Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Snoop Dogg všechny napálil kvůli reklamě | foto: instagram.com

Snoop Dogg všechny napálil kvůli reklamě. Marihuanu nadále kouří a někteří fanoušci ho kritizují

Snoop Dogg tvrdil, že se rozhodl přestat kouřit marihuanu. Lidé ho velmi podporovali, ale jak se později ukázalo, nic takového neměl v plánu. Jednalo se totiž pouze o reklamní trik, který se mu, podle spousty lidí, opravdu povedl. Někteří jeho fanoušci jsou ale pohoršení a rappera kvůli jeho výstřelku ostře kritizují.
  13:09

Rapper Snoop Dogg dokázal napálit celý svět. Nedávno totiž přišel s oznámením, které všechny naprosto šokovalo. Vždy byl známy jako milovník marihuany, kterou kouřil ve velkém každý den. Pro všechny proto bylo naprosto neuvěřitelné, když Snoop Dogg oznámil, že se rozhodl s kouřením marihuany přestat. Tato zpráva okamžitě obletěla celý svět, ale jak se nyní ukázalo, celé je to úplně jinak.

Rapper totiž s kouřením marihuany nepřestává, ale jednalo se pouze o skvělý reklamní trik. Někteří jeho fanoušci jsou ale pobouření a rappera kvůli jeho výstřelku kritizují.

Snoop Dogg, dvaapadesátiletý americký rapper, patří mezi nejslavnější ve svém oboru. On a rapper Wiz Khalifa byli vždy spojováni s marihuanou a dokonce spolu natočili úspěšný film Mac and Devin Go to High School, který byl o kouření marihuany a ze kterého pochází také známa skladba Young, Wild and Free, kterou oba rappeři vytvořili. Snoop Dogg ale nedávno oznámil, že marihuana už nebude součástí jeho života. „Po velkém uvážení a debatě s mou rodinou jsem se rozhodl přestat kouřit. Prosím, respektujte mé soukromí v těchto časech,“ stojí v příspěvku, který Snoop Dogg nedávno přidal na sociální sítě.

Příspěvek vyvolal na sociálních sítích pozdvižení. Nikdo totiž nečekal, že by se rapper někdy odhodlal přestat kouřit marihuanu, která vždy byla součástí jeho image. Mnoho lidí si ale uvědomilo, že přestat po tolika letech užívat drogu jistě pro Snoop Dogga nebude jednoduché a vyjadřovali mu obrovskou podporu.

Povzbuzující komentáře mu psali dokonce známé osobnosti, které se připojili k masivní podpoře fanoušků. „Hodně štěstí Snoope! Budeme s tebou po celou dobu,“ vzkázal rapperovi světoznámý MMA zápasník Conor McGregor. Někteří lidé rappera litovali, protože si dokázali představit, jak těžké to pro něj musí být. Snoop Doggovy příspěvky na Instagramu málokdy získají více než milion lajků. Příspěvek, ve kterém oznámil, že už nikdy nebude kouřit marihuanu, jich ale doposud získal přes 4,7 milionů.

Jak se ale později ukázalo, Snopp Dogg se rozhodně nehodlá marihuany vzdát. Po celou dobu se totiž jednalo o dokonalý reklamní trik, kterým rapper dokázal oklamat celý svět. Ve skutečnosti bylo jeho tvrzení o tom, že se rozhodl vzdát drogy, pouze reklamní kampaň na grily a krby bez kouře, které vyrábí firma Solo Stove. „Aha, tak tímhle Snoop myslel, když řekl, že se vzdává kouření. Tímhle nás všechny opravdu oklamal,“ komentuje novou informaci jeden z uživatelů Instagramu. Někteří lidé rapperovi gratulují, že se mu povedl tak parádní kousek. Jiní jsou zase toho názoru, že se jedná o nejlepší reklamu, jakou kdo kdy vymyslel. Množí se ale také komentáře, které jsou směrem k rapperovi velmi kritické.

„Tohle je za mě příliš. Mohl jsi být dobrým vzorem pro ty, kteří tě vidí jako ikonu a spolu s tebou by se chtěli vzdát marihuany, ale opět je to jenom o penězích. Jak jinak. Nechci ani vědět, kolik jsi za takovou reklamu dostal. Myslel jsem, že jsi nemocný, máš rakovinu nebo tak. Achjo, tak tohle je fakt s*ačka,“ kritizují Snoop Dogga uživatelé Instagramu. Převládají ale komentáře, kterými lidé známého rappera chválí za to, jak skvěle si z lidí dokázal vystřelit. Video, ve kterém Snoop Dogg vysvětluje, o co ve skutečnosti jde, má na Instagramu za necelý den přes 40 milionů zhlédnutí. Reklama už se samozřejmě objevila také na jiných sociálních sítích, kde okamžitě upoutala pozornost většiny uživatelů.

Nedá se říct, že by reklamní trik, do kterého se Snoop Dogg zapojil, neměl hlavu ani patu. Naopak, vzhledem k tomu, jaký dosah měla rapperova zpráva o konci kouření marihuany, se rozhodně jedná o opravdu skvělý marketingový tah. Rapper ale možná nečekal, že ho jeho fanoušci budou ze srdce v novém „rozhodnutí“ podporovat a budou připravení s ním sdílet jeho náročnou cestu. Někteří se totiž nechali slyšet, že se spolu se Snoop Doggem vzdají života, který jim otupuje marihuana.

„Díky bohu! Přestal jsem kvůli tobě kouřit a trávu jsem spláchl do záchodu. Jsem rád, že v tom opět můžu pokračovat,“ vzkázal rapperovi jeden z jeho fanoušků. Je jasné, že vzhledem k poprasku, který celá reklama vyvolala, dostal Snoop Dogg pohádkově zaplaceno. Někteří jsou ale toho názoru, že by rapper za tak perfektní reklamu možná ani žádné peníze požadovat nemusel a mohl se pouze bavit tím, jak dokonale dokázal všechny lidi napálit.