Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Shopaholic Adel chce obdarovat děti v dětském domově. Chci si tím očistit své jméno, tvrdí

Bizarní influencerka Shopaholic Adel chce rozdat své staré plyšáky dětem v dětských domovech. Přiznala, že si chce touto cestou očistit své jméno, ale místo toho se dočkala obrovské kritiky. Lidé mají totiž za to, že si che pouze zvýšit dosahy na sociálních sítích a na dětech jí ve skutečnosti vůbec nezáleží.
  15:00

Shopaholic Adel se na Instagramu svěřila se svým novým plánem. Chce se prý vydat do dětských domovů, kde má v plánu potěšit malé děti svou přítomností. Zároveň ale nehodlá přijít s prázdnou. Dětem chce totiž rozdávat plyšáky a ráda by si prý spolu s nimi hrála. Nyní proto žádá své sledující, aby jí poradili, které dětské domovy by mohla navštívit. Místo toho se ale dočkala pouze obrovské kritiky.

Adel nastínila už dříve, že se chce začít chovat zcela jinak a to nejen na sociálních sítích, ale také v osobním životě. Už několikrát se nechala slyšet, že ji velmi podporuje její nový přítel, který jí zároveň pomáhá chování zlepšit a uklidňuje ji. Možná právě proto nyní Adel přišla s nápadem, který na Instagramu vyvolal veliké množství reakcí. „Budu velmi ráda, když mi budete do komentářů pod tento obrázek psát, jaký dětský domov v Praze bych měla s přítelem navštívit. S dětmi si budeme hrát a rozdáme jim plyšáky,“ stojí v příspěvku, který Adel zveřejnila na svém Instagramu. Ačkoliv to působí tak, že bizarní influencerka chce pouze rozdávat radost dětem, které vyrůstají bez rodičů v dětských domovech, podle spousty lidí je to celé úplně jinak. Někteří lidé totiž zastávají názor, že si Adel chce tímto způsobem pouze zajistit větší dosahy na sociálních sítích a ve skutečnosti jí vůbec nezáleží na tom, jak se děti v dětských domovech mají.

„Máte tu smůlu, že internet nezapomíná. Lidi taky ne. Smažte to. Abyste darovali pár starých plyšáků, co už Adéle neslouží, na to nepotřebujete anketu, kde budete ukazovat svoji dobrotu. Prostě je darujte a nazdar,“ vzkázal Adel jeden z jejích kritiků. Podle Adel si prý ale každý člověk zaslouží druhou šanci a odpuštění a právě proto se prý nyní hodlá vydat rozdávat radost do dětských domovů. Mnoho lidí ale zastává názor, že Adel není ten typ známé osobnosti, který by měl přijít do styku s malými dětmi. Protože se totiž často nedokáže ovládat a na svých streamech mluví sprostě, spousta lidí ji nepovažuje za dobrého člověka. Tomu samozřejmě napomáhají také různé další kauzy z minulosti, kdy například docházelo k extrémním hádkám mezi ní a jejími bývalými partnery a také špatné zacházení s domácími mazlíčky. To už je ale podle Adel minulost a nyní se hodlá chovat slušně. To chce očividně dokázat také svým rozhodnutím, kdy má dětem bez rodin darovat plyšáky.

Většina lidí ale zastává názor, že by Adel zkrátka nic takového dělat neměla. „Pro dobro dětí i tvé reputace, vzdej to a nikam nechoď. Spíš bych navštívila Bohnice a už tam zůstala. Myslím, že čekají na větší celebrity než na vás. Tebe tam ani nepustí. Myslím, že zrovna ty nejsi dobrý vzor pro děti,“ píšou Adel lidé pod její příspěvek. Objevilo se také několik názorů, že si chce Adel tímto způsobím zajistit větší sledovanost, ta se ale brání, že to tak vůbec není. Podle některých lidí to prý vůbec nebyl její nápad, ale nápad jejího nového přítele Josefa Nonsteama. Adel by prý nic takového nikdy nenapadlo a za jejím návrhem tak má podle lidí stát právě on. Nedávno se spekulovalo o tom, že Adel naopak zmanipulovala Nonsteama. Ten totiž přidal na Facebook příspěvek, ve kterém se rozpovídal o své minulosti a také o tom, jak se cítí ve vztahu s Adel.

Na základě toho, jak byl celý text napsaný, se spousta lidí domnívá, že autorem textu je Adel a přítele donutila, aby text zveřejnil sám za sebe. Nyní si proto lidé myslí, že autorem nápadu musí být Nonsteam a Adel je pouze ta, která se o tom, veřejně rozpovídala na sociálních sítích. „Budu darovat plyšáky, které už nechci. Byl to nápad mého přítele, protože chce, abych se u lidí očistila a měla tak dobré jméno,“ řekla Adel pro redakci Antiyoutuber.cz. Místo toho se ale dočkala zcela opačné reakce, protože skoro každý komentář, který se pod jejím příspěvkem objevil, její nápad kritizuje. Adel má prý ale v plánu udělat ještě další věci a třeba si u lidí opravdu přilepší. Zatím se jí to ale příliš nedaří.

Témata: Shopaholic adel