Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Shopaholicadel a Honza. | foto: Instagram

Týrá Shopaholic Adel přítele? Kulase měla shodit ze schodů, tvrdí ale, že je to lež

Shopaholic Adel se údajně znovu měla dopustit domácího násilí, tentokrát na svém příteli Janu Kulasovi. Toho měla totiž uhodit do obličeje a dokonce i shodit ze schodů. Kulas byl připravený opít se a jít někoho zmlátit, nyní se ale zdá, že je vše opět v pořádku. Adel totiž tvrdí, že celá situace byla pouze nahraná a nic takového se ve skutečnosti nestalo.
  11:00

Bizarní influencerka Shopaholic Adel se neustále chlubí tím, že je její přítel Jan Kulas naprosto dokonalý partner. Neustále přidává videa a zprávy, ve kterých tvrdí, že ho miluje a nikdy ho neopustí. Na sociálních sítích se ale šíří zprávy o tom, že jejich vztah nejspíš není tak růžový, jak Adel svým sledujícím tvrdí. Na internet totiž unikla konverzace mezi Adel a její kamarádkou, ve které si Adel na svého přítele stěžuje a dokonce se také přiznala k tomu, že ho uhodila. K celé situaci mělo údajně dojít v bytě Adel, který měl následně Kulas opustit.

Už dříve se objevily zprávy o tom, že Adel fyzicky napadala svého bývalého partnera Davida Pražáka. Influencerka se k tomu nyní přiznala své kamarádce v jejich společné konverzaci. „Ano, Davida jsem mlátila, ale on si to zasloužil. On si nevážil toho, co jsem pro něj dělala a že jsem do něj rok a pět měsíců strkala peníze, chápeš,“ vzlykala v hlasové zprávě Adel.

I když je takové doznání šokující, přeci jenom se týká nyní už neexistujícího vztahu. Navzdory tomu, že je vztah Adel a Pražáka už dávnou minulostí, Pražák se z toho očividně ještě nevzpamatoval. „Nerad se k tomu vracím, po psychické stránce mi to nedělá dobře,“ odpověděl redakci Antiyoutuber.cz Pražák na otázku, jak reaguje na doznání své bývalé partnerky.

Nyní se ale zdá, že se Adel dopouští domácího násilí i ve svém současném vztahu. Konverzace, která se šíří na sociálních sítích a kterou také zveřejnil youtuber FatDad, je mezi Adel a její kamarádkou Sandrou. Adel v hlasových i textových zprávách líčí své kamarádce, co se stalo. „On se chová strašně. Taková ostuda venku, taková ostuda. Už jsem mu fakt musela jednu napálit, dala jsem mu prostě facku, už si to fakt zasloužil, magor jeden,“ stěžuje si ve zprávách Adel.

Influencerka také ve zprávách píše, že jí Kulas řekl, že se jí bojí, což Adel velmi naštvalo. Kulas měl dokonce přemýšlet, zda chce ve vztahu za takových podmínek i nadále pokračovat. I on se ale rozhodl informovat o celém dění jejich kamarádku Sandru. Kulas měl totiž byt opustit a celou situaci venku rozdýchávat. Adel mu měla poté volat a říct mu, že dělá ostudu. Kulas se však bránil tím, že venku pouze kouří cigarety.

Později se však jeho chování změnilo a svou kamarádku informoval o tom, že je z celé situace zcela na dně. „Zase mi říkala, ať si táhnu za milenkami, tak já se jdu ožrat. Pak někoho najdu a totálně ho zbiju. Já tady mám už páté cígo za sebou, doufám, že když dokouřím zbytek té krabičky, tak to se mnou sekne, protože už je mi z toho špatně,“ řekl Kulas své kamarádce.

Youtuber FatDad také zveřejnil hlasovou zprávu, ve které Adel vzlyká a přiznává, že Kulase shodila ze schodů a dokonce tvrdí, že si chtěla ublížit a proto se uhodila hlavou o postel. Influencerka dala také svému příteli údajně jasně najevo, že už nechce pokračovat ve vztahu, z čehož byl ve zprávách Kulas velmi smutný.

Adel se k celé situaci vyjádřila a tvrdí, že to celé bylo pouze nahrané. „Není to pravda, Honzu bych v životě neuhodila. Ta konverzace, ty hlasovky, to je na tu holku prostě nahrané. Zkouška kamarádství. Ať si lidí věří čemu chtějí, my s tím nic neuděláme,“ vyjádřila se k celé situaci Adel pro redakci Antiyoutuber.cz. Podobné vyjádření Adel přidala také na svůj Instagram. Jejímu tvrzení se však nedá příliš věřit. Už v minulosti, kdy se šířily zprávy, že ubližuje Pražákovi a zakazuje mu chodit na záchod, se poté vyjádřila, že se jednalo pouze o legraci a celé to bylo nahrané.

Později se však ukázalo, že nic z toho nahrané nebylo. Adel pouze chtěla přesvědčit své sledující, že je v její domácnosti všechno v pořádku poté, co se s Pražákem usmířili. Po jejich oficiálním rozchodu však Pražák přiznal, že se jednalo pouze o zástěrku, aby se zbavila negativních komentářů. Nyní je tedy otázkou, zda se Adel opět nedopouští domácího násilí a zda později opět nevyplují na povrch důkazy o tom, že situace ve vztahu byla po celou dobu velmi špatná.

Témata: Shopaholic adel