Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholic Adel mluví o možném rozchodu s Kulasem | foto: instagram.com

Shopaholic Adel chce opustit přítele? Pohádali se na streamu, Adel je prý na rozchody zvyklá

Ostrá hádka, která se odehrála mezi kontroverzní influencerkou Shopaholic Adel a jejím přítelem Janem Kulasem, donutila pár ukončit živé vysílaní. Adel naštval nedostatek dárků, urážela diváky a nakonec se pustila také do Kulase. Ten se naštval a stream na chvíli opustil. Adel mezitím řekla, že spolu nejsou šťastní a když se rozejdou, nebude to pro ni nic nového.
  9:30

Nechvalně známá influencerka Shopaholic Adel má očividně problémy ve vztahu. Už dříve se šířila informace, že bije svého přítele Jana Kulase. Nyní se zdá, že se s ním chce rozejít. Když totiž společně streamovali na TikToku, Adel se o jejich vztahu vyjadřovala negativně. Kulase kritizovala za jeho chování a dokonce řekla, že je na rozchody zvyklá. Kulas se přitom po celou dobu snažil svou přítelkyni uklidnit a choval se k ní zcela normálně. Adel ale zašla se svou kritikou až příliš daleko a Kulas se nakonec naštval.

Všechno odstartovala situace, na kterou už musí být oba zvyklí. Při živém vysílání na TikToku totiž Kulasovi lidé posílali výrazně větší počet dárků než Adel. Oba se přitom snažili dostat od diváků co možná nejvíce dárků a chovali se při tom podobně, jako tiktoker Profiman a jeho dcera Denisa. Kulas ale Adel v počtu dárků naprosto převálcoval a bylo vidět, že influencerce se to ani trochu nelíbí.

Její úsměv vystřídal zamračený pohled a od té doby to šlo z kopce. Mezitím, co Kulas povzbuzoval diváky, aby mu poslali co nejvíce dárků, Adel vstala a řekla, že to nechce poslouchat. V tu chvíli Kulas očividně poznal, že je zle. Adel přešla do jiné místnosti a bylo vidět, že je opravdu naštvaná. Svou zlost si nejprve vybila na divácích, kteří jí psali nehezké komentáře. „Ty jsi p*ča, když si pořád děláš ty fake profily. Já ti dám krávu, ty dylino jedna vypatlaná. Vůbec si mě nepřej,“ rozčílila se Adel, načež ji Kulas začal uklidňovat.

Adéla se následně obořila na dalšího diváka, který jí řekl, že se ke Kulasovi nechová hezky. Podle Adel si má Kulas v takovém případě najít jinou přítelkyni, ona sama je prý na rozchody zvyklá. Kulas však svou přítelkyni velmi laskavě podpořil a snažil se ji přesvědčit, aby si takové komentáře vůbec nečetla.

Adel ale už očividně vůbec nevnímala slova útěchy a její špatná nálada se rychle stupňovala. Opět začala sprostě nadávat jednomu z diváků a její urážení přerušila až dívka, která Adel poslala velký dárek. Poté se ale opět vrátila k urážení diváků a Kulas se svou přítelkyni marně snažil uklidnit.

„Jediný, kdo tady bude držet hubu, jsi ty, krávo jedna de*ilní. P*čo jedna, aby sis kupovala kvůli tomuhle odběr, tak to jdi do ha*zlu. Já už se s vámi s*át nebudu“ nadávala dál Adel. Poté se začala ošklivě vyjadřovat také o Kulasovi. Je jí prý naprosto jedno, jak se mu daří a nechce s ním už ani být v jedné místnosti.

Adel také přiznala, že spolu řeší vztahové problémy, nechtěla ale prozradit jaké. Kulas na to odpověděl, že je to určitě opět tím, že získal více dárků než ona. Adel se nechala slyšet, že závidí nezadaným slečnám, protože nemusí být ve vztahu a hádat se se svým přítelem. „A dost,“ rozčílil se Kulas, který toho měl už očividně plné zuby. Odložil telefon a odešel pryč.

Podle Adel prý za problémy v jejich vztahu může Kulas. „Pokud se mnou Honza není spokojený a šťastný, nebráním mu v tom, aby si našel jinou. To je prostě život, to se stává, že už kluk k holce nic necítí. Já se sama sobě nelíbím a to je ten problém. Honza by si očividně vedle sebe představoval jinou holku než jsem já,“ řekla Adel, která v tu chvíli vypadala velmi smutně.

Kulas si s ní chtěl promluvit, nejspíš o tom, co se děje, zapomněl ale vypnout živé vysílání a Adel se opět rozčílila. Podle ní totiž chtěl, aby jejich rozhovor slyšeli všichni přítomní diváci. „Je to od Honzy hnusné, ale neudělám asi nic. My spolu asi fakt nemůžeme být. Jediné co asi brzy udělám,“ stěžovala si Adel. Kulas si měl prý rozmyslet na začátku vztahu, zda s ní opravdu chce být.

Kulas se bránil, že nikdy neřekl, že by s Adel nechtěl být. Snažil se zoufale celou situaci vyřešit tím, že apeloval na své sledující, aby mu už nikdy neposílali žádné dárky. Poté z Adel vylezlo, že Kulasovi píšou různé holky. To jí očividně vadí, i když Kulas tvrdí, že jim neodepisuje. Pokud prý Adel nebude s Honzou, její život už nebude mít cenu.

Poté Adel ukončila živé vysílání. Kulas ještě stačil divákům sdělit, že ho žádné dárky nezajímají a následně také on živé vysílání ukončil. Co se dělo dál už nikdo neví, ale influencerka očividně opět zvažuje, že se rozejde se svým dalším přítelem, protože spolu mají ve vztahu neshody.

Témata: Shopaholic adel