Pondělí 17. června 2024, svátek má Adolf
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Dochází Shopaholic Adel peníze? Fanoušky prosí o posílání balíčků a hledá bydlení za 13 tisíc

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel prosí své fanoušky, aby jí posílali balíčky s jídlem. Pravděpodobně jí docházejí peníze a zvažuje, že si půjčí od své banky. Zároveň hledá bydlení, za které je prý ochotná zaplatit maximálně 13 tisíc korun měsíčně. Podle spousty lidí je jen otázkou času, kdy Adel skončí na ulici.
  9:35

Bizarní influencerka Shopaholic Adel pravděpodobně zažívá nelehkou finanční situaci. Na jejím Instagramu se totiž objevilo video, ve kterém vzkazuje svým fanouškům, že jí mohou posílat různé balíčky. I když se tvářila, že je to pro ně skvělá příležitost, kterou jí mohou udělat radost, bylo za tím pravděpodobně něco zcela jiného. Adel totiž očividně nemá příliš mnoho peněz. Nyní shání nové bydlení a to za opravdu velmi nízkou cenu.

„Ahojky, lidi, já vás zdravím a mám pro vás dobrou zprávu. Jestli mi budete chtít poslat balíček, ať už v tom bude cokoliv, hlavně vás poprosím, nic neposílat pro mého pejska, protože stravu mu kupuji sama. Akorát bych vám vždycky napsala, na co mám alergii, aby v tom ty alergeny nebyly, jakože ovoce a tak, že jo. A kdo mi bude chtít poslat balíček, nemám s tím problém a vždycky mi napište a já vám dám adresu na Zásilkovnu. Takže od vás klidně budu přijímat balíčky,“ řekla Adel ve videu na svém Instagramu. I když se tvářila vesele, ve skutečnosti jí nejspíš teče do bot. Vydělává si totiž peníze na TikToku, kde jí lidé posílají různé peněžní dárky. Zároveň tvrdí, že jí nezbývá nic jiného, protože ji prý nechtějí nikde zaměstnat proto, jak se na sociálních sítích chová. Spoustu lidí už ale Adel přestala zajímat a tak se zkrátka snížil počet peněžních dárků, které jí lidé posílají.

To, že je Adel nejspíš ve finančních problémech, dokazuje také fakt, že si hledá nové bydlení. Je prý ale za nájem ochotná zaplatit maximálně 13 tisíc. Zároveň chce ale byt 2+kk, ve kterém bude vana, pračka a také terasa. V minulosti byla přitom schopná za nájem bytu zaplatit dokonce 40 tisíc korun, což je poměrně značný rozdíl. Nyní se ale Adel musí uskromnit, protože jí očividně rychle docházejí peníze.

I když má celkem vysoká čísla na svých sociálních sítích, málokterá firma či značka kdy projevila zájem o placenou spolupráci s ní, protože Adel je opravdu bizarní postava českého internetu a některé společnosti by si tak mohly takovou spoluprací poškodit své jméno. Jediné, co tedy Adel zbývá, je streamovat na TikToku a doufat, že jí její věrní podporovatelé budou i nadále posílat peníze.

Na sociální sítě unikly také snímky konverzace, ve které si Adel stěžuje, že nemá peníze. Pokud je konverzace pravá, Adel zvažuje půjčku u své banky. Zároveň se jí ale nejspíš nechce do banky dojít a o půjčku si zažádat osobně. Snaží se proto vymyslet, jak si půjčit peníze přes internet. Poté, co ale vydala video, ve kterém nabízela, že jí lidé mohou posílat balíčky s věcmi a jídlem, mnoho lidí si uvědomilo, že je Adel nejspíš v totální finanční krizi. Adel později na Instagramu napsala, že poté, co zaregistrovala, jak se o ní na sociálních sítích mluví, už prý o žádné balíčky nestojí.

„Adéla v podstatě žebrá celou dobu. Těším se na den, kdy bude stát před charitou. Proboha, já jsem si myslel, že já byl špatný s penězi do svých dvaceti let, ale tohle je nejlepší exemplář toho, jak nespravovat finance.Ona si neuvědomuje, v jaké je situaci. Normální člověk by se už zhroutil. Adélo, ty teda jedeš život. Skončí na ulici, už brzy,“ reagují na Adel lidé na sociálních sítích.

Chvíli se přitom zdálo, že se Adel konečně vydala tím správným směrem. Našla si přítele, který ji měl vést k dobrému chování, uklidňovat ji ve chvílích, kdy byla rozzuřená a prý se také podílel na placení nájmu. Jak ale mnoho lidí předpovědělo, ani tento vztah si Adel nedokázala udržet a s Josefem Nonsteamem se rozešla. Mnoho žen tvrdilo, že je Nonsteam provařený podvodník z online seznamek, ale Adel svého tehdejšího přítele pokaždé bránila. Nyní je ale sama a očividně naprosto zoufalá. Neustále ale natáčí na YouTube a ukazuje, za jaké věci utrácí. Kupuje si spoustu nezdravého jídla a také kosmetiku, která není zrovna levná. Takové rozhazování se jí ale může vymstít, protože vše nasvědčuje tomu, že jí peníze kvapem docházejí. Soudě podle komentářů bydlí nyní Adel u známých, kteří jí dočasně nabídli střechu nad hlavou. I když se Adel i nadále tváří, že je vše v naprostém pořádku, najde se jen velmi málo lidí, kteří jí to věří.

Témata: Shopaholic adel