Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Štěpán Šrámek se chce proslavit skrze Kazmu? | foto: instagram.com

Influenceři na vlně Kazmy. Kamarád Jana Mariánka stále mlží, podle sledujících jen hledá pozornost

Štěpán Šrámek alias Steven Gash neustále ukazoval ve videích symboly baviče Kamila Bartoška a mnoho lidí se proto domnívá, že s ním má něco společného. Nově se ale objevily spekulace, zda se na Bartoškovi pouze nechce přiživit, protože už nemá co jiného nabídnout. Své sledující zároveň velmi zklamal očekávaným videem.
  8:39

Influencer Štěpán Šrámek, který se proslavil díky kamarádství a tvorbě s youtuberem Jonem Mariánkem, je v poslední době velmi spojovaný s bavičem Kamilem Bartoškem alias Kazmou. Šrámek totiž už v minulosti nenápadně ukazoval v Mariánkových videích Bartoškův tajemný symbol a diváci se okamžitě dovtípili, že má Šrámek s Kazmou určitě něco společného. Šrámek poslední dobou přidává převážně obsah, který se týká ONEMANSHOW: The Movie a velké hry, která se s filmem pojí. V jednom ze svých videí tvrdil, že svým sledujícím prozradí novinku ohledně samolepky s tajemným symbolem, kterou ukázal při letu vrtulníkem. Z jeho vyjádření jsou ale diváci zklamaní.

Šrámek se prezentuje tak, jakoby měl od začátku opravdu něco s Bartoškem společného. Ten byl navíc první, kdo mu podepsal papírovou postavu Mariánka v životní velikosti. Právě proto mnoho lidí na sítích diskutuje o tom, zda se spolu nedomluvili na nějakém tajném projektu a zda se neobjeví ještě nějaké další velké odhalení. Šrámek vytrvale přidává obsah týkající se Bartoškova filmu a nově se rozhodl vysvětlit, proč je jeho samolepka tolik speciální.

Na samolepce se totiž nachází pět symbolů a některé z nich jsou také na kamenných kostkách u Kazmova monumentu. Šrámek zároveň symboly neukázal tak, aby byly dobře vidět, čímž opět donutil diváky přemýšlet nad tím, co má asi za lubem. „Nevím, jestli vám to k něčemu bude, ale třeba jo. Vůbec nevím, co to znamená, zní to záhadně a to je všechno,“ okomentoval velmi očekávané video Šrámek a své sledující opět nechal v naprosté nevědomosti.

Videem ale zároveň mnohé ze svých sledujících naštval. Lidé totiž měli za to, že jim odhalí něco opravdu velkého a ve výsledku se v podstatě vůbec nic nedozvěděli. „Díky, že si mi vzal půl minuty života. To jsou h*vna, ty v*le. Ty jsi koště, jeď radši znovu za Jendou do Ameriky,“ zlobí se na Šrámka uživatelé na Instagramu. Šrámek ale na žádné komentáře nereaguje a pod jeho příspěvky se proto rozjíždějí rozsáhlé diskuze bez jasné odpovědi. I když se Šrámek k ničemu nevyjádřil, stále převládá názor, že je jeho tvorba pod taktovkou Bartoška.

Pomalu se ale začíná spekulovat o tom, zda se Šrámek nesnaží, podobně jako mnoho jiných českých influencerů, pouze získat více sledujících a tím pádem také větší sledovanost. „Strašně si chceš nahnat ještě víc čísel než máš. Řekl jsi, že tam je nějaký kód, ale neřekl jsi proč to držíš. Jsi fake,“ okomentoval Šrámkovo video jeden uživatel na TikToku. Je pravda, že skoro každé video, které se týká Bartoška a jeho filmu, je na sociálních sítích velmi sledované. Šrámek se okolo Bartoška ochomýtá už dlouho a není tedy divu, že si i navzdory negativním komentářům stále mnoho lidí myslí, že je s Bartoškem na něčem domluvený.

Nikdo ale stále neví, zda se Šrámek opravdu nepodílel na nějakém tajném projektu, který zatím Bartošek nepředstavil. I když by tomu tak nakonec nebylo, ze strany Šrámka se rozhodně jedná o skvělý kalkul co se týče čísel na sociálních sítích. V současné době ho na Instagramu sleduje přes 93 tisíc lidí a na TikToku dokonce přes 132 tisíc lidí. Jeho nejsledovanější video má 1,8 milionu zhlédnutí a jedná se právě o video, ve kterém se jde podívat k trezoru s milionem dolarů.

Šrámek také vyvolal debatu ohledně čísel, která se objevují v pozadí jeho videí. V několika videích má totiž za sebou krabice, na kterých jsou různá čísla a někteří se domnívají, že se jedná o čísla, která by mohla otevřít trezor. „Sleduje někdo ta čísla za ním? Beztak se jedná o nápovědu. Zkoušet to ale nebudu,“ okomentoval Šrámkovo video jeden z uživatelů na TikToku.

Postupně se ale lidé k Šrámkovi otáčejí zády. Podle nich je přehnané tajemno, které dělá kolem své osoby, spíše proto, aby neztratil popularitu. Po svém návratu od Mariánka, totiž bylo pouze na něm, jak využije své nově získané sledující. Podle některých lidí se tedy chytil nejprobíranějšího tématu na sociálních sítích a tím si pozornost svých sledujících rozhodně udržel. Pravda ale později vyjde na povrch a Šrámek bude muset přijít s něčím originálním. Samozřejmě v případě, že s Bartoškem nic společného nemá.

Témata: Kazma, Steven Gash