Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Chystá se Sugar Denny do Clash of the Stars? | foto: Instagram.com/kourilkovadenisa

Tiktokerka vyzvala Sugar Denny do klece. Chce se mlátit kabelkami, Sugar Denny se jí vysmívá

Na sítích se už delší dobou spekuluje o účasti Sugar Denny v Clash of the Stars. Prý pro ni ale pořád hledají organizátoři soupeřku. Jedna potenciální se teď na TikToku ozvala a vyzvala ji na zápas. Sugar Denny ji však prý nezná a nevidí důvod, proč zápas přijmout.
  13:28

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, je jednou z nejprobíranějších influencerek v Česku. Často na sociálních sítích sdílí poměrně kontroverzní zážitky z vlastního života a už delší dobu se spekuluje o její potenciální účasti v Clash of the Stars. Sice se v minulosti redakci Antiyoutuber.cz svěřila, že by méně než milion korun za zápas nechtěla, spekulace trvají a Kouřílková je podporuje. Našla se pro ni konečně soupeřka?

Na TikToku se ve čtvrtek objevilo video, ve kterém dvaadvacetiletá Naděžda Dunová, která vystupuje pod přezdívkou @nadenka.13, vyzývá Kouřílkovou na zápas. „Viděla jsem video, že se prý na zápas připravuješ, takže ti asi dali tolik peněz, kolik jsi chtěla. A asi se řeší soupeřka. Takže to budu já, vyzývám tě Sugar Denny,“ popisuje. Myslí si, že je ve stejné váhové kategorii jako ona a proto by byla dobrá soupeřka. „Je mi jedno, jak se chceš prát. Jestli se chceš mlátit kabelkama, škrábat se nehtama, tahat se za vlasy nebo normálně bojovat, stejně se na to připravím,“ dodává.

Dunová tvrdí, že neexistuje žádný důvod, proč by Kouřílková neměla její výzvu přijmout. Kouřílková si však myslí opak. Prý o Dunové nikdy neslyšela a je pro ni naprosto neznámá. Na TikToku Dunovou sleduje zhruba 60 tisíc uživatelů, na Instagramu však ani ne dva tisíce. Kouřílková se zápasu podle jejích slov rozhodně nebojí, jen se prý nechce prát s někým, o kom v životě neslyšela.

@nadenka.13

♬ původní zvuk - Naděnka 💕

Kouřílkovou Dunová upozorňuje také na to, že její nejlepší kamarád Tadeáš Kuběnka zápasil s Danielem Holomkem, který je také relativně neznámý. Její rozhodnutí zápas odmítnout proto prý nechápe. „Tadeáš s ním měl několik měsíců spor,“ vysvětluje Kouřílková důvod, proč zápas mezi Kuběnkou a Holomkem podle ní dával smysl. Mezi nimi však žádný spor není a proto nevidí důvod zápas přijímat.

Kouřílková si následně z výzvy na Instagramu utahovala. Prý byla šokovaná, že výzva vůbec přišla a smála se. Sama tvrdí, že by mnohem radši šla zápasit s tvůrkyní reakčního kanálu Lilian Voss, která se do ní nejednou na sociálních sítích opřela nebo s trenérem, influencerem a výživovým poradcem Jakubem Enžlem. Před nějakou dobou totiž tvrdil, že by rád v Clash of the Stars zápasil, hledá ale někoho, kdo váží podobně jako on. To by podle něj mohla být právě Kouřílková.

Je otázka, zda Kouřílková o účasti v Clash of the Stars někdy uvažovala jako o opravdové možnosti. Na sociálních dřív zveřejnila několik videí s Kuběnkou, ve kterých dvojice tvrdí, že se Kouřílková připravuje na nějaký zápas. Podle mnoha sledujících jsou však videa myšlena s nadsázkou a populární influencerka se na žádný zápas nechystá. Kuběnka také dřív redakci Antiyoutuber.cz potvrdil, že mnoho ze společných videí nemyslí vážně. Podle spolumajitele organizace Tomáše Linh Le Syho pro Kouřílkovou už dlouho shánějí soupeřku. Zdá se však, že Dunová to pravděpodobně nebude.

Témata: Sugar Denny