Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Sugar Denny a Vojtěch Hlaváček | foto: Instagram.com

Sugar Denny si měla užívat s manažerem Datla Hlaváčkem. Prý s ní podvedl svoji partnerku

Influencerka Sugar Denny zveřejnila a okomentovala seznam mužů, se kterými má z roku 2023 nějakou romantickou zkušenost. Objevil se mezi nimi i Vojta Hlaváček, manažer Datla, se kterým si měla prý loni užívat. V době, co se spolu vídali, na něj na hotelu čekala jiná slečna, což ani Hlaváček nevyvrací.
  19:00

Milostný život influencerky Denisy Kouřílkové alias Sugar Denny je pravděpodobně přinejmenším pikantní. Že její fanoušky láká do jejího soukromého života nahlédnout, si bezpochyby sama uvědomuje, a tak jim to nyní umožnila. Zveřejnila a okomentovala seznam mužů, se kterými má z minulého roku nějakou romantickou zkušenost. Očekávaně se mezi nimi objevil i manažer kontroverzního youtubera Marka „Datla“ Valáška Vojtěch Hlaváček. Ten nedávno na svůj Instagram zveřejnil fotku, na které se s Sugar Denny líbá. Influencerka tak nyní uvedla vše na pravou míru.

Bavit se začali prý v rámci společné spolupráce. „Měl nabídku na spolupráci s jeho firmou. Měl takovou vizi, že mi udělá můj vlastní balíček se sladkostmi,“ vysvětluje Sugar Denny ve svém videu na YouTube. Když řešili zmíněnou spolupráci, tak se však do sebe podle ní lehce zakoukali. „Mezi mnou a Vojtou Hlaváčkem rostly sympatie a ty vyvrcholily v den, když bylo Clash of the Stars pět,“ říká. Hlaváček jí měl zavolat aby za ním dorazila do klubu na afterparty. Tam na ni ale prý vyjel, protože mu měla ranit city. „A takhle na mě řval: ,ty svině, ty svině, ty se taháš s.’ Pak řekl to slovo na „n“ a zařval ho na celý ten bar,“ doplňuje.

Aby se uklidnili, tak si dali pusu, což ale vyústilo v něco daleko jiného. Nakonec s ním měla odjet k sobě domů, kde si spolu užili. „Nespala jsem s ním, to bych chtěla uvést na rovinu. Ale líbali jsme se, tulili se prostě a bylo to žhavé. Měla jsem ho fakt ráda,“ vysvětluje Sugar Denny. Co prý nevěděla, bylo to, že měl mít v té době Hlaváček partnerku, kterou s ní podvedl. Když byli spolu u ní na bytě, tak na něj měla jeho partnerka čekat na hotelu. „O které mi řekl, že se nic nestalo a že mu dokonce i stálo péro, ale že s ní nespal, protože je tak strašně blbá, že by s ní nemohl nic mít,“ doplňuje.

To je podle Hlaváčka holý nesmyl. Ten se v reakci na její video nečekaně i vulgárně rozjel na svém Instagramu. Jeho vyjádření je však lehce zmatené. Nejdříve říká, že s ní prý nespal. „Ta holka mi ho do té doby k*rva jenom přehulila, takže jsem s ní nespal“ říká. Následně ale řekne, že s ní vlastně měl i pohlavní styk. „Já jsem s tou holkou nikdy nechodil. Já jsem s ní jenom spal. To znamená jako strkat p*ro do k*ndy, že jo Marku,“ vysvětluje Hlaváček a ukazuje kamerou na Datla, který rukou napodobuje orální sex.

Následně měl Hlaváček Sugar Denny ignorovat, a tak si ho prý zřejmě všude zablokovala. Později se jí ale ozval a ačkoliv na něj byla naštvaná, tak mu dala prý druhou šanci, aby spolu mohli dotáhnout jejich spolupráci na energetický nápoj. Hlaváček ji měl vzít na hezkou procházku a večeři, po které ji podle jejích slov začal však opět ignorovat. „Až do momentu, kdy jsem za ním trochu přijela na Clash afterparty,“ říká, že tam jela jen kvůli němu. Jelikož klub, ve kterém byli, nebyl podle nich dobrý, přesunuli se do jiného. „Celou tu cestu vyřvával, jak mě chce m*dat a kam mě bude m*dat. Vyřvával to na celou ulici,“ vysvětluje.

@sugardenny

😭😭😭😭😭

♬ original sound - Denny

V druhém klubu se však Hlaváček prý přesunul za jinými dívkami, se kterými podle Sugar Denny flirtoval a kupoval jim pití. „Já už jsem chtěla jet domů s Vojtou Hlaváčkem a trochu mu osedlat to koňské péro,“ říká. Měli se tak společně vydat k Sugar Denny na byt. Ačkoliv by si to zřejmě velice přála, sex spolu prý neměli, jen se mazlili a líbali. Následovat měl už klasický scénář, kdy ji měl Hlaváček začít ignorovat a později se jí opět ozvat s nabídkou na spolupráci. Když jí napsala slečna, která na něj měla čekat na hotelu, tak se už Sugar Denny definitivně naštvala a s Hlaváčkem kontakt ukončila už pravděpodobně nadobro.

Kouřílková se rozpovídala i o dalším muži, který s největší pravděpodobností není veřejnosti neznámý. Loni na jaře začali uživatelé na sítích spekulovat, že se Sugar Denny vídá s upadajícím influencerem Samuelem Samake. V novém videu promluvila o muži, který pil velké množství kratomu a místo toho aby budoval vztah s ní se rozhodl, že bude doma trávit čas s vlastní fretkou. A co má Samake a zmíněný muž společné? Fretku a lásku ke kratomu. Kouřílková ho však nikdy nejmenovala a tak je románek se Samakem stále předmětem spekulací.

Témata: Sugar Denny