Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Shopaholic Adel se svým bývalým partnerem Janem Kulasem | foto: Marián DvoráčekAntiyoutuber.cz

Zazvonil zvonec a dalšímu vztahu Shopaholic Adel je konec. Lidé na ni čekají před domem

Byla to pohádka českého internetového bizáru. Jenže ne každá pohádka má šťastný konec. Shopaholic Adel a její snoubenec Honza se na druhý svátek vánoční rozešli. On si údajně hledá nové bydlení, ač ještě v létě měl na účtu jen dvě koruny a nechodil do práce. Adéla je doma, před dům, kde bydlí, chodí lidé a čekají na ni.
  10:56

Datovala se první polovina září letošního roku, když se Shopaholic Adel, tedy Adéla Pulcová, a její partner Jan Kulas zasnoubili. S velkou pompou přímo v kleci na galavečeru organizace Red Face. Jenže ani prsten na ruce Shopaholic Adel nepřiměl k tomu se uklidnit, skoncovat s hádkami a dramatem. A tak přišlo to, co valná část sledujících bizarního páru čekala. Rozchod. A to přímo na Vánoce.

Dny, které k rozchodu směřovaly, byly poměrné bouřlivé. Kvůli ztracenému bydlení a přesunu na hotel se dvojice hádala ještě víc. Adéla osočovala sledující, že situaci, kdy nemůže bydlení najít, mohou oni. Nepříjemná byla i na Kulase. Na streamech se střídaly stavy, kdy na něj křičela, ale hned za pár sekund byla schopná prosit o odpuštění a to, aby s ní šel „domů“.

Celá „kauza“ vyvrcholila živým vysíláním z blíže neurčené hospody. Kulas, který vysílal, vypadal, že už všeho má dost. Zároveň z jeho hlasu šlo poznat, že alkoholu vypil nejspíše víc, než by bylo záhodno. Pohádali se, podle svědectví sledujících pro ně následně dokonce přijela policie. Prý právě kvůli ostré hádce, které měli nejspíš další hosté restaurace plné zuby.

Oba navíc vysílali kryptické zprávy na své sociální sítě. „Máte pravdu, tohle není láska, kdyby to byla láska, tak neříká pořád tak hnusné věci a chovala by se ke mně hezky a nerozkazovala mi pořád,“ napsal Kulas na stories na Instagramu. „Nikdy nevěř tomu, že tvůj vztah je dokonalý a bez chyb, žádný. Spoléhej se holka sama na sebe jen a nevěř nikomu,“ reagovala Adéla.

Takových dramat byla v jejich vztahu celá řada, teď to však vypadá, že je to definitivní. Kulas si vzal svých pár věcí a odešel. Údajně dokonce měl jít i na prohlídku nového bytu. Jenže to se lidem moc nezdá. „Frajer nemá na telefon a jde na prohlídku bytu? WTF,“ komentuje na Facebooku jeden ze sledujících celé kauzy. O Kulasovi je totiž známé, že nikdy moc peněz neměl. Například v srpnu ukazoval i svůj bankovní účet, kde měl dvě koruny.

Oproti tomu jeho bývalá snoubenka zůstala sama. Podle svého tvrzení už nebydlí na hotelu, ale v bytě. Tam jí však údajně nefunguje kuchyň, takže nemůže vařit ani péct. „Kde je nějaký další borec? Chceme novou zábavu,“ psali někteří sledující do komentářů na streamu, kam se Adéla přidala. Jenže další části lidí je jí líto. Do boje s ní se totiž vydala žena, která na sociálních sítích vystupuje jako „Šajina“. Její postava se v životě Shopaholic Adel objevila už ve chvíli, kdy se, také letos, rozcházela s Davidem Pražákem. Nyní je zpět na scéně, údajně se zjevila i v době, kdy Adéla hledala bydlení a obvolávala pronajímatele s tím, aby jí byt nedávali.

To, co dělá nyní, je však podle mnohých lidí přes čáru. Šajina a další lidé, údajně jich mělo být deset, měli přijít k domu, kde Adéla bydlí a čekat, než vyjde ven. Čekat měli delší dobu, když však bizarní influencerka nevyšla, měli s nepořízenou a naštvaní odejít. „Ta Šájina je taky dobře vy**baná. Adéla není svatá ale čekat na někoho před barákem? Zaslouží si stejnou bídu jako Adéla,“ píše jeden ze sledujících.