Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Nový přítel Shopaholic Adel se rozepsal o svém životě. Brání se, že není podvodník

Josef Nonsteam, nový přítel Sholaholic Adel, se na Facebooku rozepsal o svém životě. Živí se prý jako programátor a vytváří aplikace. Peníze prý nikdy z žen neloudil a lidé mu to vůbec nevěří. Zároveň se také domnívají, že zprávu, která se objevila na Facebooku, psala Adel sama. Je totiž plná hrubek a podobná stylu jejího psaní.
  16:26

Na sociálních sítích se diskutuje o tom, že nový přítel bizarní influencerky Shopaholic Adel by mohl být podvodník. Údajně prý v minulosti vysával peníze ze svých partnerek, které poté opustil. Ten se nyní rozhodl, že prolomí mlčení a veřejně se o své minulosti rozpovídá. Tvrdí, že se poprvé ženil už v devatenácti letech a je to právě on, z koho ostatní ženy loudily peníze. Většina lidí mu ale vůbec nevěří.

Nový přítel Shopaholic Adel se jmenuje Josef Nonsteam. Podle spousty žen se jedná o známého podvodníka, kterého na seznamkách všichni dobře znají. Podle Nonsteama jsou ale všechny zvěsti, které o něm na internetu kolují, jeden veliký nesmysl. Nonsteam, kterému je pětatřicet let, má prý za sebou tři vztahy. V devatenácti letech se měl dokonce oženit a se svou tehdejší ženou vydržet v manželství osm let. Jeho poslední partnerka napsala do jedné skupiny na Facebooku, že ho vyhodila z domu. Nonsteam ale tvrdí, že to bylo úplně jinak. „Poslední vztah byl s tou holkou, co napsala ve skupině, že mě údajně vyhodila, ale já od ní odešel. Prostě to byla jen pomsta od ní za ty boty,“ napsal Nonsteam na svém Facebooku. Své bývalé partnerce totiž koupil boty, které ale vůbec nenosila a při rozchodu si je proto od ní vzal zpátky a nyní je daroval Adel. Nonsteam také reagoval na tvrzení, že z žen tahá peníze. Opět je to podle něj naprostá lež.

„Nevím, proč se o mě píše, že jsem podvodník a tahám z žen peníze, když mě většinou na seznamce chtěly zlatokopky a tahaly ze mě peníze, když zjistily, že jsem hodný,“ tvrdí Nonsteam. Údajně byl kvůli množícím se tvrzením o tom, že je podvodník, na polici, kde mu řekli, že se bohužel nedá nic dělat. S takovými pomluvami prý musí počítat, když je ve vztahu s veřejně známou osobností. Pokud existují ženy, které Nonsteam okradl, mají prý možnost se přihlásit a začít případně situaci řešit. Nonsteam ale tvrdí, že takové ženy zkrátka nejsou a nemají proti němu ani žádný důkaz. S Adel jsou prý oba šťastní a v jejich vztahu peníze vůbec nehrají žádnou roli. Oba se vzájemně podporují a chtějí spolu vydržet už navždy. Nonsteam také napsal, že si Adel velice váží a ona si zase váží jeho, protože jí pomáhá se změnit. Zároveň apeluje na lidi, aby nevěřili různým pomluvám a že jeho rodina a nejbližší přátelé znají pravdu. Lidé si prý o něm mají udělat obrázek sami a nebýt jako ovce.

Nonsteam také prozradil, čím se ve skutečnosti živí. V minulosti prý dělal makléře, ale nyní se údajně věnuje práci programátora. Na Facebooku zveřejnil odkaz na stránky, které mají dokázat, že opravdu pracuje jako programátor. Vytváří prý mobilní aplikace. Za celou dobu existence firmy Crazy Eye Studio, ve které pracuje, byly dle dostupných informací vytvořené pouze dvě aplikace. První v roce 2016 a druhá v roce 2020. Od té doby nic nového nevzniklo a mnoho lidí poukazuje na to, že z takové práce Nonsteam nemůže vyžít. Ten ale neustále opakuje, že peníze má. Adel se rozhodla, že vzkaz svého přítele zveřejní také na Instagramu a vyvolala tak znovu obrovskou vlnu reakcí. Někteří lidé jsou přesvědčení o tom, že Adel napsala rozsáhlý vzkaz za svého přítele a přinutila ho, aby ho na Facebooku zveřejnil ze svého profilu. Ta ale tvrdí, že vzkaz opravdu napsal on.

Lidé ale vůbec nevěří, že by Nonsteam mohl dělat programátora. V jejich názoru je upevňuje jedna věc. „Jak může dělat programátora, když má v textu asi milion chyb? Je studovaný, ale v každé větě udělá chybu. Ví vůbec, co je to gramatika? Ale určitě dokáže vytvořit aplikace. Pokud to opravdu nepsala Adel, tak si myslím, že pánovi naletěla. Nemůže být programátor a zároveň psát jako naprostý negramota,“ reagují na Nonsteamův vzkaz lidé na Instagramu. Jen málo lidí Adel napsalo, aby si z kritických komentářů nic nedělala, protože většina lidí se jí směje, že se snaží ostatní přesvědčit o tom, že text psal opravdu Nonsteam. Influencerka se nedávno snažila přesvědčit lidi o tom, že pláče, ale ve skutečnosti se jednalo o podvod. Použila totiž speciální filtr, který slzy uměle vytvořil za ni. Možná právě proto nikdo nevěří tomu, že text psal skutečně její přítel a podle spousty lidí je jen otázka času, než se zjistí, že jejich vztah je ve skutečnosti úplně jiný než jak oba na sociálních sítích popisují.

Témata: Shopaholic adel