Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol porodila syna Huga. | foto: instagram.com

Shopaholic Nicol porodila. Oblíbená influencerka má syna Huga, k potomkovi jí gratuluje i Třeštíková

Nikola Čechová, na sociálních sítích známá jako Shopaholic Nicol, má syna. Influencerka, která sdílela velkou část svého těhotenství online, se na několik týdnů odmlčela a její fanoušci už měli strach, zda je vše v pořádku. Teď Čechová, kterou sleduje na Instagramu přes 750 tisíc lidí, oznámila, že se jí v neděli narodil syn Hugo. Naznačila zároveň, že porod nebyl lehký. K přírůstku do rodiny jí gratuluje řada celebrit.
  9:55

Kam se poděla Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol? A je ona i její nenarozený syn v pořádku? Takovou otázku si pokládal nejeden sledující populární influencerky. Poslední příspěvek totiž přidala na Instagram 19. února. Dnes se ale všem sledujícím ulevilo. Čechová přidala příspěvek. Syn Hugo je na světě od neděle a oba jsou v pořádku.

„Naše největší láska Hugo. Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás ještě zatím bohužel nečeká. Poslední týdny byly ty nejtěžší v mým životě a už se nemůžu dočkat až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme,“ píše v příspěvku Čechová. „Ale jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to že je člověk silnější než si myslí a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala,“ dodává.

Pod příspěvkem, který za hodinu nasbíral bezmála osmdesát tisíc liků, se množí gratulace, a to i od dalších influencerů a celebrit. „Vítej, Hugoušku! A gratulace všem třem! Strejda Milda,“ napsal například Milan Peroutka, se kterým Čechová v minulosti moderovala Snídani s Novou. Přidala se ale třeba i Aneta Vignerová, Be Ha Nguyen, Andrea Růžičková, ale i Radka Třeštíková.

Svou cestu těhotenstvím Čechová sdílela ve svém podcastu Nikolásky, kam se k ní přidal i její partner Adam. Sdíleli mimo jiné i to, že jejich společný potomek přišel po relativně krátké době vztahu a neplánovaně. Sledující Čechové to, že věc sdílela veřejně, přijali s nadšením. „Niki musím říct,že mám radost z té myšlenky, že mimčo nebylo úplně plánované a není to ten happy příběh,kdy přesně čekáš na kluka s testem doma. Protože těch příběhů,kdy byla ta cesta třeba spíš složitější za tím mimčem je všude hromady, se mi zdá. Ale asi jsem potřebovala slyšet tohle. Že je v pohodě mít mimčo po kratší době vztahu, když jste na to ready. A brát to jako zázrak, že to šlo přirozenou cestou,“ napsala jedna ze sledujících.

Čechová se proslavila na YouTube, patřila mezi první vlnu velkých českých youtuberů, její YouTube kanál, kam však už přes čtyři roky nenahrála žádný obsah, sleduje přes 430 tisíc lidí, na Instagramu jich má přes 750 tisíc. Později moderovala Snídani s Novou, účastnila se i reality show Survivor. Z televizních obrazovek odešla a rozjela vlastní byznys, který založila na základě její vášně, oblečení. Její značka LACL se pyšní především stoprocentní tuzemskou výrobou. Sama totiž podporuje lokální výrobce, proto prý nechce, aby se její produkty vyráběly v Asii, i když by to znamenalo levnější náklady.