Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Štěpán Šrámek se chce proslavit skrze Kazmu? | foto: instagram.com

Steven Gash se veze na vlně slávy ostatních. Jon tě využívá, píšou mu lidé a kritizují ho

Štěpán Šrámek alias Steven Gash se proslavil díky youtuberovi Jonu Mariánkovi. Díky němu má velká čísla na sociálních sítích, ale bez něj je naprosto ztracený. Oba spolu byli ve strip klubu a Šrámkova přítelkyně se velmi zlobí, protože jí slíbil, že tam nepůjde. Podle některých lidí se Šrámek velmi změnil a kritizují ho.
  12:08

Mladý influencer Štěpán Šrámek se neustále snaží pracovat na růstu své kariéry. Zároveň ale jistě ví, že to úplně sám nedokáže. Jeho kariéru totiž neustále podporuje youtuber Jon Mariánek, který si zároveň díky Šrámkovi udržuje sledovanost svého kanálu na YouTube. Mariánek ale není jediný, díky komu na sebe Šrámek dokázal strhnout obrovskou pozornost. Ke zvýšení popularity kdysi využil také tajemno okolo baviče Kamila Bartoška alias Kazmy. Nyní se ale zdá, že se pokouší tvořit opravdu sám za sebe a je mnohem více aktivnější na YouTube, kde mají jeho videa obrovský úspěch. Zároveň také obchoduje se starožitnostmi.

Šrámek se totiž vyšvihl díky výhře první soutěže #JEDUZAJONEM. Získal si fanoušky skrze ojedinělý způsob humoru a začala mu tak okamžitě růst čísla na sociálních sítích. Jenže Šrámek tak trochu usnul na vavřínech a po ukončení série videí, ve kterých s Mariánkem zažíval pravý americký sen, byl na sociálních sítích velmi pasivní. Mariánek ho ale pozval do USA znovu a tehdy se Šrámek rozhodl prezentovat jako někdo, kdo má co do činění s bavičem Kamilem Bartoškem. Přidával dokonce příspěvky, ve kterých měl údajně zanechávat indície k rozluštění Bartoškovy šifry. Jak se ale později ukázalo, s bavičem měl společné pouze to, že se s ním kdysi potkal.

Někteří lidé ale nebyli příliš nadšení z toho, že je Šrámek neustále vodí za nos a začali ho proto kritizovat. „Fakt jako totální bizár. Ty si myslíš, že jsi nejvíc top, ale přitom si h*vno, co nic nedokázalo. Ty jsi fakt přínos pro společnost,“ reagovali na Šrámkovu tvorbu lidé na sociálních sítích. Protože už ale Bartoškova hra skončila a Mariánek s ním neměl žádné plány, Šrámek musel přijít na způsob, jak si svou slušně rozjetou kariéru udržet sám. Na nic ale nepřišel a na jeho Instagramu se objevilo pouze video, které natočil ve spolupráci s jednou firmou. Nakonec se ale opět svezl na vlně slávy Mariánka, protože ho přijel „překvapit“ do USA. Od té doby své sociální sítě opět zahltil obsahem s Mariánkem a nic jiného v podstatě nezveřejnil.

Šrámkovi se ale nedá odepřít jistá kreativita. Začal být totiž aktivní na svém YouTube kanálu, kam přidává poměrně slušně propracovaná videa. Sice se většinou týkají jeho návštěvy Mariánka, ale jejich obsah je pro diváky očividně velmi zajímavý. Dává jim totiž zcela jiný pohled na věci, které spolu s Mariánkem prožil a některá videa proto mají podobný počet zhlédnutí, jako videa na Mariánkově kanálu. Šrámkovo nejsledovanější video má totiž přes 300 tisíc zhlédnutí, což je na české youtuberské scéně opravdu úspěšné číslo. Šrámkova přítelkyně ale z jeho tvorby není příliš nadšená. V jednom díle se totiž Šrámek a Mariánek vydali do strip klubu a Šrámek si užíval velmi intimní tance s místními dívkami.

Kvůli tomu se s ním jeho partnerka pohádala, protože jí to pochopitelně přišlo naprosto otřesné. „Než jsem odjel potřetí do Ameriky, tak jsem Marii slíbil, že do žádného strip baru už šmatat na polonahý holky nepůjdu. Bohužel jsem š*lin a zklamal jsme ji a ublížil. Nevím, zda mi to někdy odpustí. S celou soutěží mi moc pomáhala, tak jako v celém životě a já se jí takhle odvděčil,“ přiznal Šrámek na svém Instagramu. Někteří lidé mu radí, aby se se svou přítelkyní rozešel, protože ho prý nepodporuje. Jiní ji zase brání, že je to naprosto pochopitelná reakce. Podle některých je za tím vším ale někdo úplně jiný. „Jon tě změnil. Udělal si z tebe kontent. Přijde mi, že tě trochu využívá,“ píše jeden z uživatelů na Instagramu. Šrámkovi to ale očividně vůbec nevadí, protože by jinak neměl žádnou sledovanost.

Šrámek nedávno překročil hranici 100 tisíc odběratelů na YouTube a to především díky videím, kde reaguje na své zážitky v USA. Mimo jiné se ale také živí úplně jinak. Šrámek totiž podniká se starožitnostmi a různými sběratelskými věcmi. Založil si vlastní firmu Gash a na svých internetových stránkách toho nabízí opravdu hodně. Dokonce se v nabídce objevil také veterán auta Ferrari za 1,9 milionu korun. Šrámek tak očividně dokáže vydělávat peníze i jinak než pouze placenými spolupracemi na sociálních sítích. Ty mu ale i nadále z největší části živí Mariánek.