Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Influencerka Sugar Denny. | foto: Instagram.com

Sugar Denny chystá další podcast a vydává rozhovor s Lulusilou. Je na sebe pyšná, mnozí ji kritizují

Sugar Denny je na sebe v poslední době pyšná, vytváří totiž mnoho obsahu pro ostatní, což ji dělá šťastnou. Někteří však upozorňují, že je důležitá kvalita a ne kvantita. Chystá nový podcast, který uvidí jen ti, kteří zaplatí. Mnozí také diskutují nový rozhovor s bizarní influencerkou Lulusilou.
  16:53

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, je jednou z nejpopulárnějších a zároveň nejdiskutovanějších influencerek u nás. Téměř každý den se sledujícími na sociálních sítích sdílí každodenní zážitky, dlouho prý však měla problém s natáčením obsahu na platformy, které ji živí. To se teď prý změnilo.

Kouřílková v poslední době o sobě dává na sociálních sítích jednoduše vědět svým vlastním kontroverzním způsobem. Pochlubila se novým Mercedesem, povídá o sexuálním životě nebo třeba o preferencích ve vztahu.

„Jsem na sebe pyšná. Ještě dva měsíce zpátky jsem nebyla schopná vytvořit žádný obsah. Měla jsem nějaký blok, nemohla jsem nic dělat. Nevím, co se stalo, ale najednou je všechna moje energie zpátky,“ povídá Kouřílková na Instagramu. Popisuje, že je konečně po dlouhé době kreativní a vytváření obsahu pro ostatní ji dělá šťastnou.

První epizoda podcastu Cukr vychází dnes v 17:00 na herohero.co/cukrpodcast. Odkaz v biu.

1. září 2023 v 14:56, příspěvek archivován: 1. září 2023 v 15:12

Jaký obsah v poslední době vytváří? Vydává mnoho videí nejen na YouTube, ale převážně na platformu pro monetizaci obsahu Herohero.co. Jeden účet tam má svůj vlastní, druhý společný pro podcast Kontroverzní, který moderuje společně s Tadeášem Kuběnkou. Nedávno k nim přibyl i třetí, společný s podcasterem Ladislavem Sinaiem.

Se Sinaiem má v plánu Kouřílková vytvářet nový podcast s názvem Cukr. Z dostupných informací by se mělo jednat i o poradnu. Oba totiž nedávno na Instagramu sdíleli příspěvky, ve kterých vyzývali sledující, aby se jich ptali na otázky, se kterými chtějí poradit. Nové díly by měly vycházet každé dva týdny za poplatek 6 euro, dostupné budou jen za platební bránou.

Nový koncept podcastu však někteří už teď kritizují. Především kvůli tomu, že zkrátka bude vycházet jen na Herohero.co. „Nevím, proč bych si měla kupovat podcast, který jsem ještě neviděla. Většinou si pustím tři díly a pak se rozhodnu, jestli to chci platit,“ píše jedna z uživatelek na Facebooku. „Tohle už na mě ani nepůsobí, že by to Denisa dělala pro fanoušky, jen čistě pro prachy,“ píše další. Sice většina fanoušků rozumí tomu, že si chce zkrátka vydělat víc peněz, i přes to by byli rádi, kdyby si přinejmenším první díl mohli pustit zdarma. Někteří zároveň kritizují, že si Kouřílková vytvořila už třetí profil na Herohero.co.

Nemálo kritiky také přinesl nový díl podcastu Kontroverzní s poměrně bizarní influencerkou Lulusilou. „Spousta lidí si dala tolik práce s tím ji zahrabat a vy jste ji zase vyhrabali,“ píše jedna z uživatelek na Instagramu. Lulusila totiž podle mnohých konstantně lže a manipuluje, v minulosti si měla například vymyslet, že se jí narodila dcera nebo že se s ní chtějí fotit zdravotníci.

Závěrem je nutno dodat, že Kouřílková opravdu vytváří v poslední době mnoho obsahu, jeho kvalita je ale, jak mnoho sledujících tvrdí, poměrně diskutabilní. Rozumí tomu, že si musí něčím vydělávat peníze, některé kroky jsou podle nich už přehnané.