamarádi a partnerka pár kilometrů odsud leží na pláži,“ píše Separ.

Známý rapper Separ skončil v indonéské cele Šlo prý o problémy s dokumenty

#antiyoutuber #antiyoutubercz

10. ledna 2024 v 12:16, příspěvek archivován: 10. ledna 2024 v 13:38

Cela, ve které pobývá, nevypadá zrovna vábně. Spát bude muset na nehezky vypadající matraci a po celou dobu vdechovat nechutné výpary z toalety v cele.

„Nechci vědět, co v té matraci žije, kdo každý na tom ležel a jestli to vůbec někdy převlékli,“ popisuje Separ, jak vypadá místo, ve kterém bude několik dnů pobývat. Z jeho výrazu se zdá, že situaci bere s nadhledem a při ukazování všeho, co se v jeho cele nachází, mu zůstává úsměv na tváři.

Nejedná se tedy o nejčistší místo k pobytu. Podlaha z jeho videí na Instagramu vypadá špinavě a lezou po ní dokonce i šváby. „Doufám, že mi v noci nějaká taková p*čovina nebude lézt po hlavě,“ říká Separ.

Denně má prý nárok pouze na jedno jídlo a nemůže se ani vysprchovat.

„Mám nárok na jedno jídlo za den od aerolinek, které mě sem vlastně poslaly, které udělaly chybu a dostaly vlastně pokutu, že mě sem poslaly bez pasu,“ vysvětluje Separ. I přes to se však prý shledal s vlídným a příjemným chováním ze strany tamních zaměstnanců.

„Neuvěřitelné. Tento člověk mi donesl KFC. Chápeš? Normálně pocítil, že mi nedají najíst, tak mi sám zaměstnanec přinesl KFC,“ říká Separ s úsměvem na tváři.