Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Shopaholic Adel a její přítel opět čelí kritice. Dostali přezdívku „Lakatoš a Retard“, lidé se jim smějí

Bizarní influencerka Shopaholic Adel si opět vyslechla urážlivé komentáře. Lidé se totiž smějí nejen jí, ale také jejímu novému partnerovi Josefu Nonsteamovi, o kterém se tvrdí, že okrádal ženy ze seznamek. Podle lidí ani tento vztah nevydrží, ale Adel si myslí pravý opak. Prozradila, že s přítelem bydlí v pronájmu a zatím se nechce stěhovat.
  9:15

Shopaholic Adel si našla nového přítele a tvrdí, že je opět šťastná. Neustále přidává zamilované příspěvky a rozhodla se, že svého přítele opět začne ukazovat na sociálních sítích. I když mnoho lidí tvrdí, že přítel bizarní influencerky Josef Nonsteam je profláklý podvodník ze seznamek, zatím se zdá, že je s ním Adel spokojená. Dlouhou dobu měla pod svými příspěvky vypnuté komentáře a lidé tak neměli možnost sdílet své názory na jejich vztah. Adel lidem ale opět povolila možnost příspěvky okomentovat a lidé ji ani Nonsteama vůbec nešetří.

Adel, která byla vždy extrémně výbušná a neustále někoho urážela, nyní působí poměrně klidně. Sama neustále opakuje, že je to díky jejímu příteli, který na ni prý má dobrý vliv. Mnoho lidí si ale myslí, že různá vyjádření za ni píše on. Známá internetová celebrita zároveň ze začátku tvrdila, že svého přítele nebude na sociálních sítích vůbec ukazovat, ale rozhodnutí jí dlouho nevydrželo. Nonsteam se totiž u Adel na Instagramu objevuje často a páru se lidé vysmívají. „Lakatoš a retard. Ten chlap je odpornej. Co to je za nestvůry? Oni vypadají jak z nějakého hororu. Já si ani nechci představovat, co by z těch dvou vzešlo za dítě. Vypadají jako vrah a transka,“ nešetří nadávkami lidé na Instagramu. Pod jedním příspěvkem Adel se objevilo přes 800 komentářů a mezi nimi se nejspíš nenajde jediný, který by byl pozitivní. Influencerka ale komentáře nechala i nadále zapnuté.

Adel si prý z urážlivých komentářů nic nedělá. „Snažíme se hejt ignorovat. S partnerem čteme vždy jen ty hezké zprávy,“ řekla Adel pro redakci Antiyoutuber.cz. V takovém případě si ale s přítelem nejspíš příliš nepočtou, protože se jen zřídkakdy objeví komentář, který by směrem k nim nebyl urážlivý. Adel se také rozhodla vysvětlit, jak se to má s Nonsteamovou přítomností na sociálních sítích. „On na internetu nechtěl být, ale rozhodl se, že mě musí bránit. Ale stream ani videa nebude dělat, zase tolik vidět být nechce,“ tvrdí Adel. Nonsteama aktuálně na Instagramu sleduje přes sedm tisíc lidí a i jeho profil lidé navštěvují proto, aby mu mohli napsat, co si o něm myslí. Nonsteam je často kritizovaný proto, že měl údajně podvádět ženy na seznamkách a lákat z nich peníze. Adel pochopitelně tvrdí, že to tak není a že je její přítel ze všech nejlepší. To ale tvrdila o všech svých bývalých partnerech.

„Můj přítel pro mě znamená mnoho a konečně to je normální chlap. Navíc je starší, což je taky dobře. Hodně mi pomáhá a zastává se mě,“ řekla Adel, která by prý na svého přítele nedala dopustit. Podle lidí je ale jen otázkou času, kdy přijde první hádka a Adel se opět začne chovat agresivně. Jiní si zase myslí, že se ji Nonsteam snaží přesvědčit, jak moc ji miluje a hned jak bude mít příležitost obrat ji o peníze, nezaváhá. Adel pro redakci Antiyoutuber.cz prozradila, že s Nonsteamem bydlí v pronájmu a zatím prý nemá v plánu se stěhovat. Na otázku, zda se spolu nějak dělí o nájem, už ale neodpověděla. Adel také na Instagramu řekla, že od roku 2014 se u ní začala projevovat bipolární porucha a dokonce prý mívá neepileptické záchvaty. Pro Adel prý boj s nemocí není vždy jednoduchý a výrazně ji prý stěžuje její každodenní aktivity.

„Snažím se to zvládat a být v klidu, i když občas pláču. Ale když si pochovám pejska tak je mi lépe,“ řekla Adel. Má prý ohromnou radost, že si Nonsteam jejího psa oblíbil a prý se k němu chová hezky. Adel zatím lidem neustále tvrdí, jak dokonalý vztah nyní má. Lidé by jí to nejspíš věřili, kdyby neměli bohatou zkušenost s tím, že se její vztahy vždy začaly z nenadání hroutit. „Čekám, kdo z nich jako první do toho vztahu hodí vidle. Neukazuje ho na streamu proto, aby nikdo nevěděl, že ho týrá? Já tomu nedávám ani měsíc a začne o něm tvrdit, jak je to neschopnej ha*zl,“ píšou lidé na Instagramu. Adel sice opakuje, že svého přítele nikdy neopustí a že je ten pravý, lidé od ní ale takové věci slyšeli už v minulosti a nikdo ji už proto nebere vážně. Nonsteam má navíc nálepku známého podvodníka a i když Adel tuto skutečnost nejspíš nechce přijmout, mnoho lidí si myslí, že se stala Nonsteamovou další obětí.

Témata: Shopaholic adel