Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Adéla a Honza. | foto: Instagram

Shopaholic Adel nakonec v seriálu hrát nebude. Prý sabotovala natáčení

Shopaholic Adel se nedávno svěřila, že bude hrát v seriálu. Nikdo však nevěřil, že na natáčení dorazí. Skutečně se tak stalo. Adel prý vadí jeho název. To ale není vše. Tvůrci museli odložit den natáčení, prý kvůli tomu, že je momentálně jeden z herců v nemocnici. To bylo však pro Adel zřejmě nepřípustné, a tak účast v seriálu zrušila. Tvůrci si myslí, že to plánovala už od začátku.
  9:44

Shopaholic Adel už zřejmě roupy neví, co dělat. Nedávno se nechala slyšet, že si společně se svým partnerem Janem Kulasem zahraje v připravovaném romském seriálu Buzerantky v akci. Už od začátku na tom však jejím sledujícím něco nesedělo. Herecké zkušenosti, až na její údajný slavný komparz ve filmu s Danielem Radcliffem, nemá žádné. Většina tak měla za to, že si tvůrci seriálu snaží pouze nahnat na Adel sledovanost. Adel někdy i osočovali z toho, že se na něco vymluví a na natáčení nedorazí. Měli pravdu. Adel nakonec svou účast v seriálu zrušila.

10. května 2023 v 9:14, příspěvek archivován: 12. května 2023 v 14:39

Proč tedy Adel v seriálu nakonec nebude? Těch důvodů je víc. Nejprve vyjádřila svůj nesouhlas s jeho názvem. Zřejmě jí přijde urážlivý a nevhodný, s čímž se ona nechce spojovat. Bojí se totiž, že by mohla přijít o své sociální sítě. „Vím, že kvůli tomu názvu jste mi nahlašovali videa. Chtěla bych vám říct, abyste byli v klidu a nenahlašovali mi videa na sociálních sítích,“ klasicky Adel vysvětluje, že ji sítě živí a že je to práce jako každá jiná. „Na to jsem jí řekl, že je to kravina. Že pro lidi jsme vždycky jenom buzeranti, my jako gayové. Takže to s tím vůbec nesouvisí,“ řekl pro Antiyoutuber.cz tvůrce seriálu Daniel Koki.

Ten se také nechal slyšet, že si myslí, že Adel natáčení sabotovala a už od začátku v něm neměla v plánu hrát. „Když jsme přidali jakékoliv video s ní, nebo s Honzou, tak bylo následně zablokované. My jsme potom měli podezření, že ona sama to nahlašuje a že za to má nějaké peníze,“ říká Koki. Adel zřejmě urazilo to, že neměla být hlavní postava. Koki totiž řekl, že měla být vždy pouze pár minut v záběru. „Za mě to plánovala už úplně od začátku,“ doplňuje Koki.

Druhý a zřejmě hlavní důvod, proč se Adel rozhodla, že v seriálu se svým přítelem hrát nebude, je změna natáčecího termínu. Ten se změnil z důvodu, že byl prý hlavní herec hospitalizovaný v nemocnici kvůli drogám. „Zemřela mu matka, zemřel mu manžel, poté si našel přítele a před měsícem mu umřel i ten přítel,“ vysvětluje Koki. Herec s přezdívkou Britney se tak prý kvůli tomu dostal do drog. Sám si však zřejmě uvědomil, že je v tom až po uši, a tak se rozhodl, že se půjde léčit.

To však podle Kokiho Adel nepochopila. „Já mám taky svojí práci. Nemůžu si dovolit o ni přijít, což oni nedokázali pochopit, protože neví, co to je pracovat na sociálních sítích,“ říká Adel. Tvůrci ji i Kulase prý naštvali. Zachovali se k nim prý hnusně, k čemuž však Adel nesdělila, co špatného jim tvůrci seriálu udělali. „Je to dobře. Jak se k nám zachovali lidi z toho natáčení a šéf seriálu, z toho jsem byla fakt překvapená. No prostě hrůza, děs,“ pokračuje Adel.

Z její neúčasti v seriálu není téměř nikdo překvapený. Většina to čekala. „Myslel si fakt někdo z vás tady, že se ten seriál zrealizuje? Tak to už máme několik odpískaných rozhovorů, tanečních kurzů a podobně,“ píše do komentářů pod vyjádření Adel k situaci jedna uživatelka. „Adéla opět nezklamala! Vždycky si najde nějakou výmluvu! Nikdy nedodrží slovo,“ píše další.

Khamiben

11. května 2023 v 21:23, příspěvek archivován: 12. května 2023 v 14:41

Její sledující už vytáčí, jak se Adel snaží všechny přesvědčit, že tvrdě pracuje na sociálních sítích. „Ty nic neděláš, válíš se doma na zadku a nemáš přes týden čas? Uvědomuješ si, že normálně pracující lidé si nemůžou užívat, protože musí svůj čas věnovat normální práci, aby zajistili svoji rodinu? Je mi z tebe na blití,“ píše jeden uživatel. Dle většiny by si Adel měla uvědomit, že se svět netočí jen kolem ní. Jediné, co podle některých umí, je házet vinu na všechny kolem ní, ale chybu sama nikdy nepřizná.

Témata: Shopaholic adel