Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Shopaholic Adel má prý nového partnera: Umí řídit a dám vám za něj tisíc korun!

Krátký čas po rozchodu si influencerka Shopaholic Adel našla novou lásku. Nyní se na Instagramu s novinkou podělila se svými sledujícími. Konečně si prý našla někoho, kdo rozumí módě a vychová si ji. Nového partnera zatím nechce ukazovat, jelikož sociální sítě údajně nepoužívá.
  12:09

Vypadá to, že téměř měsíc po rozchodu s Janem Kulasem si kontroverzní influencerka Shopaholic Adel našla nového partnera. Na Instagramu napsala, že je oficiálně od 21. ledna zadaná. Mnoho sledujících jí to nevěří. Někteří si myslí, že chtěla mít jen klid od údajných pomluv, že měla mít poměr s kontroverzní internetovou postavou a zápasníkem z bojové organizace Red Face Petrem Kunštárem.

Někteří sledující se však domnívají, že Adel tentokrát říká pravdu a že její nový partner už s ní bydlí. I tak jim přijde velice zvláštní, že si ho k sobě nechala nastěhovat po zhruba týdenním vztahu. Ona tvrdí, že spolu nebydlí.

Všem fanoušku, melounkům, a hlavně hate oznamují že jsem zadaná od 21. ledna 2024 ale narovinu vám říkám že to je muž mimo sociální sítě že to není někdo známý, můj chlap ani Instagram ani tiktok a ani YouTube nepoužívá, normálně jezdí do práce. Na nic se mě neptejte, co se týká mého vztahu nanic vám neodpovím je to moje soukromí který si budu více střežit než minulý rok, hlavně je to i jeho soukromí, jediný co vám povím je starší než já, přejte mi to a buďte hodný, jsem Šťastně zadaná žena konečně ve svých skoro 31 letech. A jediný co mám ještě na závěr povím že konečně je to chlap který rozumí módě umí se oblékat má řidičák a pohledově je fakt kus chlapa. Děkuji za pochopení!!!

28. ledna 2024 v 1:21, příspěvek archivován: 29. ledna 2024 v 10:31

Lidé mohou jen spekulovat, jestli Adel skutečně partnera má a o koho jde. Po rozchodu s Kulasem se na sociálních sítích objevily fotky Adel s osobou jménem Martin Stehlík. Jen těžko šlo potvrdit, jestli se jedná o staré či nové snímky. Časem ale začalo lidem docházet, že si Adel buď skutečně někoho nového našla nebo s někým randí. Na několika jejích streamech měl být totiž v pozadí za kamerou jistý muž. Ačkoliv nešel vidět, mnozí sledující ho slyšeli. Stejný scénář se opakuje i nyní. „Někdo evidentně jo. Někdo mentálně slabší, leží tam jak pitomec, musí držet hubu a Adélka je v práci a maká,“ píše jedna slečna na Facebooku.

Adel svého partnera ukazovat nechce. Nepoužívá prý sociální sítě a zřejmě si nepřeje, aby lidé na sítích věděli, o koho se jedná.

„Na rovinu vám říkám, že to je muž mimo sociální sítě a že to není někdo známý. Můj chlap ani Instagram, ani TikTok a ani YouTube nepoužívá. Normálně jezdí do práce. Na nic se mě neptejte, co se týká mého vztahu, na nic vám neodpovím. Je to moje soukromí, které si budu střežit více, než minulý rok,“ píše Adel v příspěvku. Doplnila také, že je prý starší než ona, má řidičský průkaz a rozumí podle ní módě.

Pokud Adel skutečně nového partnera má, lidé na sítích jí nevěří, že vydrží se s ním nepochlubit. Ráda totiž v minulosti často zveřejňovala různé fotky a videa se svými partnery.

„Ona to beztak nevydrží a ukáže ho do pár dnů. Stejně mě fascinuje, že jsou tedy spolu týden a víceméně cizího chlapa už má zas nastěhovaného doma,“ komentuje v diskuzi jedna slečna na Facebooku. Podobných názorů se objevuje spousta i na Instagramu a Adel na ně poměrně aktivně odpovídá. Někteří si však myslí, že za ni odpovídá právě její nový partner. Takhle špatnou gramatiku neměla podle nich totiž nikdy ani ona.

Některé její odpovědi na komentáře jsou úsměvné. V jednom dokonce vyhlásila zvláštní soutěž o tisíc korun a fotku s ní. Jedna slečna se svěřila, že se za dva měsíce podle ní Adel s partnerem rozejde.

„Vsadím se s vámi všemi fanoušky a hejtry, že s tímto mužem, který je starší než já, už vydržím napořád a když vyhraji já a budu mít pravdu já, tak ten kdo uhádne to stejné, co já, tak se s ním osobně sejdu a dostane ode mě tisíc korun na ruku a ještě fotku,“ odpovídá Adel na komentář s velice zvláštní nabídkou.

Není to její jediná poněkud humorná odpověď na komentář. Další slečna pod příspěvek napsala, že jsou některé komentáře pod ním na Adel až moc chytré. I na něj Adel odpověděla a překvapivě s ním souhlasila.

„Máš pravdu. Občas jo. Nejsem až tak chytrá. Jsem trošku blbec, ale kdo dneska není. Přes to si toho života ale užívám. Hlavně že jsem nějakou školu udělala,“ píše Adel. I právě kvůli tomuto komentáři si nemálo lidí myslí, že je nepíše ona. Sama by podle nich nikdy neřekla, že není chytrá. Na otázky ohledně jejího nového partnera Adel redakci Antiyoutuber.cz do vydání článku neodpověděla.

Témata: Shopaholic adel