Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny. | foto: Instagram.com

Sugar Denny trápí psychické problémy. Prý se cítí nejhůř za poslední dobu, dává si život do pořádku

Sugar Denny se sledujícím na Instagramu svěřila, že ji poslední týden a půl trápí psychické problémy. Bylo jí prý nejhůř za poslední dobu. Teď se ale rozhodla, že si dá život do pořádku a se sledujícími sdílela seznam úkolů, které musí za den stihnout. Uklízela byt nebo si domlouvala schůzku s psychiatričkou.
  13:39

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny poslední dobou patří k nejpopulárnějším a nejkontroverznějším influencerkám. Sice na sociálních sítích sdílí většinou zábavné momenty ze života, nikdy se netajila ani psychickými problémy. Teď se na Instagramu svěřila, že pro ní bylo posledních deset dní náročných.

Kouřílková se rozhodla, že sledujícím bude dokumentovat, co přes den dělá. Myslí si totiž, že by jí sdílení mohlo pomoct. „Můj poslední týden a půl je úplně na nic. Je mi asi nejhůř mentálně, co mi kdy bylo. Nevím proč, nemám k tomu žádný důvod. Nic se mi nestalo, ani mi nikdo neumřel,“ vysvětluje. Když se necítí psychicky dobře, trvá to podle ní většinou maximálně tři dny a pak nepříjemné pocity odezní. To se však tentokrát nestalo.

Celý týden a půl prý nebyla schopná nic udělat. Neměla motivaci nic dělat ani se s někým vidět. Obvykle se ráda vídá s kamarády, teď se však do společných setkání musela nutit. „Vzhledem k tomu, že mi bylo celou dobu zle, tak jsme se večer zhulili nebo opili nebo něco. Celý den mi bylo na nic a nejlepší na tom dni byl ten večer s kamarády. Už ale nechci v tomhle nacházet radost,“ popisuje a dodává, že návykové látky neužívala každý den.

Kouřílková už má několik měsíců diagnostikovanou úzkostnou poruchu a poruchu pozornosti, která prý zásadně ovlivňuje každý její den. Moc lidí prý však její problémy nechápe a není jí příjemné je řešit ani s některými kamarády. Je podle ní těžké najít někoho, kdo by jí pochopil a právě proto se rozhodla, že všechno začne dokumentovat na Instagramu.

Za poslední dva dny se její psychický stav prý zlepšil a ona už je konečně schopná něco dělat i přes den a ne jen v noci. Proto si napsala na úterní den seznam věcí, které musí za celý den zvládnout. „Není to nic náročného, ale mně prostě normální věci jako úklid nebo mytí vlasů dělají problém,“ vysvětluje.

Na seznam si například napsala, že by se měla nasnídat. Poslední dny prý příliš nejedla a myslí si, že by jí snídaně mohly pomoct. Na seznamu bylo především uklízení celého bytu, objednání se ke kadeřnici nebo domluvení schůzky s psychiatričkou. Tam se brzy chystá a doufá, že jí návštěva tentokrát pomůže. Přestala totiž brát léky, které měla předepsané. Nakonec se Kouřílkové povedlo splnit všechny věci, které měla na seznamu.

Témata: Sugar Denny