Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Jan Kulas se zasnoubil s Shopaholic Adel. | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Kulas se prý pohádal se Shopaholic Adel za peníze. Adel měla prosit o půjčku, prý to ale byl vtip

Shopaholic Adel a Kulas se pohádali, ale Kulas později tvrdil, že se jednalo pouze o předem domluvenou hádku. Streamer HaiseT mu prý za jejich hádku nabídl dva tisíce korun, aby na ně mohl natočit reakci. Adel měla žádat svoji kamarádku o půjčení peněz, ale prý se jednalo pouze o vtip. Influencerka tvrdí, že peníze má a také prý má vyhlédnutý nový byt.
  12:25

Mnoho lidí nyní sleduje, jak se se svou složitou situací vypořádává bizarní influencerka Shopaholic Adel a její snoubenec Jan Kulas. Oba se totiž nijak netají tím, že se museli vystěhovat, protože jim vypršela nájemní smlouva a majitel bytu jim ji odmítl prodloužit, kvůli jejich neustálým hádkám. Adel slibovala, že se bude ke svému partnerovi chovat hezky, ale to se jí zatím příliš nedaří. Všechny velmi zaujalo video, které Kulas zveřejnil a ve kterém popisuje, jak se k němu Adel chová. Následně ale tvrdil, že jejich hádka byla předem domluvená kvůli streamerovi, který jim za to nabídl peníze. Peníze řešila také Adel. Na internetu koluje konverzace, ve které Adel žádá jednu svou kamarádku o půjčku. Influencerka ale tvrdí, že si z kamarádky pouze dělala legraci a peníze prý má. Lidé už jsou z páru unavení a naprosto znechucení.

V den, kdy se Adel s Kulasem stěhovali, byl v pořádném zápřahu především Kulas. V podstatě všechnu práci odvedl on a bylo proto pochopitelné, že byl vyčerpaný a neměl příliš dobrou náladu. Kdo ho ale dokázal se špatnou náladou překonat, byla jeho snoubenka. Adel totiž zaplatila dočasný pobyt na hotelu a tak měla nejspíš pocit, že pouze ona rozhodne o tom, co Kulas smí a nesmí, což svému partnerovi také důrazně vysvětlovala na jednom streamu. Kulas toho měl ale očividně plné zuby a přidal video, které spoustu lidí velmi zaujalo. „Tak Adélka už teda neví, jestli mě chce ve svém pronájmu. Je to po tom, co jsem dvě hodiny v té zimě a v tom dešti venku. Tak si to přeberte jak chcete a já končím,“ řekl Kulas ve videu. Lidé se Kulasovi vysmáli, protože mnoho z nich zastává názor, že se k Adel stejně vždycky vrátí. To se nakonec také stalo a Kulas později přišel s vysvětlením, proč řekl to, co řekl.

„To video bylo natočené z důvodu, že mi jeden streamer napsal, že by bylo fajn, kdyby jsme udělali nějaké hroty, aby měl na co natočit reakční video. Když to prý udělám, tak mi pošle dva tisíce jako donate. Takže na ty dva tisíce zatím čekám a jinak tě zdravím, HaiseTe,“ řekl Kulas ve videu, které nahrál na YouTube. Streamer HaiseT zatím o celé věci nechce mluvit, ale prý o tom promluví, až bude streamovat. Někteří lidé si myslí, že se Kulas pouze snaží zamaskovat fakt, že se k němu Adel opět chovala ošklivě a když se později usmířili, přinutila ho lhát svým sledujícím, aby si o ní nemysleli nic špatného. Jiní ale Kulase za jeho přiznání kritizují. „Takže se vlastně přiznáváš k tomu, že jsi bezpáteřní krysa a za prachy uděláš cokoliv. Budeš klidně lhát lidem do očí. Gratuluji, vážně skvělá tvorba,“ okomentoval Kulasovo video jeden z uživatelů na YouTube.

Kulas ale není jediný, kdo tvrdí, že si z lidí udělal legraci. Také Adel vydala prohlášení, že se jí povedl dokonalý podfuk. Na internetu totiž kolují záznamy konverzace, kterou vedla Adel s jednou neznámou slečnou a žádala ji o peníze. Adel ale tvrdí, že měla vše předem vymyšlené. „Uvědomte si, že to byla sranda, protože já svoje peníze mám. Já mám nový byt a mám se moc skvěle. Takže to byla sranda. Holka, nechala si se od Shopaholic Adel napálit. Jsi blbá jako kopyto,“ reagovala na uniklé zprávy Adel. Slečna se prý celou dobu chovala jako kamarádka a poté se rozhodla konverzace zveřejnit. Adel ale tvrdí, že je vše v pořádku, peníze má a Kulas bude mít díky ní krásné Vánoce. Také se pochlubila tím, že koupila vánoční hvězdu na stromeček a svému psovi dobré maso. Nikdo ale neví, jak to doopravdy je, protože na streamech Adel prosí, aby jí lidé posílali peníze, protože potřebuje platit za hotel, na kterém je spolu s Kulasem ubytovaná.

Adel také na svůj Instagram přidala fotku, kde drží obrovský pugét bílých růží, které jí prý koupil Kulas. Také kvůli tomu je ale velmi kritizovaná. Někteří lidé se nechali slyšet, že nechápou, proč utrácí za květiny, když nemají peníze na nájem a poté na TikToku diváky prosí o peníze. Jiní si zase myslí, že si Adel květiny pouze vypůjčila od známých, aby se jimi mohla chlubit na sociálních sítích. Adel má ale pro takové pochybovače jasný vzkaz. „Honza mi je koupil, věřte si čemu chcete. Jenom závidíte,“ reaguje na pochybné komentáře Adel. Je sice možné, že Kulas své partnerce opravdu květiny koupil, ale pokud pár skutečně nemá dostatek peněz, měli by jistě oba zvážit, za co chtějí našetřené peníze utrácet. Uvidíme tedy, jak to celé bylo a s jakým vysvětlením přijde streamer HaiseT