Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Další výlev Shopaholic Adel. Urazila se, že ji nepozvali na předpremiéru Kazmova filmu

Shopaholic Adel je jedna veliká kapitola sama o sobě. Jak často o sobě ráda říká, myslí si, že je veliká celebrita a zřejmě vážená osobnost. Velice se teď urazila, když nebyla pozvaná na předpremiéru nového filmu od Kazmy. Na té totiž velká část influencerů a celebrit nechyběla. Kazmu obvinila z toho, že se na ní snaží přiživit.
  13:39

Do kin právě vstupuje zcela nový a první film showmana Kamila Bartoška alias Kazmy. 15. srpna se konala slavnostní předpremiéra filmu, na které byl téměř každý influencer a mnoho dalších celebrit. Jedna taková bizarní celebrita však chyběla. Pozvánku nedostala Shopaholic Adel. Už pár dnů před tím se snažila všemožně zjistit, čím Kazmu naštvala a proč ji nepozval. Nyní se do něj ostře pustila na Instagramu, přičemž se svým sledujícím snažila vysvětlit, jak je jí to vlastně jedno.

MILUJI TĚ MOC, NIKDY JSEM NEBYLA TAK ŠŤASTNÁ A SPOKOJENÁ A ZAMILOVANÁ JAKO JSEM S TEBOU. JSI CHLAP NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ…

8. srpna 2023 v 11:54, příspěvek archivován: 17. srpna 2023 v 12:48

Dlouho očekávaný film Kazmy jde nyní do kin a fanoušci se už nemohou dočkat, čím zase překvapí a zaujme. Pár lidí už film vidělo a reakce na něj jsou velice smíšené. Někteří ho označují za vrchol kinematografie, jiní ho odsuzují a kritizují. Na Česko Slovenské filmové databázi má nyní pouhých dvaadvacet procent. Někteří film označují za výdělečnou věc, bez zajímavé zápletky a děje.

I tak se však Shopaholic Adel sebevíc snažila na film dostat. Pozvánka jí nepřišla, a tak se k celé situaci vyjádřila na svém Instagramu. „Jsem docela vytočená. Já jsem prostě nedostala lístky na předpremiéru Kazmova filmu a Shopaholic Nicol dostane? Jako děláte si ze mě srandu,“ vyjadřuje Adel své rozhořčení. Ačkoliv je očividně velice vytočená, což i dává najevo, sledující se snaží přesvědčit, jak je nad věcí a že to neřeší. „Neříkám, že mi to nějak extra vadí. Je mi to jedno. Stejně ten film bude nějaký podvod, nebo nějaká krávovina,“ říká Adel.

17. srpna 2023 v 2:29, příspěvek archivován: 17. srpna 2023 v 12:51

Nadále chvilku mluví o tom, že jestli Shopaholic Nicol vadí, že jí ukradla jméno, tak to nedává smysl, jelikož se jí za to prý už omluvila. Následně opět sledujícím dala najevo, jak jí to je jedno a oznámila, že jde na pivo. Cestou z hospody však začala zřejmě čím dál více dumat nad tím, proč ji Kazma na předpremiéru nepozval a své myšlenky sdílela opět na Instagramu. „Když tedy moje fotka je jenom v traileru a ve filmu není, tak to si jako Kazma chtěl nahnat sledovanost, aby na to šlo více lidí? Já to fakt nechápu,“ svěřuje se Adel.

Humorné je, že Adel obviňuje Kazmu z toho, že se na ní chtěl pouze přiživit, když přesně to stejné udělala i ona a to hned několikrát. Populární se stalo video, ve kterém Adel zahalená v černé bundě a slunečních brýlích mluvila o tom, jak spolupracuje s Kazmou. Na jednom streamu se také chytila příležitosti, když měla říct, že jede na schůzku s ním, což byla lež. „Je to za mě nepochopitelné, že mě takhle využil kvůli traileru. Je to od něj dost hnusný a měl by se stydět,“ říká Adel. Na konci opět oznámí, jak na film nemá v plánu jít a tváří se, že jí to je jedno.

Zřejmě jí tato zrada ze strany Kazmy však ukradená není. Večer po předpremiéře si zdá se důkladně prošla instagramové profily influencerů, kteří na ní byli. „Teď jsem se koukala, kdo všechno byl na té slavnostní předpremiéře toho Kazmova filmu. To si děláte srandu, že tam byli úplně všichni, co něco znamenají na internetu a já jsem tam pozvaná nebyla?“ vyjadřuje Adel své rozhořčení. Myslí si, že nebyla pozvaná kvůli tomu, že má hejtry. „Tak pardon, že jsem sprostá a vulgární, protože se zastávám svého psa a přítele,“ doplňuje.

To, že se snaží vypadat, že je nad věcí se jí už moc nedaří. Na Kazmu je opravdu velice vytočená. „Jako promiň Kazmo, ale tohle jsi trošičku přepískl. Pozvat tam úplně všechny youtubery, influencery, tiktokery a streamery, co něco znamenají a jedinou mě z toho vynecháš? To bylo od tebe dost hnusný. Měl by ses stydět. Tohle je už na mě fakt moc,“ pokračuje Adel. Podle uživatelů na sítích se nakonec beztak do kina na film podívat půjde.