Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Shopaholic Adel se svým bývalým partnerem Janem Kulasem | foto: Marián DvoráčekAntiyoutuber.cz

Shopaholic Adel s vypětím všech sil hledá nový byt. Zbývá jí poslední týden

Kontroverzní influencerka Shopaholic Adel stále zatím neúspěšně hledá nové bydlení. Podle sledujících nakonec skončí na ubytovně. Aktuální byt by měla opustit do 6. prosince a požadavky na nové bydlení přibývají. Její finanční negramotnost ji podle uživatelů na sítích dožene až na ulici.
  15:39

Bizarní influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel má trable. Do 6. prosince má opustit byt, ve kterém momentálně žije. Zatím však nemá náhradu a čas se pomalu, ale jistě krátí. Sama si hledání nového bytu moc neulehčuje svými požadavky. Každý den na svém Instagramu upozorňuje své sledující, že hledá nový byt, přičemž téměř vždy přidá novou věc, který v něm musí být. Podle sledujících její požadavky nejsou splnitelné.

V poslední době se na sítích hodně řeší to, že Adel dochází peníze. Měla dokonce rozprodat pár věcí z domácnosti, jako její notebook téměř za šedesát tisíc korun. V aktuálním bytě platí prý za nájem čtyřicet tisíc, což už i na ni nejspíš začíná být až moc drahé. Chce si tak prý najít byt, kde bude platit maximálně třicet tisíc. Problém je v tom, že to není jediné kritérium, podle kterého Adel bydlení hledá.

Byt který hledá, by měl být po rekonstrukci, s terasou, myčkou, koupelnou, vanou, ne moc daleko od centra Prahy a samozřejmě nesmí vadit, že tam bude mít malého psa. K původnímu jednomu požadavku, co se týče nájmu, téměř každý den přibude nový. „Pokud máte někdo na pronájem byt v Praze, nejlépe novostavba a po rekonstrukci, kde může být malý pes a v budoucnu dítě, tak se mi prosím ozvěte,“ píše Adel nyní na svém Instagram story.

Podle jejího vyjádření se zdá, že se nestěhuje jen kvůli vysokému nájmu v aktuálním bytě. Chce prý odstartovat novou životní kapitolu. „Chceme se stěhovat a začít nový život bez hádek,“ doplňuje Adel k požadavkům ohledně hledaného pronájmu. Zajímavé jsou tak konverzace s Adel a jistou paní, která s ní řešila pronájem nového bytu. Adel si přeje, aby byl byt napsaný jen na ni. „Já potřebuji mít nějakou jistotu pro sebe, kde bydlet, kdybychom se náhodou někdy rozešli, tak ať na tom pronájmu jsem napsaná jenom já,“ píše Adel.

Adel začíná být čím dál více ve větším problému. Za nedlouho musí opustit aktuální byt a nemá kam jít. Podle sledujících bude muset jít buď někam na ubytovnu, hotel, či motel. Tato varianta Adel zřejmě v hlavě také proběhla. Myslí si, že jediný rozdíl mezi hotelem a motelem je ten, že v motelu může mít psa. „Já nevím, jak vám to mám vysvětlit, protože někteří jste prostě hloupí. Motel je prostě něco podobného jako hotel, ale je to něco, kde můžete mít s sebou to zvíře,“ vysvětluje Adel.

Příjmy Adel se tedy zřejmě pořádně snížily. Podle uživatelů na sítích je její finanční gramotnost k smíchu. Kdyby si podle nich nekupovala samé zbytečnosti, nemusela by řešit problém s nájmem. Že se Adel ve financích moc dobře nepohybuje, se ukázalo, když dříve prodala svůj byt daleko pod jeho původní cenou.

Tak to vypadá výsledek s mou osobní kadeřnici, byla moc super udělala mi kávu a hezky se o mě starala měla jsem dokonalou péči a luxus prostě. @level10hairsalon @hair_by_deniska děkuji ještě jednou strašně moc za spolupráci ty vlasy jsou vážně dokonalý. První spolupráce na smlouvu.

11. listopadu 2023 v 16:59, příspěvek archivován: 28. listopadu 2023 v 11:26

Velice zarážející věc, kterou Adel nedávno řekla, bylo to, že prý potratila. Jestli může mít děti, je věc, která se na sítích řeší dlouho. Na začátcích své kariéry měla říct, že mít děti nemůže. Nyní se však svěřila, že to není pravda a s Kulasem se o miminko prý snaží, avšak marně.