Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Pravá tvář Sibiřana odhalena? Lidé opět spekulují nad tím, jak vypadá známý youtuber pod kuklou

Jaká je identita populárního reakčního youtubera Sibiřana? Jeho kariéra je specifická tím, že ho nikdo z jeho diváků neviděl bez kukly, kterou má na sobě v každém videu. Minulý rok se na sítích objevily fotky, na kterých měl být bez ní. Nyní se opět spekuluje, že byla jeho tvář odhalena.
  12:10

Jak skutečně vypadá youtuber Sibiřan? Specifický je tím, že svou tvář schovává pod kuklou. Čas od času však na Instagramu lehce podráždí své fanoušky tím, že se více poodhalí. Nedávno například zveřejnil fotku, na které bez kukly, se zakrytým obličejem zatíná svaly. Celý obličej však nikdy neukázal, skrze kuklu jsou vidět jen jeho oči a ústa. Není tajemstvím, že se velmi spřátelil se svým kolegou z platformy, Vladimírem Kadlecem alias Vláďou. Ten nedávno slavil narozeniny a zveřejnil roztomilé video z oslavy. Na chvíli se v něm objevil jakýsi muž, který je podle lidí na sítích svými obličejovými rysy až příliš podobný právě Sibiřanovi. Samotný Vláďa na to zareagoval a zveřejnil identitu muže z videa.

Minulý rok se na sociálních sítích objevily fotky, na kterých měl být údajně Sibiřan. Ty zveřejnil instagramový účet „Novbygang“ a měly pocházet z jakéhosi srazu streamerů z roku 2021. To vyvolalo spekulace o tom, zda jde skutečně o známého youtubera. Lidé mluvili také o tom, že ho musel někdo z jeho přátel podrazit. Mladík na fotce leží v posteli, a tak je logické, že při spánku nemá kuklu. Ačkoliv měl mladík na fotce podle lidí na sociálních sítích podobné rysy jako Sibiřan, mnozí nevěřili, že se skutečně jedná o známého youtubera.

Skeptičtí jsou i nyní, když se na sítích opět rozjely debaty o tom, že se možná odhalila jeho pravá tvář. Youtuber Vláďa slavil narozeniny, kam pozval několik svých přátel. Z oslavy zveřejnil video, na kterém se na chvíli objevil mladík, který si natáčí vysmátého Vláďu. V komentářích pod videem se ihned začalo spekulovat, zda se nejedná o Sibiřana. „Ty jo, proč mi přijde, že ten týpek vlevo s hnědýma očima je Sibiřan?“ komentuje video na TikToku jedna slečna. „Je to Sibiřan?“ píše další.

Pořádné debaty se rozjely až v diskuzích na Facebooku, kde lidé začali detailně rozebírat podobu youtubera s mladíkem z videa. Podle nich mají totožné, nebo alespoň velice podobné zuby a oči. „Ty zuby a rty jsou naprosto stejné podle mě,“ píše jedna slečna. „Tak co myslíte? Je tam podoba? Minimálně ty zuby jsou identické,“ píše anonymní člen, který do jedné skupiny na Facebooku zveřejnil screenshot z videa.

Ne všichni si myslí, že se skutečně jedná o Sibiřana. Někteří věří spíše již zmiňované fotce z postele, uniklé v minulém roce. „Za mě vede furt toto, ale nevěřím ničemu na sto procent a je mi to hlavně úplně jedno. Ať si tu kuklu nosí dal. Ale je s tím akorát trapný. A pokud je tohle fakt on a popřel to, tak je ještě trapnější,“ komentuje jedna slečna a přidává uniklou fotku z minulého roku. „Sibiřan má mít kudrnaté vlasy. To, co má dotyčný na hlavě, tak kudrnaté je. Oči že má jiné? Ano, protože vidíme obočí a ještě se usmívá. Sibiřan má obočí pod kuklou a věčně má oči bez nějakého výrazu, protože se snaží mluvit vážně. A pokud vím, tak na rukou ještě nedávno nic neměl,“ píše další.

Velkých debat o tom, zda se skutečně jedná o Sibiřana, si všiml i samotný Vláďa a zareagoval na ně. „Tak co vám k*rva je,“ napsal na story a zveřejnil jedno video z TikToku. Na dalším Instagramovém story zveřejnil profil muže, který se měl ve videu nacházet. Jedná se o jakéhosi Alexe. Zda se skutečně jedná o Sibiřana nebo ne, není jasné. Samotný youtuber tohoto muže však na Instagramu sleduje.

Témata: Sibiřan