Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Sugar Denny a Clash of the Stars: Bojovat a moderovat nebudu, spolupracujete se špatnými lidmi, říká influencerka

Objeví se někdy Sugar Denny v Clash of the Stars? Šance jsou nyní nejspíš velice nízké. Na svém Instagramu se svěřila, že s organizací už nechce mít nic společného. Vadí jí, že spolupracují s Vojtěchem Hlaváčkem, mužem, se kterým měla v minulém roce randit. Hlavního moderátora Jakuba Jíru dokonce označila za ufňukaného chudáka.
  10:08

Známá influencerka a podcasterka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny je opět středem zajímavého sporu. Na svém Instagramu se ostře pustila do moderátora bojové organizace Clash of the Stars Jakuba Jíry, známého také jako Speakera. Její účast v zápase je tak nejspíš v ohrožení. Existuje přitom celá řada lidí, kteří by kontroverzní influencerku chtěli vidět v ringu. Někteří však momentálně mluví i o tom, že by mohla jít do konkurenční organizace Red Face. Ta totiž oznámila novou posilu, která by se podle fanoušků mohla podcasterce postavit.

Zničehonic tak své sledující nyní na Instagramu informovala o tom, že se s Jírou pohádala. „Poslala jsem Speakera do p*či, že nebudu moderovat Clash, ani nebudu mít zápas,“ píše hned na začátku velice dlouhé věty ve svém instagramovém příběhu. Vadí jí prý to, že organizace spolupracuje s člověkem, se kterým měla v minulém roce románek. „Když je jejich hlavním sponzorem VH (Vojtěch Hlaváček). Ještě mu lajkujete celý Clash příspěvky se mnou a píšou mu tam gratulace ke vztahu se mnou,“ doplňuje, proč s organizací nechce mít nic společného.

Jak se sama ve svém YouTube videu svěřila, s Hlaváčkem měla v minulém roce aféru. Jejich vztah měl začít čistě jen jako pracovní, když jí majitel obchodu se sladkostmi nabídl spolupráci. Časem se jí Hlaváček začal prý čím dál více líbit a jejich vztah začal být bližší, dokonce až romantický. To vše však skončilo, když zjistila, že je Hlaváček zadaný. Sporů mezi nimi mělo být více, a tak s ním Sugar Denny ukončila kontakt.

19.díl Reakcí právě teď v premiéře v TV a zítra na Youtube. Hosté @honzimichalek @samuel_samake

5. února 2024 v 22:36, příspěvek archivován: 8. února 2024 v 12:56

Hlaváček však později na Instagramu zveřejnil jejich společnou fotku, na které si dávají pusu. Pod příspěvkem se objevilo mnoho gratulací k jejich novému vztahu, ke kterým se přidal například i šéf Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy. „Ať jste spolu šťastní. Přeji vám to,“ napsal. „Šťastný den díkuvzdání,“ okomentoval fotku zápasník z již zmíněné organizace, známý jako Snejks. Že Hlaváček fotku zveřejnil a že jim k novému vztahu gratulovalo mnoho lidí z Clashe, se Sugar Denny zrovna nelíbilo.

„Nechci se s nimi spojovat, když se kamarádíčkují s ním,“ píše. Jak se k věci staví, měla říct Jírovi. „Na což mi chudák ufňukaný Speakříček volal, jestli jsme si to nerozmysleli,“ vysvětluje. Sugar Denny si však pravděpodobně stojí za svým a o další spolupráci s organizací se zdá, že nemá zájem. „Pak další věc, co udělá je, že si vezme VH na Barrandov k Soukupovi,“ pokračuje Sugar Denny s tím, že právě to bylo naprosté završení celé situace.

Hádejte kam dnes odlétáme Nápověda zní : ☘️ #trip #fly

4. února 2022 v 20:58, příspěvek archivován: 8. února 2024 v 12:52

Dál už se k věci moc nevyjadřovala. Na další story jen napsala, že začne mluvit, pokud ji někdo bude štvát. „Radši mě ne*erte, nebo začnu mluvit,“ píše na story a usmívá se do kamery. Více informací prý sdělí až v podcastu. Redakce Antiyoutuber.cz oslovila s žádostí o vyjádření k celé situaci i Jakuba Jíru. Do vydání článku se však nevyjádřil.