Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Sexuální podniky v Praze | foto: Instagram.com

Sex zdarma, či s umělou pannou? To už zavání sexuální poruchou, říká odbornice

Pohlavní styk se dá pojmout mnoha způsoby. Sex se dnes dá provozovat nejen s lidmi. Právě takové služby nabízí jeden pražský podnik. Za poměrně vysoké částky si lidé mohou užít s umělými pannami. Bavíme se o sexuální poruše, říká odbornice.
  11:22

Sex kino, či nevěstinec? Někoho to zřejmě překvapí, ale takové podniky jsou u nás stále v provozu. Některé se se svými službami však poněkud odlišují. Zdá se, že pohlavní styk s lidmi je pro někoho nezajímavý, na což jeden pražský podnik našel řešení. Nabízí sex s robotickými milenkami. Poměrně vysoké jsou však ceny, za které si využití privátního pokoje s jednou pannou účtují. Podle odbornice z Rozkoše bez rizika, se velice podobají průměrné taxe u prostitutek.

Sexuálních podniků jen v Praze je více a ani se nějak neskrývají, spíše naopak. Jeden takový se jmenuje Klub Sabinovka. Při vstupu do něj stačí pouze zaplatit vstupné dvě stě korun a jít se bavit dovnitř. Za sex se v něm neplatí a je to dokonce i od samotných majitelů zakázáno. „Sex je vždy zdarma a dobrovolný. Nikdo si nesmí říci o peníze nebo honorář,“ uvádí klub na svých stránkách.

Klub návštěvníkům nabízí prostory na seznámení a radovánky. Vše je založené na domluvě.

„Veškeré dění je založeno na naprosté dobrovolnosti a souhlasu zúčastněných. Nelze proto nikoho nutit do žádných situací nebo činností. Odmítnutí kohokoliv nesmí být bráno jako urážka a musí být bezpodmínečně respektováno,“ píše se v pravidlech klubu. Tento klub je, co se týče nabízených služeb, poměrně ojedinělý.

Sex s umělými pannami

V dnešní době je možné mít pohlavní styk nejen s lidmi. Další podnik totiž nabízí nejen prodej, ale privátní ložnice, ve kterých si zákazník může zadovádět se silikonovou pannou. Co se stane v budoucnu neví nikdo. Podle Jany Kočové z neziskové organizace Rozkoš bez rizika však je jasné, že něco takového normální prostituci nikdy nenahradí. „To si nemyslím, protože pořád to je věc,“ říká Kočová pro redakci Antiyoutuber.cz.

Podnik v průměru své silikonové panny zákazníkům nabízí na půl hodiny za sedmnáct set padesát korun. To se dá říct, že je poněkud vysoká cena, když si vezme v potaz to, že ve stejné částce se pohybují i ceny prostitutek. Proč by tak někoho lákalo si místo reálného sexu se ženou zadovádět s umělou věcí?

„Tam už se budeme bavit o nějaké sexuální poruše. Máme tady pedofilii, styk se zvířaty a tohle bude vlastně další z typů nějaké další sexuální poruchy,“ vysvětluje Kočová.

Pokud si tedy někdo vybere styk s umělou věcí místo sexu s reálným člověkem na privátním klubu za stejnou cenu, dá se už mluvit o sexuální poruše. „V tu chvíli to je spíše o té potřebě toho daného zákazníka a ne o té ceně,“ doplňuje Kočová.

Co je v tomto byznysu velice důležité, je hygiena. Když se nedodržují základní pravidla, může dojít i k přenosu nepříjemných pohlavních chorob. Již zmíněný podnik tak na svých stránkách uvádí, že čistota jejich pan je pro ně na prvním místě. Proces čištění po každém použití je zřejmě velice důkladný a náročný. Zahrnuje ho vyčištění dutin a povrchu panny, sušení, pudrování, parfémování, obléknutí a následná příprava pokoje pro klienta.

Zajímavé jsou i recenze na podnik od klientů. Některé jsou spíše vtipné.

„K narozeninám jsem dostal od manželky dosti neobvyklý dárek, a to hodinu v tomto podniku. Musím uznat, že to byl opravdu nevšední zážitek a že jsem si to vážně užil,“ píše jeden uživatel recenzi na podnik na Mapy.cz.

„Měli jsme tam rozlučku se svobodou. Super zážitek nejen pro ženicha. Obsluha perfektní, připravila i pohoštění. Určitě doporučujeme,“ píše další. Zvláštní na většině recenzích je to, že se velice podobají. Uživatelé, kteří recenze na podnik píšou, nikdy žádnou jinou nenapsali. Dá se tak uvažovat nad tím, že by mohly být falešné.