Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Další lež Shopaholic Adel: Vymyslela si potrat, panické ataky a řekla, že je stále panna

Bizarní influencerka Shopaholic Adel vyšla na světlo s další svou lží. Přiznala se, že si vymyslela potrat. Nejde o jedinou lež, kterou při záchvatu podle sledujících falešného breku na TikTok streamu přiznala. Lhala také o svých psychických problémech. Stále se však sledující snaží přesvědčit, že je nemocná. To jí lidé věří.
  18:00

Kolem kontroverzní influencerky Shopaholic Adel je v poslední době rušno. Nejvíce lidi na sítích zajímá zřejmě její nový partner. Mnoho žen ho označovalo za chronického uživatele seznamovacích aplikací. Nyní se však influencerka na svém TikTok streamu rozpovídala o něčem úplně jiném. V záchvatu breku se přiznala k další své lži. Že má psychické problémy, bylo mnohým sledujícím zřejmé. To, že se s nimi a s dalšími tragickými životními situacemi bude na sítích chlubit, už ale čekal jen zřejmě málokdo. Při jejím výlevu v pozadí na kameře pochodoval nový partner a rázně ji uklidňoval.

Že se Adel nedá věřit, ví už zřejmě každý na sítích. Často mění své příběhy, upravuje je a nyní se dokonce sama označila za lhářku.

„Největší chyba co jsem mohla udělat, bylo vymýšlet si potrat,“ říká ubrečená Adel na streamu. „Takže jsem se chtěla maminkám, tatínkům, co si doopravdy zažili potrat, fakt těžce nemocným lidem, jsem se chtěla omluvit, že jsem si to vymyslela,“ doplňuje. Nejde však jen o potrat, o kterém lhala. Vymyslela si prý také to, že měla mít panické ataky. „Že jsem si vymýšlela panické ataky a že jsem si vymýšlela ty choroby,“ říká a ukazuje papíry, které mají dokazovat, že je alergik.

Ačkoliv lhala doopravdy v mnoha věcech, chce, aby jí lidé uvěřili, že epileptické záchvaty má. Následně začne číst lékařskou zprávu a říkat, jaké léky bere.

„Srdeční vada v mládí po operaci. Takže srdeční vadu to opravdu jsem měla, to operované srdíčko, a mám tady dva kovy. S tím si nevymýšlím,“ říká a mlátí do papírů s tím, že si mnoho dalších onemocnění nevymyslela. Zajímavé je, že i v této kauze se objevilo téma finance. Řekla, že má alergie na sprchové gely, ale kvůli penězům je musí používat. „Pro alergiky existují speciální sprchové gely. Jenomže já nemám prachy, abych si ten drahý sprchový gel koupila. Já na to nemám prostě,“ vysvětluje.

Jsem sama sebou, jsem taková jaká jsem, pokud se to někomu nelíbí tak jeho problém, já se kvůli někomu měnit nebudu.

10. ledna 2024 v 2:52, příspěvek archivován: 27. února 2024 v 11:18

Na velice sledovaném živém vysílání promluvila i o dalších pikantních a bizarních věcech. Ve spojitosti s potratem se rozpovídala i o pohlavním styku.

„U mě nejde otěhotnět prostě. Já vím, že to je ostuda ve skoro jednatřiceti letech,“ naznačuje, proč nemůže mít děti. Tvrdí, že je stále panna a jednoduše proto nemohla čekat dítě. „Já jsem jako to jedno znamení. Prostě jsem panenka. Budeme upřímní. Je to ostuda v jednatřiceti letech,“ pokračuje. „Abych mohla žít normální sexuální život, protože mi to taky spoustu lidí píše, že ten chlap se mnou nebude, když s ním nebudu mít sex v tom vztahu,“ doplňuje a v pozadí jí partner něco šeptá.

Jak je u Adel podle lidí na sítích zvykem, s valnou většinou svých lží se vymluvila na něco jiného. O potratu prý lhala kvůli svému bývalému partnerovi Janu Kulasovi.

„Strašně mě mrzí, že jsem měla takového bývalého přítele, který mě nezastavil, který mi neřekl: ‚tohle je špatně, tohle si nevymýšlej‘. Jemu to bylo jedno a to je prostě chyba,“ svádí Adel vinu na bývalého partnera. „Proto jsem ráda, že už s ním nejsem,“ doplňuje. Podle lidí na sítích je takové její vyjadřování spíše humorné než smutné. „No ty p*čo, to jí fakt musí někdo říct, že lhát o potratu se nemá? Normálního člověka by to ani nenapadlo,“ komentuje jeden z lidí v diskuzi na Facebooku.

Můj přítel Pepa, a náš pejsek Rico❤️

27. února 2024 v 3:16, příspěvek archivován: 27. února 2024 v 11:17

Promluvila i o tom, jaký má obrovský strach z injekčních jehel, doktorů a z chození venku.

„Mám panický strach z doktorů. Když jsem byla už třikrát napadena na ulici, tak mám prostě strach chodit ven, protože mi lidi pořád vyhrožují, že mě venku napadnou. Já mám prostě strašný strach chodit ven sama,“ říká Adel v záchvatu pláče. „Já se prostě bojím lidí, že mi kvůli té minulosti něco udělají venku,“ doplňuje. V pozadí jde slyšet jejího partnera, jak jí rázně říká, aby se uklidnila.

Témata: Shopaholic adel