Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

V novém podcastu Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka řeší podnikání slovenských dvojčat Cyntia a Bianca | foto: Instagram.com/sugardennysek

Válka influencerů pokračuje: Kuběnka se chystá potopit Sugar Denny a stáhne i Simonu Tvardek

Tadeáš Kuběnka se vrátil z psychiatrické léčebny a začal okamžitě pálit do bývalé kamarády Denisy Kouřílkové alias Sugar denny. Podle něj je vše, co o něm řekla, jedna velká lež a plánuje o ní promluvit v novém podcastu, který chce představit v červnu. Zároveň si vzal na mušku další kamarádku z Like Housu a influencerku Simonu Tvardek, která ho prý využívala.
  13:45

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka ohlásil definitivní návrat z psychiatrické léčebny a tím také svůj návrat na sociální sítě. Mezitím, co se Kuběnka léčil, se dramatické taktovky ujala jeho bývalá kamarádka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. Ta všechny neustále informovala o tom, jak to s Kuběnkou vypadá, a také opakovaně mluvila o jejich sporu. Kuběnka ale nyní přišel s vyjádřením, které může vyvolat na sociálních sítích další obrovskou kauzu.

Kuběnka po celou dobu, co o něm Kouřílková mluvila na sociálních sítích, na její výroky a vyjádření nijak nereagoval. Pravděpodobně se chtěl naplno věnovat léčbě a dění na sociálních sítích nijak zvlášť neřešil. Nyní je ale zpět a zdá se, že se plánuje Kouřílkovou potopit. Kuběnka na svůj Instagram přidal fotku, na které je Kouřílková spolu se svou kamarádkou influencerkou Simonou Tvardek a k fotce přidal obrázek dvou postav z filmové série Star Wars, Jabby Hutta a princezny Ley, a napsal, že se na obě dvě už vaří voda, protože Sugar Denny podle něj lhala.

„Já se teď po měsíci koukám na ty skvosty, co MUDr. Kouřílková navařila, a nestačím se divit,“ napsal Kuběnka na svém Instagramu. Mluvil o tom, že podle Kouřílkové měla Kuběnkova matka na sebe napsaný jejich společný podcast Kontroverzní, ale prý tomu tak vůbec nebylo.

„Krasavice, ty sis tak nablila do huby, že to není možné. Doteď jsem držel pusinku, ale v červnu se můžete těšit na nový podcast, kde to všechno probereme,“ pokračoval Kuběnka. Prý se nechce celou dobu věnovat pouze Kouřílkové a jejím údajným lžím, ale chce především mluvit sám o sobě a s největší pravděpodobností také o svých psychických problémech. Podcast ale nejspíš odstartuje epizodou, ve které vyvrátí tvrzení Kouřílkové, která tvrdila, že to byla právě ona, kdo Kuběnku přinutila jít na psychiatrii. Kuběnka se ale po celou dobu ke Kouřílkové nijak nevyjadřoval a ta měla spoustu času na to, aby své sledující zahltila množstvím informací, které podle Kuběnky vůbec nebyly pravdivé.

Jenže Kuběnkovi neleží v žaludku pouze Kouřílková, ale také Tvardek, se kterou se dříve hodně přátelil. Je tedy velmi pravděpodobné, že se ve svém novém podcastu pustí také do ní.

„Nejlepší kamarádka ti řekne, ať se jdeš léčit, že ti bude držet místo, a ona to místo dá druhé nejlepší kamarádce, která u mě bydlela půl roku zadarmo,“ zmínil na svém Instagramu Kuběnka. Ani s Tvardek už se mladý influencer pochopitelně nebaví, protože se prý rozhodl ze svého života odstranit lidi, kteří mu v jeho problémech nijak nepomáhají, ale spíše přitěžují. Právě Kouřílková a Tvardek mají mezi takové lidi patřit. I když byla Kouřílková po celou dobu Kuběnkova pobytu velmi aktivní, co se týče komentování jeho, zdá se, že jí nyní došla slova. Od doby, co se o ní Kuběnka na sociálních začal vyjadřovat, Kouřílková se o svém bývalém kamarádovi nijak nezmínila.

To stejné platí také v případě Simony Tvardek, která dříve na svém Instagramu neustále rozebírala Kuběnku a jeho situaci. Také ona ale na Kuběnkův návrat na sociální sítě nijak nereagovala a obě kamarádky nyní nejspíš čekají, jaký bude Kuběnkův další krok. Ten avizoval, že se o nich rozpovídá v červnu v novém podcastu a do té doby nejspíš nic speciálního prozrazovat nebude. Spousta lidí se ale postavila na stranu Kuběnky a Kouřílkovou kritizuje.

„Odříznout se od toxických lidí a vlivů a začít se sebou něco dělat a léčit se je prvním krokem k úspěchu! Na Denisu se vykašli. Horší člověk, co lže sám sobě, neexistuje. Držím palce a ať je ti líp. Denisa je hrozná toxická kráva,“ píšou lidé Kuběnkovi na Instagramu. Je velmi možné, že až se rozhodne promluvit o Kouřílkové a Tvardek ve velkém, rozjede se na sociálních sítích další válka influencerů.