Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Trable v ráji Shopaholic Adel: V uniklých konverzacích píše o domácím násilí. Adel si myslí, že ji partner nemiluje

Na sítě unikly konverzace, ze kterých se zdá, že má bizarní influencerka Shopaholic Adel trable s partnerem. To, co v nich oba píšou, je vskutku zarážející. Partner Josef Gotovcev mluví o domácím násilí. Adel má označovat za tyranku a blázna. Influencerka si zdá se myslí, že ji přítel už nemiluje. Blíží se konec jejich vztahu?
  14:07

Najde si bizarní influencerka Shopaholic Adel někdy bezproblémový vztah? Téměř s každým partnerem si prošla kontroverzními kauzami různých druhů, od psychického až po fyzické týrání. Zdá se, že ani její aktuální vztah s Josefem Gotovcevem nebude tak růžový, jak se oba snaží na sítích ukázat. Na internet nyní unikly snímky konverzací s Adel a neznámou slečnou. Z nich se zdá, že to mezi zřejmě ne tak úplně zamilovaným párem pořádně vře. Že umí být Adel velmi ostrá, je známá věc. Avšak že se nepoučila a nadále pokračuje ve svém chování, je už lehce zarážející, i když podle mnoha sledujících vlastně ani ne. Podle nich se Adel nikdy nepoučí.

„Nejsem už ani na schránce. Majitelka to nechtěla. A teď zase lže, že mu je blbě a spí,“ píše Adel v konverzaci neznámé ženě, kterou ve svém videu ukázal youtuber vystupující pod přezdívkou FatDad. Celý chat je na poměry chování Adel v poslední době poněkud pikantní. Podle konverzace se k Pepovi chová hnusně a ani to neskrývá. Partner si to podle ní zaslouží. „Jen mi pořád rozkazuje, poučuje, uráží a nadává,“ pokračuje. Ačkoliv se zdá, že kauzy kolem Adel v poslední době utichly a ona se zřejmě zklidnila, ve vztahu bude pravděpodobně nadále ostrá jako vždy. „Říká, že jsem tyran, nebezpečná a blázen. On už mě nechce a prý mě nemiluje. Furt opakuje, ať si najdu něco jiného,“ říká.

Uniklých konverzací je na sítích víc. Další jsou ty s Gotovcevem. „Ještě si psala s někým, že ji mlátím a on to chce zveřejnit a přitom to ona dělá mně. Za pomoc ze mě dělá bůh víc co,“ píše Gotovcev. „No taky mi ubližuje, takže nevím, zda to vydržím,“ pokračuje. Kde tedy Adel momentálně bydlí, je lehce nejasné. Podle veškerých informací, uniklých konverzací ale i jejich vyjádření se zdá, že jsou ve společném pronájmu, který je však napsaný na jejího partnera. „Ona bydlí u mě,“ píše Gotovcev.

@antiyoutuber.cz Věděli jste, proč chce Shopaholic Adel tak velký byt?🤔🧐 Má prý hodně věcí a nemá je kam dát😄🤨 #antiyoutuber #antiyoutubercz #jankulas #shopholicadel ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Vztahová historie Adel je spletitá a dlouhá. Veřejnosti se na sítích za dobu své kariéry ukázala s mnoha partnery. Zdá se, že jen s jedním má do teď přátelský vztah. S Patrikem Soprem, jedním z prvních jejích partnerů, i po rozchodu streamovala na TikToku. Že ho například urážela, je věc druhá. Zdálo se ale, že nejsou rozhádaní tak, jak je s těmi dalšími. Další její bývalý partner Tomáš Davidík se dříve redakci Antiyoutuber.cz svěřil, jaké to bylo žít s Adel pod jednou střechou ve vztahu.

Řekl, že ho měla dokonce fyzicky týrat, i když už byl zraněný. „No jasně. Tak já měl zlomenou nohu a ona do té zlomené nohy ráda kopala,“ odpověděl Davidík na otázku, jestli mu Adel někdy ubližovala. Nebylo to však prý poprvé ani naposled, co na něj podle něj Adel vztáhla ruku. Jednou ho prý velice nebezpečně strčila na balkon. „Víš, jak je takový ten rantl na balkon. Tak přes to mě právě shodila přímo na balkon,“ vysvětlil Davidík další situaci, při které ho dle jeho verze Adel napadla.

Ani David Pražák alias Fregamer to s Adel neměl lehké. Jejich vztah propletený několika žádostmi o ruku a žádnou svatbou, přetrvával zhruba rok a půl. I v tomto vztahu Adel ukázala, jak ostrá umí být. Z partnerství s Fregamerem vznikla například vtipná scéna, při které ukázala, jak se jí nelíbí, že partner u ní doma chce na toaletě vykonat potřebu. Po dobu vztahu ji Fregamer bránil, po rozchodu udělal veliké vyjádření, kdy odtajnil všechny spekulace a pikantní drby z jejich vztahu. Přiznal například, že její morče Smíšek umrzlo a králíka měla Adel vypustit v zimě do volné přírody.

Před nynějším partnerem randila ještě s Janem Kulasem. I s tím si prošla mnoha kontroverzemi a hádkami. Konec jejich vztahu se dá označit za ten pravděpodobně doposud nejdrsnější. Na Vánoce měli pobývat u svých přátel. Adel se však se všemi v bytě nepohodla, což vyústilo až v ostrou hádku plnou křiku, breku a hlasitých nadávek.