Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Sergei Barracuda reaguje na kauzu s Kuběnkou | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Nejsem buzerant, řekl Sergei Barracuda na koncertě. Kuběnka věc řeší s právníkem

Rapper Sergei Barracuda se ocitl pod palbou urážek a výsměchu kvůli kauze s influencerem Kuběnkou. Rozhodl se proto pozměnit jeden ze svých neznámějších hudebních hitů a znovu zopakoval, že není homosexuál. Většina lidí je ale na straně Kuběnky a rapperovi stále nadávají. Barracuda nejspíš na Kuběnku opravdu podal žalobu.
  18:00

Nedávná kauza, kdy se po celém českém internetu šířila zpráva o tom, že rapper Sergei Barracuda měl mít sexualní poměr s influencerem Tadeášem Kuběnkou, některé lidi stále neomrzela. I když se rapper k celé kauze vyjádřil a popřel, že by se mezi ním a Kuběnkou cokoliv odehrálo, spousta lidí je toho názoru, že Barracuda pouze lže, aby neztratil svou image drsňáka a velkého milovníka žen. Na sociálních sítích si navíc z rappera lidé neustále dělají legraci, vytváří různé humorné koláže a vypadá to, že více lidí je spíše na straně Kuběnky. Barracuda se neudržel a při jednom ze svých koncertů na kauzu znovu upozornil.

„J*bat co si o mě slyšel, všechno jsou to lži,“ rappuje Barracuda v jedné ze svých nejznámějších skladeb 713. Právě tuto skladbu rapper zařadil do svého repertoáru na jednom ze svých nedávných koncertů. Protože byl ale v důsledku nedávné kauzy ještě stále naštvaný, rozhodl se text upravit. „J*bat co si o mě slyšel, nejsem buzerant,“ zarappoval Barracuda a po jeho slovech začal celý klub doslova šílet. Přítomní fanoušci si moment zaznamenali a začali videa přidávat na sociální sítě, kde se okamžitě tento výrok stal virálním.

Barracuda se tím totiž znovu obhájil a dal najevo, že s Kuběnkou opravdu nic společného neměl. I když se rapper snaží dát jasně najevo, že homosexuál rozhodně není, očividně mu k tomu nepomáhá ani změna jeho skladby nebo ostrý vzkaz na Instagramu. Převládá totiž názor, že k údajnému styku mezi ním a Kuběnkou opravdu došlo, jeho fanoušci ho ale ani navzdory tomu neopouštějí.

Spousta lidí si ale z rappera dělá legraci a kolikrát si při psaní posměšných komentářů vůbec neberou servítky. „Stejně je to už v p*či. Teda pardon, v p*deli. Kdyby to přiznal, tak to určitě nikdo neřeší. Ale asi se stydí, že si užil s klukem. Ten, kdo není gay, nemusí nikomu dokazovat, že jím opravdu není,“ komentují video, ve kterém Barracuda rappuje, uživatelé na TikToku. Barracuda si také nově vysloužil přezdívku „SerGay“ a „Sergei Bi“, čímž se mnoho lidí na sítích neuvěřitelně baví.

Najdou se ale i tací, kteří naprosto neřeší rapperovu orientaci a snaží se ho podpořit i v těchto nepříjemných chvílích. „Ať si spí, s kým chce. Pro mě je důležité jak rappuje a jeho orientace mě absolutně nezajímá. Pořád je to jeden z nejlepších rapperů na české scéně,“ okomentoval kauzu jeden z uživatelů na Instagramu. Někteří Barracudovi fanoušci zase píšou, že i když milují jeho hudbu, stejně mu nevěří, že mezi ním a Kuběnkou k ničemu nedošlo.

@aneta.diary #sergeibarracuda #sergeib #sergei #tadeaskubenka #tadeas ♬ původní zvuk - aneta.diary

Stále ale zůstává otázkou, jakou dohru bude kauza mít pro oba aktéry. Barracuda ve svém vyjádření oznámil, že chce na Kuběnku podat žalobu, čímž opět pohoršil velký počet lidí. Ti se mu totiž vysmáli, že si hraje na gangstera a přitom řeší nepohodlné věci žalobou. Nejspíš se ale opravdu něco chystá. Redakce Antiyoutuber.cz totiž kontaktovala Kuběnku s dotazem, zda by nemohl prozradit nějaké novinky týkající se kauzy a sdělit aktuální stav celé situace.

„Řešíme to s právníkem, takže o tom teď nemůžu mluvit,“ odpověděl na dotaz redakce Kuběnka. Barracuda tak na Kuběnku možná opravdu podal žalobu a celá kauza tak může být ještě zajímavější. Influencer ale na sítích působil naprosto sebejistě a je tedy možné, že si údajný sexuální styk s rapperem opravdu nevymyslel. Barracudovi navíc celá kauza přinesla alespoň jednu prokazatelně pozitivní věc.

Ve chvíli, kdy se čekalo na jeho vyjádření, které avizoval na svém Instagramu, totiž rapidně vzrostl počet jeho sledujících. Nikdo si evidentně nechtěl nechat vyjádření ujít a tak se stalo, že Barracudovi přibylo za krátkou dobu okolo 20 tisíc nových sledujících, které doplnily počet aktuálních 200 tisíc sledujících.

Barracuda ale nikdy počet sledujících příliš neřešil a nejspíš by si přál, aby celá kauza zůstala navždy schovaná pod pokličkou. Bohužel se ale kolem jeho jména poslední dobou neřeší nic jiného. Kromě lehké úpravy své skladby se Barracuda ke kauze už znovu nevyjádřil. Pokud ale opravdu podal žalobu a bude řešit spor s Kuběnkou právní cestou, nejspíš se informací o pokračování celé situace dočkáme.