Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Sugar Denny se prý sama sobě hnusí. Vypadám jako nějaká mastná p*ča s práškem na nose, říká

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny neustále na sociálních sítích řeší problémy. Na Instagramu nyní přiznala, že je jí zle ze sebe samé a také tvrdila, že má teď spoustu práce a nemůže proto vydávat videa. Poté se ale přiznala, že celý den leží v posteli a jediné, co se pokusila vyřešit, byl její hnisající nos. Podle lidí je na tom Kouřílková velmi špatně.
  16:12

Influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny se za poslední dobu výrazně změnila. Podle spousty lidí ale k horšímu. Kouřílková si nejednou změnila barvu vlasů, oholila si obočí a už několik měsíců o sebe příliš nepečuje. Mnoho lidí zástava názor, že se žene do záhuby. Známá influencerka se nyní rozhodla přestěhovat do nového bytu a očividně má vážné problémy, které ovlivňují její každodenní činnosti.

@sugardenny nová epizoda vařeníčka je out na našem herohero 💕 herohero.co/kontroverzniikony #sugardennynka #sugardennysek #sugardenca #pinkhair #simonaikona #simonatvardek #yngsimoni #hugospritz #hugo #spritz #aperolspritz #drink #drinks #alcohol #bigjar #summerdrink #summerparty #diy #tutorial #fun #funny ♬ original sound - Denny

Kouřílková se nedávno pohádala se svým kamarádem Tadeášem Kuběnkou a od té doby se na Instagramu opravdu rozjela. Přidávala příspěvky, ve kterých kouřila marihuanu a chvíli to působilo tak, že nic moc jiného nedělá. Influencerka sama přiznala, že se to na ní podepsalo a hodlá trochu přibrzdit. I tak ale většinu dní tráví doma a nikam nechodí. Nyní se rozhodla nastěhovat do nového bytu, ale jak se ukázalo, také při stěhování řešila mnoho problémů. Protože musí zařídit plno věcí, oznámila svým sledujícím, že nyní týden nebude vydávat žádná videa, protože má prý práce až nad hlavu. Zároveň ale svým sledujícím popsala, jak podle ní takový náročný den vypadá. „Je mi úplně na h*vno. Za celý den jsem neudělala vůbec nic kromě toho, že jsem si šla koupit snídani a potom jsem jen ležela v posteli a byla jsem na TikToku,“ napsala Kouřílková na svém Instagramu.

Kouřílková se také nechala slyšet, že má problém s dírkou v nose, kde si nechala udělat piercing. Dírka jí totiž hnisá a influencerka se ptala svých sledujících, zda by jí neporadili, jak si nos vyléčit. Jeden z jejích sledujících jí napsal, aby si rozdrtila Paralen na prášek a nasypala si ho na hnisající dírku. Kouřílková to skutečně udělala a poté přidala fotku s vlastním názorem na ni samou. „Je mi ze sebe úplně na p*ču. Mám celý den nějakou úplně zvláštní úzkost a ještě ke všemu vypadám jako nějaká mastná p*ča s práškem na nose,“ napsala Kouřílková na svém Instagramu. Mnoho lidí si všimlo, že většinu příspěvků, které Kouřílková přidává na Instagram, pořizuje z domu. Podle některých lidí Kouřílková vůbec nikam nechodí a pouze lenoší doma. Občas se sice vydá do podcastovny, kde pokračuje v tvorbě podcastu Kontroverzní, nyní Kontrvoerzní Ikony, ale zbytek jejích příspěvků je skutečně pouze z domácího prostředí. Také proto mají lidé za to, že se Kouřílková žene do záhuby.

„Vypadá hůř a hůř. Na to, kolik jí je let, vypadá o dost starší. A nejde o její váhu, ale celkově. Drogy a chlast se na člověku dost podepíšou. Vzhledem k tomu, co všechno do sebe cpe, tak bude možná ještě horší. Dávám jí maximálně pět let, možná ani to ne. Hlavně, že jí máma neustále zachraňuje p*del a neřekne jí pravdu, nechápu,“ reagují na změnu Kouřílkové lidé na sociálních sítích. Influencerka se sama přiznala k tomu, že to přeháněla s pitím alkoholu a také potvrdila, že brala kokain. Drogám se prý ale v poslední době vyhýbá a alkohol prý pila proto, že toho na ní bylo v poslední době moc. Někteří lidé ale neřeší pouze její životní styl, ale především samotný vzhled, který Kouřílková neustále mění. Její růžové vlasy vyvolaly na sociálních sítích obrovské množství těch nejrůznějších reakcí a Kouřílková si nyní opět vlasy obarvila.

Tentokrát zvolila fialovou barvu, ale lidé jí doporučují, aby byla opatrná, protože si neustálým barvením může vlasy naprosto zničit. I když chtěla být Kouřílková nyní pořádně produktivní, nejspíš produktivitu ještě na nějaký čas odloží. Svým sledujícím na Instagramu se totiž svěřila, že se probudila se zánětem středního ucha. Opět se natáčela v posteli, takže pravděpodobně nic zvláštního nepodnikne. „Kdykoliv se mi tady toto stane, tak to ve mně evokuje tu malou Denisku, která seděla v pokoji a mamka jí donesla do postele její oblíbené jídlo. Byly to hranolky a kuře,“ svěřila se Kouřílková na Instagramu a vypadala, že má slzy na krajíčku. Kouřílková v poslední době působí velmi citlivě a dokáže ji rozhodit naprosto cokoliv. Zánět středního ucha v ní dokázal vyvolat smutek a zapříčinit to, že nejspíš opět zůstane celý den doma.

Témata: Sugar Denny