Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny. | foto: Instagram.com

Sugar Denny označila Airbnb za posh s*ačku. Urazila se kvůli vlastní chybě

Airbnb je velice populární služba zprostředkovávající pronájem ubytování. Jako každá společnost poskytující jisté služby má svá základní logická pravidla. Ty se zdá se, že nepochopila známá influencerka Sugar Denny. Na Instagramu vyjádřila své rozhořčení, kvůli zrušené rezervaci ubytování. Zapříčinila si to však sama.
  12:08

Chovej se jako u sebe doma je motto, které by krásně vystihlo službu Airbnb. Mnohé už zřejmě nebaví bydlet v přeplněných komerčních hotelech a tak pobyt v plně zařízeném bytě moc rádi uvítají. Tuto populární ubytovací službu si zřejmě velice oblíbila i influencerka Sugar Denny. Ta si však zdá se nepřečetla základní pravidla platformy a momentálně si tak vylila své rozhořčení na Instagramu. Platformu označila za posh s*ačku kvůli zrušené rezervaci.

K O N T R O V E R Z N Í podcast aka nejlepší podcast v sluneční soustavě, už dnes v 19:00 na youtube a celá verze na herohero!

2. října 2022 v 14:40, příspěvek archivován: 14. srpna 2023 v 11:23

Sugar Denny je ten typ člověka, co se neostýchá téměř cokoliv a jakkoliv okomentovat na svém Instagramu. Často je tak schopná ukázat, jak se umí naštvat, či se nad něčím pousmát. Nyní se pořádně rozkřičela kvůli zrušené rezervaci ubytování na Airbnb. „Hej, kdy se z Airbnb stala nějaká posh s*ačka? Já jsem si zabookovala Airbnb vole a teď se dívám, že se mi nestrhly peníze z karty,“ křičí na svém Instagram story Sugar Denny. „Tak si říkám, co se děje? Proč se to nestrhlo? Jdu se podívat do té aplikace a borka mi to zrušila, protože jsem jí neodepsala do čtyřiadvaceti hodin,“ pokračuje Sugar Denny.

Airbnb pravidla

Airbnb je služba převážně založená na krátkodobém pronájmu ubytování. Od klasického hotelu se liší v tom, že zákazník většinou bydlí v plně zařízeném bytě, který je mimo dobu pronájmu někdy i majitelem obýván. Je tak logické, že respekt k čistotě, úklidu a poklidu je vnímán lehce jinak než v hotelích. Služba má tak spoustu pravidel, které by měl zákazník respektovat. Hostitel by měl také mít plné právo zrušit rezervaci někoho, kdo s ním nekomunikuje.

Ačkoliv to zřejmě není obvyklé, není se čemu divit, že hostitelka Sugar Denny chtěla zjistit, o koho se jedná a v jakém počtu lidí přijede. „Ahoj Deniso, vždy chceme vědět jaké hosty můžeme očekávat. Mohla byste nám říct něco o skupině se kterou cestujete a za jakým účelem?“ ptá se hostitelka Sugar Denny. Její otázka je logická a na místě. Veliké trápení měli mnozí hostitelé s problémem ohledně nedodržování základních pravidel. Nebylo výjimkou, že si zákazník zarezervoval ubytování jen pro něj a následně v něm uspořádal velikou párty s mnoha lidmi.

Firma tak po mnoha stížnostech hostitelů kompletně zakázala jakékoliv párty na ubytováních pronajatých skrze jejich platformu. Pokud zákazník toto pravidlo poruší, jeho účet na platformě bude zrušen. Je tak logické, že si hostitel chce před ubytováním zákazníka lehce proklepnout a tak zjistit, jestli se nejedná o osobu, která by v jeho ubytování mohla způsobit nějaké nepokoje. Má také podle pravidel platformy plné právo v případě podezření z porušení domácích pravidel hostem rezervaci zrušit. To však zřejmě uražená Sugar Denny nechápe. „Na*er si, na*er si. Kdy se z Airbnb stala nějaká posh p*čovina,“ pokračuje Sugar Denny.

Nechápe, jak se něco takového může stát. Svoji chybu odůvodnila tím, že prý nemá zapnuté notifikace. „P*čo já jedu s jedním člověkem vole. Rezervace je pro dva lidi. Co tam asi budu dělat? Dělat rave v tom bytě? A ona mi to zruší, protože jsem neodepsala do čtyřiadvaceti hodin,“ pokračuje Sugar Denny. Hostitelku následně označila za drzou d*vku, čímž její oznámení o další příhodě ze života skončilo.

Sugar Denny zažívá v poslední době dobré časy. Díky influencerské kariéře a kontroverzím, které se s ní pojí a kolem ní dějí, si je schopná vydělat veliké sumy. Společně s dalším influencerem Tadeášem Kuběnkou se vždy chytne příležitosti, jak si díky nějaké kauze zvýšit čísla. Momentálně se s jejich podcastem Kontroverzní řadí mezi nejúspěšnější HeroHero tvůrce u nás.

Témata: Sugar Denny