Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Adéla a Kulas.. | foto: Se souhlasem Adély Pulcové

Čím živí Shopaholic Adel svého psa? Pije pivo, tvrdí mladík, který u ní pár dní žil

Veliký poprask momentálně udělal tiktoker říkající si Nic než pravda. Měl se vetřít do bytu Shopaholic Adel pod falešnou záminkou a několik dní u ní bydlet. Bydlení s ní popsal za pekelné. Psovi prý Adel téměř nedává najíst a k pití mu dávají pivo. Na Kulase měla v hádce prý jednou dokonce vytáhnout nůž. Redakci Antiyoutuber.cz poskytl exkluzivní rozhovor.
  19:00

Vyšla pravda ohledně Shopaholic Adel najevo? Tiktoker jménem Marek vystupující pod přezdívkou „Nic než pravda“ se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, jak se infiltroval k ní domů. Společně s influencerem Maxgreenem se měli domluvit na pranku, kdy si z Adel pořádně vystřelí. Nakonec se rozhodli pro bydlení u ní. Chtěli totiž prý zjistit, jestli je vše, co se o ní říká, pravdivé. To, co prý zažil, bylo hrozné. Bydlení s Adel popsal jako pekelné.

CHCI PRO TEBE JEN TO NEJLEPŠÍ, A CHCI ABY SI BYL SE MNOU ŠŤASTNÝ A SPOKOJENÝ A ZAMILOVANÝ CHLAP, VE VŠEM CO SI BUDEŠ PŘÁT A BUDEŠ DĚLAT COŽ SE TÝKÁ I TVÉ PRÁCE, TĚ BUDU NA PLNO PODPOROVAT A BUDU TI VE VŠEM OPOROU A STÁT NA VŽDY PO TVÉM BOKU JAKO TVÁ PŘÍTELKYNĚ. DĚKUJI ZA TO ŽE JSI. MILUJI TĚ LÁSKO MOJE JEDINÁ

29. května 2023 v 11:06, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 16:17

Všechno začalo jako jeden veliký prank. „Určitě znáte Maxgreena. Bavili jsme se a říkali jsme si, že něco vymyslíme a uděláme na Adélu,“ vysvětluje Marek. „Byli jsme pozvaný dovnitř. Říkám si super, tak uvidíme, jak to tam funguje a vypadá,“ doplňuje. Zpočátku mělo jít zřejmě o pouhou návštěvu. Marek však chtěl u Adel pobýt daleko déle a tak si prý vymyslel, že přišel o domov. Adel se nad ním tak zřejmě s Kulasem slitovali a ubytovali ho u sebe. Celkově u nich prý bydlel pět dnů. „Bylo to nejhorších pět dnů v mém životě,“ říká.

Delší dobu se na sítích mluví o tom, že se příjmy Adel čím dál více snižují. I o tom Marek promluvil. „Ona nemá peníze. Ukazovala mi ty částky. Ona na tom YouTube jeden měsíc vydělá třeba sedmdesát tisíc. Zaplatí poplatky, což je se vším asi pětašedesát tisíc,“ říká. Hlavní příjmy by podle něj měla tedy mít z YouTube, z čehož však většinu má utratit za nájem, energie a podobně. Na TikToku si má prý v průměru vydělat tři až čtyři tisíce za večer, z čehož se následně snaží vyžít.

MŮJ MILOVANÝ PEJSEK RICO A PŘÍTEL HONZA, JE 2 STRAŠNĚ MOOOC MILUJI, ONI JSOU TO NEJCENĚJŠÍ A NEJDŮLEŽITĚJŠÍ CO V ŽIVOTĚ MÁM, TOHLE JE MÁ SKUTEČNÁ RODINA. JEŠTĚ V BUDOUCNU MIMINKO A BUDEME KOMPLETNÍ ÚPLNĚ…

15. května 2023 v 10:23, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 16:17

Ke svému psovi se má Adel podle jeho slov chovat příšerně. „Teď si bude kupovat dalšího psa. Za pět dní jsem viděl, že dostal třikrát najíst z nějaké konzervy. Vodu podle mě za tři dny nevyměnili,“ tvrdí tiktoker. „Ona bere asi osm prášků denně. Každý den chlastá víno na ty prášky, takže to musí mít úplný mišmaš v té hlavě,“ říká.

Jedny léky mají být na uklidnění, které prý dokonce dává i svému psovi. „Ty musí brát i Honza. Donutila ho, aby je taky bral. Co je ale nejhorší, že ona ty prášky na uklidnění dává i psovi,“ doplňuje. Tvrdí prý, že je její pes z Kulase v nervech, a tak se ho tím zřejmě snaží uklidnit. To však nemá být jediná zarážející věc, kterou prý psovi dávají. Do misky mu podle něj zřejmě nejednou nalili i pivo.

TY JSI TEN PRAVÝ NA SPOLEČNOU BUDOUCNOST A PŘÍTOMNOST A NA ZALOŽENÍ RODIny, STEBOU V DOBRÉM I VE ZLÉM, V NEMOCI I VE ZDRAVÍ, JSI MOJE RODINA, VŽDY BUDU STÁT PO TVÉM BOKU A ZASTÁVAT SE TĚ A BRÁNIT TĚ.

MILUJI TĚ MOOOOOC LÁSKO MOJE JEDIKÁ❤️❣️

5. května 2023 v 2:16, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 16:18

Hádky mezi Adel a Kulasem jsou prý v jejich bytě na denní bázi. „Ádě prostě přepne v palici. Jdou ven a hádají se. Honza jak je naštvaný, tak kopal do auta, nebo bouchal do různých oken. Opravdu jako komedie,“ vysvětluje. Podle jeho slov má dokonce Kulas Adel podvádět se svoji milenkou. Nejen, že ji prý podvádí, ale dokonce s ní má čekat dítě. „Adel je jeho oficiální partnerka. On jak ale pracoval na jedné benzínce, tak se potkal s nějakou slečnou. Vím že spolu něco měli mít už v té době, co byl s Adélou,“ říká. „A ta slečna je těhotná. Kulas mi to sám potvrdil, že to tak je a že odtamtud potřebuje vypadnout od té Adély, ale že ještě musí počkat, aby s tou holkou mohli bydlet spolu,“ doplňuje.

Adel to prý podle něj vědět má, ale Kulas ji přesvědčil, že je to lež. „Oni si musí psát přes maily, aby to Adel nezjistila. Byl jsem svědkem toho, že si Honza na telefonu změnil heslo, což bylo peklo,“ vysvětluje. To, že by Adel neměla mít přístup k jeho sítím, ji mělo natolik naštvat, že na Kulase prý vytáhla kuchyňský nůž. „Šla až za tím Honzou, poškrábala mu trošku displej na telefonu a řekla: „to máš za to,’. Tak jako tam s tím divně máchala a to už jsem jí řekl: „hele Áďo polož to, to už není sranda,“ doplňuje.

Dekuji za 3 měsíce s tebou ❤️❤️ jen díky tobě jsem šťastný ❤️ MILUJI TĚ

13. června 2023 v 1:35, příspěvek archivován: 7. září 2023 v 16:18

Kulas to už prý s Adel nezvládá. Denně má prý vypít deset až klidně patnáct piv. Oba totiž podle jeho slov skoro nechodí ven a nedělají téměř nic jiného, než že streamují. Od Adel dokonce dostal prý Kulas zákaz chodit kamkoliv do práce. „Oni jsou jednom doma. Jejich život funguje pouze na bázi telefonu,“ říká.

Témata: Shopaholic adel