Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava

Na internetu jsou fotky, na kterých je údajně Sibiřan | foto: instagram.com

Sibiřan konečně odmaskován? Na internetu se šíří fotky mladíka, který přesvědčivě vypadá jako on

Sibiřan, youtuber, který vždy skrýval svou tvář nyní možná přišel o svou anonymitu. Na sociálních sítích se totiž šíří série fotek, na který je pravděpodobně on. Mladík na fotkách má totiž překvapivě podobné rysy a spousta lidí je toho názoru, že se musí jednat o Sibiřana. Ten se k fotkám zatím nijak nevyjádřil a vypnul si možnost označení na Instagramu.
  18:25

Youtuber a streamer Sibiřan je známý tím, že nikdy neukázal svou pravou tvář. Videa natáčí v černé kukle už od začátku své kariéry. Lidé spekulovali o tom, jak opravdu vypadá a někteří dokonce pátrali a srovnávali jiné známé osobnosti se Sibiřanovým vzhledem. Nikdy se jim ale nepodařilo přijít na to, jaká je jeho pravá tvář Nedávno se ale situace zásadně změnila. Objevilo se totiž několik fotek, na kterých je mladík, který svým vzhledem velmi připomíná Sibiřana. Youtuber má totiž velmi specifická ústa, která v jeho videích vždy vidět byla stejně tak, jako jeho oči. Mladík na fotkách má oči a ústa naprosto stejná.

Jako první přišel s fotkami, na kterých je údajně Sibiřan bez masky, instagramový účet Novbygang. Autor účtu totiž pátral a nalezl fotku ze srazu známých streamerů, který se konal v listopadu 2021. Z té doby údajně pochází fotka mladíka, který se pravděpodobně právě probudil. Je jasné, že Sibiřanovi přátelé znají jeho pravou tvář a on ji tak před nimi nemusí skrývat. Logicky proto nebude spát ve své masce, ale hned po vypnutí kamer si ji sundá. Ráno po akci ho ale někdo z jeho přátel vyfotil a jakýmsi záhadným způsobem se fotka, na které je údajně Sibiřan, dostala ven.

Autor účtu Novbygang se rozhodl, že fotku zveřejní a to na všech sociálních sítích. Nikdo snímku ale nevěnoval tolik velkou pozornost. Někteří si totiž mysleli, že se jedná pouze o další falešný pokus, který má youtubera odhalit. To se ale změnilo poté, co se na sociálních sítích objevily další fotky. Na nich byl totiž stejný mladík a opravdu nápadně se Sibiřanovi podobal. Právě další fotky vyvolaly diskuzi o tom, zda mladík na fotkách skutečně není tajemný youtuber.

Lidé začali fotky sdílet a dokonce i na TikToku se objevilo hned několik videí, která tvořila série fotek s mladíkem, který je Sibiřanovi podobný. Nezahálel ani účet Novbygang, který přidával další fotky a dokonce také sdílel úryvky z konverzace se Sibiřanem. Autor účtu youtuberovi psal, že se ho chystá odhalit.

Podle Sibiřanových odpovědí se zdálo, že autorovi vůbec nevěří a myslí si, že nemá žádný snímek jeho pravé tváře. Když ale účet sdílel na Instagram první fotku, na které je údajně Sibiřan, mladý youtuber přestal odepisovat. Je tedy opravdu možné, že se tentokrát neznámý autor profilu Novbygang skutečně trefil do černého.

Tomu také velmi napovídá fakt, že si po zveřejnění několika fotek, na kterých je údajně youtuberova pravá tvář, Sibiřan vypnul možnost, aby ho ostatní lidé označovali v příspěvcích na Instagramu. Lidé na jeho údajné odhalení reagují různě. Někteří se vysmívají jeho údajnému skutečnému vzhledu a jiní zase tvrdí, že se určitě nejedná o Sibiřana. Najdou se ale i tací, kteří Sibiřana litují.

Youtuber se totiž už od začátku rozhodl schovávat svou pravou tvář a pokud je na zveřejněných fotkách opravdu on, hodně lidí ho nyní pravděpodobně bude poznávat na ulici.

Sibiřan se ale zatím k uniklým fotkám nijak nevyjádřil. Ostatní si ale zatím i nadále lámou hlavu nad tím, zda je mladík na zveřejněných fotkách opravdu tajemný Sibiřan. Spousta lidí má ale jasno. „Podíváš se na ty fotky a prostě vidíš, že to jsou stejné obličejové rysy. Kdyby to nebyl on, tak by to bylo buď ukryté dvojče, nebo jeho dvojník,“ hodnotí zveřejněné fotky jeden uživatel na TikToku. I když fotky vypadají velmi přesvědčivě, nemůžeme s jistotou určit, zda se opravdu jedná o Sibiřana. Ten se k fotkám zatím nijak nevyjádřil a uvidíme, zda se to někdy změní.

Témata: Sibiřan