Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Shopaholic Adel nemá byt, žije na hotelu a je stále agresivní. Kde je pes, ptají se sledující

Shopaholic Adel se musela spolu se svým snoubencem Janem Kulasem vystěhovat ze svého bytu. Nedokázali si ale najít nové bydlení a tak Adel rozhodla, že budou bydlet na hotelu. Nikdo ale neví, kde skončil jejich pes. Podle Adel za její situaci mohou její sledující. Kulas se pokusil napadnout jednoho hejtra a Adel se z toho psychicky zhroutila.
  12:28

Bizarní influencerka Shopaholic Adel se už dlouhou dobu trápí s hledáním nového bytu. Na sociálních sítích neustále prosila své sledující, aby jí s hledáním pomohli a i když je Adel pro spoustu lidí naprostý odpad společnosti, překvapivě se část snažila být doopravdy nápomocných. Adel však na různé nabídky vůbec nereagovala, nebyla schopná dostavit se na prohlídky možného nového domova a tak se nakonec stalo, že jí vypršela lhůta původní nájemní smlouvy a žádnou novou neměla. Influencerka se proto musela uchýlit k řešení, které je pro spoustu lidí naprosto nepochopitelné. Rozhodla se totiž, že bude bydlet na hotelu. Podle Adel za její situaci mohou její sledující a lidé, kteří ji nemají rádi.

Adel všem neustále tvrdila, že se chce změnit a začít se také lépe chovat ke svému snoubenci Janu Kulasovi. Pořád se spolu totiž hádali a jejich hádky také mnohdy slyšeli jejich sousedi. Adel se musela vystěhovat, protože jí nájemní smlouva vypršela na začátku prosince. Nebyla ale schopná sehnat si nové bydlení. Podle Adel se proto majitelé bytů rozhodli, že jí nepomohou, protože moc dobře věděli, co by mohlo následovat. Neslyšeli prý ani na to, že Adel hodlá změnit své chování a kontroverzní influencerka proto zůstala naprosto bezradná. Situaci s bydlením dočasně vyřešila tím, že se rozhodla přestěhovat do hotelu.

Objevily se informace o tom, že stěhování bylo velmi dramatické a to především pro Kulase. Většinu práce měl totiž odvést právě on, zatímco Adel byla zalezlá v bytě. Nyní je ale pár na hotelu, dokud si nenajde nějaké stálé bydlení. Kulas, který se rozhodl rozjet kariéru jako streamer na platformě Twitch, ale nyní nemůže na nějakou dobu streamovat. Adel je z celé situace očividně naprosto zoufalá a svou zlost si vybíjí na divácích při živém vysílání na TikToku. „Kvůli vám jsme skončili na hotelu. Vidíte, co jste způsobili? Nemám žádný byt, musím bydlet na hotelu, který stojí 1 500 korun za noc. Tak mi posílejte prachy na hotel, ať mám kde bydlet. Už jsem i nemocná kvůli vám. Až skončím v nemocnici, tak si to vyžerete,“ křičela Adel při jednom ze svých mnoha streamů.

Lidé se Adel smějí, že přišla s takovým řešením. Podle některých prý měla spoustu času, aby si našla nový byt a také si mohla sehnat menší a levnější prostory, něž jaké původně vyžadovala. Spoustu lidí ale zajímá něco úplně jiného, než kde budou Adel a Kulas bydlet. „Mě by celkem zajímalo, kde je ten jejich pejsek. Dali ho do nějakého útulku nebo co,“ ptal se jeden z uživatelů na TikToku. To stejné zjišťovala také redakce Antiyoutuber.cz, Adel ale bohužel na dotaz nijak nereagovala. Mnoho lidí také zaujalo video, které se objevilo na TikToku. Lidé mohou vidět Adel a Kulase, kteří se hádají s neznámým mužem. Ten se jim vysmíval a Kulas, který si nedávno přičichl k bojovým sportům, se muže pokusil napadnout. Adel ho ale okamžitě zastavila.

„Lásko, do p*dele, přestaň! No tak, přestaň,“ uklidňovala svého snoubence Adel. Celá situace prý vznikla tak, že si spolu pár zašel na kafe. Neznámý muž je poznal a rozhodl se jim do očí říct, co si o nich myslí. Kulas, na kterého je toho očividně poslední dobou až příliš, už se nedokázal ovládat a rozhodl se situaci vyřešit po svém. Nejvíc to ale odnesla jeho partnerka, která prý byla z celé situace naprosto v šoku. „Otravoval nás tam u kafe a nedal nám pokoj. Byl to člověk, kvůli kterému jsem se tam psychicky složila a omdlela jsem,“ řekla Adel pro redakci Antiyoutuber.cz. Není to přitom poprvé, co Adel s Kulasem čelili přímé konfrontaci od lidí, kteří je zkrátka nemohou vystát. Adel to prý ale nechce řešit, protože má jiné mnohem důležitější problémy.

@patoomajer Takhle na Vánoce se hrotit… #fyp #fy #shopaholicadel #clashofthestars #prague #viral #bizar ♬ původní zvuk - patoomajer

Pokud je pravda to, co Adel tvrdí, tedy že za jednu noc zaplatí 1 500 korun, jistě se jí takové bydlení nevyplatí. Pokud by takto bydlela celý měsíc, znamenalo by to, že pouze za bydlení zaplatí přes 40 tisíc korun, což je mnohem víc než kolik původně chtěla za nový byt platit. Adel se navíc svěřila, že nemá příliš mnoho peněz a na TikToku prosí diváky, aby jí posílali peněžní dárky. Pokud ale nechce přijít o všechny peníze, bude muset velmi rychle najít nový byt. V případě, že žádný nenajde, bude muset nejspíš vystoupit ze své komfortní zóny a snížit nároky, které očekává od svého nového domova. Může se totiž klidně stát, že bizarní influencerka přijde o všechny peníze a nebude mít kde bydlet.