Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Rok Shopaholic Adel: Zákaz chození na WC, dvoje zásnuby, dva rozchody a vyhlídka na nový život

Shopaholic Adel, bizarní influencerka, která svou tvorbou na sociálních sítích pobuřuje spoustu lidí, má za sebou rok plný různých excesů. Dvakrát se zasnoubila a dvakrát se rozešla. Svého partnera prý nechtěla pustit na záchod a podle lidí oba své snoubence týrala. Nedokáže prý být sama a chce si najít někoho, kdo to s ní vydrží.
  16:00

Kontroverzní influencerka Shopaholic Adel je jednou z nejvýraznějších lidí na české influencerské scéně. Lidé ji spíš ale kritizují než že by k ní vzhlíželi. Adel si za to ale může sama, protože se chová tak, jak se to zkrátka ani trochu nehodí. Navíc má za sebou také spoustu nechvalně známých momentů, které se s ní nejspíš ještě dlouho potáhnou. Adel je zkrátka talent na vytváření naprosto nepochopitelných situací a také v tomto roce jich má za sebou už opravdu mnoho. Rozešla se se svým snoubencem, poté se zasnoubila znovu, ale s jiným mužem a ani s ním už není. Na sociálních sítích se všech dvanáct měsíců chovala naprosto šíleně.

Zákaz chození na WC

Adel tvořila pár s Davidem „Fregamerem“ Pražákem a oba byli „nejoblíbenějším“ párem na TikToku. Už tady se ale projevovalo, jak se Adel ke svým partnerům občas dokáže chovat. Jedním z nejikoničtějších momentů bylo, když Adel streamovala na TikToku a povídala si s Pražákem. „Chceš na záchod? Ty chceš kakat? Ne,“ šeptala Adel směrem k Pražákovi. Lidé si jejich stream nahrávali a video, ve kterém Adel vede tuto podivnou konverzaci s Pražákem, obletělo snad všechny sociální sítě. Lidé si z toho dělali legraci, ale už tehdy někteří upozorňovali na to, že kontroverzní influencerka svého přítele týrá.

„Chudák David, musí lhát, že se s tebou má dobře. Ona ho fakt týrá omg. Davide, sbal se a uteč,“ reagovali lidé na video na sociálních sítích. Pražák poté sám tvrdil, že se jednalo pouze o vtip, ale vše se velmi rychle změnilo.

Rozchod s Pražákem

Adel se pyšnila, že ji Pražák požádal o ruku. Podle některých to ale nebylo příliš romantické, protože se zasnoubili v obchoďáku. Všem ale tvrdila, že je šťastná a má v plánu s ním zůstat až do konce života. Nakonec to ale bylo celé jinak. Na sociálních sítích se totiž začaly šířit fotky a videa, ve kterých Pražák sedí v obchodním domě a má u sebe spoustu tašek. Vypadalo to, že se někam stěhuje a později se potvrdilo, že Adel opravdu opustil. Ani jeden ale nenechal na tom druhém niť suchou a okamžitě se začali urážet.

Pražák tvrdil, že ho Adel týrala, zakazovala mu spoustu věcí a situace se záchodem se prý opravdu stala. Musel prý chodit na záchod do nedalekého KFC, protože Adel nechtěla, aby svou potřebu vykonával u ní doma. Docházelo prý také k záchvatům, které byly naprosto přes čáru a kolikrát si je influencerka vymýšlela. Adel si zase stěžovala na to, jak líný a nespolehlivý přítel byl. Musela mu prý dělat mámu, starat se o něj, všechno za něj platit a také zmínila to, že podle ní bral v minulosti drogy a že to dokazují jeho zuby, které mu vypadaly.

Vztah s Kulasem

Adel si krátce po rozchodu našla nového přítele Jana Kulase, se kterým vše vypadalo v pořádku. Z počátku byl tichý, působil mile a vypadal, že svou partnerku ve všem podporuje. Také k němu se Adel začala po čase chovat ošklivě a to i přes to, že se jí snažil pomoci. Neustále jí totiž opakoval, aby si nečetla nenávistné komentáře, aby byla v klidu a nic si z toho nedělala. Adel se ale dokázala pokaždé neuvěřitelně naštvat a svého partnera začala urážet. Lidé se ho ale zastávali a upozorňovali ho na to, že to stejné se dělo také v jejím předchozím vztahu. Kulas se Adel ale neustále zastával a dokonce se odhodlal k překvapivému kroku.

Na druhém galavečeru organizace Red Face totiž svou partnerku požádal v zápasnické kleci o ruku. Oba vypadali spokojeně a také to jak se patří oslavili. Jejich nadšení jim ale příliš dlouho nevydrželo, protože se spolu opět začali hádat. Kulas ale v sobě našel kuráž a Adel se začal vzpírat. Vysvětlil jí, že se k ní chová slušně a že pouze ona je tím, kdo neustále vyvolává mezi nimi hádky.

Rozchod s Kulasem

Adel se s Kulasem hádala opravdu pořád a majitel bytu, ve kterém spolu bydleli, se rozhodl, že už jim neprodlouží nájemní smlouvu. Museli se proto oba vystěhovat pryč a Adel rozhodla, že spolu budou bydlet na hotelu. Tam se ale hádali dál a Kulas najednou oznámil, že se s Adel rozešel. Už prý nechtěl zažívat to, co zažíval a chce se vrátit zpět ke své rodině. „Nemám ráda samotu, protože nemám nikoho kromě pejska a Markétky. Já ale věřím, že kdybych si za chvíli někoho našla, je to moje věc, ale chci si najít někoho, kdo bude vědět, jak na mě. Kdo při mě bude stát i v těch nejhorších chvílích a nebude mě podvádět, ani co se týče psaní s holkami. Nebude pít, nebude agresivní a nebude vztahovat ruku na holku,“ řekla Adel pro redakci Antiyoutuber.cz.

„Já chci začít nový život,“ svěřil se Kulas. Kvůli své partnerce si totiž pokazil vztahy s rodinou a nyní to hodlá napravit. Lidé ho ale podporují a drží mu palce, aby po nepříjemném období plném hádek a urážek, konečně mohl žít normálně. Otázkou ale je, kdo najde odvahu a chuť stát se dalším partnerem Adel. Všichni totiž mohli sledovat, jak nechvalně to vypadalo v jejích dvou vztazích v tomto roce.