Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny trápí psychické problémy | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny má depresi, bude muset začít brát antidepresiva. Poslední dny prý nechtěla ani žít

Sugar Denny poslední dobou trápí psychické problémy. Psychiatrička jí prý diagnostikovala depresi a brzy bude muset začít brát antidepresiva. Vedle toho začíná brát také prášky na poruchu pozornosti. Prý v posledních dnech nechtěla ani žít, natož pracovat.
  17:00

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, je známá především velmi otevřenou komunikací s fanoušky. Téměř denně s nimi sdílí zážitky z každodenního života. Ač jsou příběhy mnohdy vtipné, nedávno se svěřila, že zažívá nejhorší období v životě. Musela se objednat i na psychiatrii.

Nedávno Kouřílková na Instagramu sdílela, že už více než týden není schopná vést normální život. Nechtělo se jí nic přes den dělat a jediné, co jí přinášelo radost, bylo trávení času s přáteli. Prý neměla konkrétní důvod pro svůj stav a nevěděla, proč se tak cítí.

Protože si chtěla dát život do pořádku, rozhodla se objednat na sezení k psychiatričce. Následně jí potvrdila, že má depresi a předepsala antidepresiva. „Ptali jste se mě, co mi paní psychiatrička předepsala, ale já to nevím, zjistím to, až si je vyzvednu,“ vysvětluje. Podle jejích slov by však mělo jít o nějakou moderní léčbu. „Nechce předepisovat věci jen aby je předepisovala. Nemělo by to být návykové a léky by mi měly pomoct asi za čtyři dny,“ dodává.

Zároveň Kouřílková má už několik měsíců diagnostikovanou poruchu pozornosti a úzkostnou poruchu. Na poruchu pozornosti dříve brala prášky, které později brát přestala. Byla na dovolené v Portugalsku, kde onemocněla a následně byla v nemocnici v Londýně. Proto léky brát přestala a styděla se to psychiatričce přiznat. Mimo jiné se jí svěřila i s tím a tak brzy začne brát léky znovu.

Myslí si, že kombinace obou léků na ní bude mít nepříjemné vedlejší účinky, uvědomuje si že je to potřeba. „Malý krok pro svět, ale velký krok pro Denny,“ říká s nadsázkou. Po dvou měsících přestala ignorovat svou psychiatričku a začala řešit problémy, které jí trápí.

Poslední dva týdny prý nechtěla ani žít a už vůbec ne pracovat. „S totálním utrpením sestříhám podcast a nic jiného nedělám. Nemám chuť nic dělat, je mi fakt na ho*no,“ vysvětluje. Prý už ale nechce plakat.

Zároveň se zdá, že se její stav zlepšuje. Pokračuje s natáčením podcastu, který nahrává s Tadeášem Kuběnkou a včera zveřejnili na Instagramu video, na kterém se oba dobře baví. Kouřílková na něm tancuje a následně společně sledují jeden z dílů Harryho Pottera.

Témata: Sugar Denny