Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Stanislav Lukeš bude zápasit v Clash of the Stars | foto: instagram.com

Kdo je zápasník z Clash of the Stars Stanislav Lukeš? Bizarní starší streamer, bydlí u rodičů v paneláku

Stanislav Lukeš se objevil v organizaci Clash of the Stars a spousta lidí ho okamžitě poznala. Lukeš je totiž na internetu velmi známý svými bizarními streamy a videy na YouTube. Lukeš je také známý jako milovník žen, zejména influencerek. Podle něj bylo mezi ním a Mínou sexuální napětí a přiznal, že masturboval nad fotkami Ladušky.
  5:00

Zápasnickou kartu na již osmém galavečeru organizace Clash of the Stars doplnil také streamer a youtuber Stanislav Lukeš. Ten se má ve své premiéře v MMA utkat se streamerem Jiřím Bláhou, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Novby. I když Lukeš není tolik známý jako jeho soupeř, také on se svým bizarním chováním zapsal do paměti spousty lidí. Jeho tvorba na sociálních sítích je ale opravdu zvláštní.

Čtyřiatřicetiletý Stanislav Lukeš pochází z Nového Města na Moravě, kde ho zná v podstatě každý. Lukeš totiž spoustu lidí zaujal svým bizarním chováním, které zároveň mnoho lidí odsuzuje. I přes to, že už je dávno dospělý, i nadále bydlí se svými rodiči v malém bytě v paneláku. Ze svého pokoje často natáčí různá videa a také streamuje. To se ale očividně nelíbí jeho matce, která se několikrát na jeho streamu objevila a pokaždé mu začala nadávat. „Už zase streamuješ, ha*zle? Jsi fakt p*ča. Vypadáš jako p*ča,“ obořila se na Lukeše jeho matka na jednom streamu a naštvaně zabouchla dveře. Podobných incidentů se při živém vysílání Lukeše stalo hned několik. Ten ale nezůstal pouze u natáčení z pohodlí domova, ale často se vydával také na různé akce. Nikdy se totiž netajil tím, že má v oblibě české influencery. Nejvíc si oblíbil Ladu Kašparovou a Marii Roseckou.

Právě proto se vydával na různé srazy s influencery, kde mezi malými dětmi doslova vyčníval. Radost ze setkání se svými oblíbenými influencery měl ale úplně stejnou jako ostatní děti. Lukeš také velmi často mluví o svých sexuálních choutkách a zážitcích, které jsou mnohdy naprosto šokující. Jednou se dokonce přiznal, že masturboval nad fotkami již zmíněné influencerky Kašparové. Lidé si z Lukeše neustále dělají legraci a některé slečny mu dokonce volají a přesvědčují ho o tom, že jsou do něj bezhlavě zamilované. I když se v takových situacích Lukeš snaží tvářit, že o nic nejde, je na něm často vidět, že je z toho nadšený. S přehledem proto často dívkám řekne, aby mu poslaly nějaké nahé fotky na jeho Instagram nebo Facebook. Jedné slečně dokonce řekl, že by s ní dělal úplně cokoliv, co by si přála a to s naprosto seriózním výrazem ve tváři.

O Lukešovi se už ví také mezi influencery a to proto, že měl různé sexuální narážky na spoustu slečen, které jsou na sociálních sítích populární. Také influencerka Dominika Elischerová alias Mína má s Lukešem velmi podivný zážitek. „Standa Lukeš je z*urvenej úchyl! On mě začal hrotit za to, že jsem v Clashi nic nepředvedla a já jsem ho potom taky začala hrotit. S Lukešem jsem ten spor vyřešila v Anime Coffee tanečním duelem a on mi potom začal psát, že jsme mezi sebou měli sexuální napětí,“ popsala svou zkušenost s Lukešem Elischerová v jednom podcastu, která naprosto nechápala, že se Lukeš chová tak, jak se chová vzhledem ke svému věku. Lukeš byl očividně nadšený z toho, že o něm Elischerová veřejně promluvila v podcastu a pasáž, ve které o něm mluví, si přidal na svůj YouTube kanál.

Lukeš se také objevil v kontroverzním filmu Párty Hárder, ve kterém podle spousty lidí exceloval. Streamer ale vyniká také v ping pongu, kterému se věnuje už přes deset let. Nyní se ale rozhodl vyzkoušet zcela jiné sportovní odvětví a zamířil do organizace Clash of the Stars, kde se utká s Jiřím Bláhou v MMA. Lukeše trénuje zkušený trenér Josef Peňáz, jehož synem není nikdo jiný než profesionální zápasník Matěj Peňáz, který se probojoval až k zápasu o kontrakt s největší bojovou organizací na světe UFC. Lukeš už se v minulosti jednou porval na ulici s bývalým fotbalovým brankářem Tomášem Kůčou, kterého bil před zraky kolemjdoucích na náměstí. Lukeš byl ale o mnoho těžší než Kůča a souboj proto nebyl úplně fér. Nyní se ale utká s Bláhou, který bude vážit stejně jako on a navíc před obrovským davem diváků. Uvidíme tedy, jak moc se dokáže Lukeš na svůj zápas, který se bude konat 22. června na osmém galavečeru organizace Clash of the Stars, připravit.