Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Jan Kulas se zasnoubil s Shopaholic Adel. | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Život Shopaholic Adel: Neustálé hádky, výhrůžky rozchodem. Závidí příteli a bere léky, které nesmí

Shopaholic Adel se opět v živém vysílání rozzlobila na svého snoubence Jana Kulase a vyhrožovala rozchodem, Kulas se ale spíše věnoval penězům, které mu lidé na TikToku posílali. Ve tři hodiny ráno přidala několik videí na Instagram a v jednom se přiznala, že si vzala lék, který by ale rozhodně užívat neměla.
  14:44

Bizarní influencerka Shopaholic Adel se na streamu opět pohádala se svým snoubencem Janem Kulasem. I když v den zásnub oba působili jako nesmírně šťastný pár, o pár dní později to s nimi znovu šlo z kopce. Na posledním streamu na TikToku se Adel s Kulasem opět rozhádala a následně se na Instagramu omlouvala. Ve tři hodiny v noci nahrála sérii videí a přiznala, že jí Kulas přesvědčil, aby si vzala lék na uklidnění. Ten by ale neměly užívat ženy, které se snaží o miminko a užívání léku by měly zkonzultovat se svým lékařem. Adel opět tvrdí, že už s Kulasem na TikToku nebude vysílat.

Adel se na svého snoubence už delší dobu zlobí kvůli tomu, že mu prý neustále píšou jiné ženy, které o něj mají zájem. Influencerka se bojí toho, že ji Kulas opustí a dokonce začala sama o sobě negativně mluvit.

„Kdybych věděla, že se mnou nechce být kvůli vzhledu, tak bych radši byla sama. Jsem ošklivá, vždycky ošklivá budu,“ tvrdila Adel, která měla slzy na krajíčku. Kulas se ji snažil uklidnit, ale po chvíli to vzdal a mezitím pouze komentoval dárky, které mu lidi na streamu posílali, a žádal je, aby mu už příval peněz pozastavili. Bylo ale vidět, že z dárků, které se přepočítávají na peníze, radost. Kdo ale z dárků neměl radost byla Adel, která neustále mluvila o tom, že radši bude sama a že už nikoho nechce. Kulas své snoubence nakonec vypnul mikrofon.

„Už ho taky neslyším, blbečka jednoho debilního. Ještě se mi bude smát do ksichtu, já už na to m*dám. Ať si streamuje s nějakou holkou, když mu to udělá dobře,“ zlobila se Adel.

Poté opustila živé vysílání a Kulas se odpojil pouhých pár minut po ní. Rozhodl se ale k velmi překvapivému kroku. Na svůj YouTube kanál nahrál záznam streamu, kde se s Adel hádá, a video nazval „Hroty“. V komentářích mu lidé radí, aby Adel opustil, protože ho s ní nečeká žádná budoucnost, někteří jsou znechucení tím, že záznam streamu, na kterém se se svou snoubenkou dohaduje, okamžitě zveřejnil na YouTube. „Proč to dáváš sem? Abys ji urazil a ponížil, jak to ty umíš? Tohle je vrchol zhovadilosti. Nejsi normální, Kulasi,“ ohrazují se.

Adel byla očividně natolik rozzlobená, že nemohla spát. Ve tři hodiny v noci přidala na svůj Instagram sérii videí, ve kterých se omlouvá a přiznává, že se ke Kulasovi chová ošklivě a vzala si kvůli tomu lék Persen, který má zmírnit úzkost, vztek a deprese.

Adel se přitom už několikrát nechala slyšet, že se snaží o miminko, ale v tom případě by takový lék neměla vůbec užívat. „Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat,“ varuje online lékárna BENU.

Adel nakonec naznala, že pro oba bude dobré, když už spolu nebudou na TikToku streamovat. Kulas tak prý může živě vysílat pouze na platformě Twitch, kde mu zůstane také větší část peněz, které mu lidé pošlou. „Mrzí mě, že nemám víc penízků, abych Honzovi mohla koupit herní počítač, protože na tom by se mu to hrálo i streamovalo lépe,“ smutnila Adel ve svém videu.

Před časem se ale nechala slyšet, že si měsíčně vydělá okolo 80 tisíc korun a že jí to přijde málo. Kulas si také nějakou tu korunu vydělá, takže pokud by situace s počítačem byla opravdu tolik akutní, jak Adel tvrdí, jistě by spolu dokázali složit peníze. Jenže nedávno se objevila zpráva, že influencerka má zaplatit pokutu ve výši 60 tisíc korun, ale nemá na to peníze. Je pravda, že se Adel a Kulas hádají velmi často a často se videa, ve kterých jsou hádky zaznamenané, objevují na internetu, kde jim zvyšují sledovanost a zájem. I když jejich vztah očividně visí na vlásku, ani jeden toho druhého zatím neopustil. Zřejmě to mají oba dobře „spočítané“.