Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Už tě máme dost, vyřeš si své problémy, vzkazují lidé Sugar Denny. Znovu řešila vymyšlené těhotenství

Kontroverzní Denisa Kouřílková, známá jako Sugar Denny, vyvolává v poslední době bouřlivé reakce. Rozhádala se s Tadeášem Kuběnkou, ukončila s ním podcast a zapletla se do veřejného konfliktu s bývalým kamarádem a asistentem Štěpánem Klosem. V podcastu Ladislava Sinaie znovu mluvila o vymyšleném těhotenství, což vyvolalo značnou negativní odezvu. Fanoušci kritizují nejen její činy, ale i Sinaie za výběr hosta. Kritika vůči ní sílí, přesto pokračuje ve své tvorbě a píše knihu o svém životě.
  14:30

To, co se v poslední době děje kolem kontroverzní české influencerky Denisy Kouřílkové alias Sugar Denny, je tím asi aktuálně nejprobíranějším mezi fanoušky českého internetového bizáru. Rozhádala se s Tadeášem Kuběnkou, ukončila s ním podcast, do toho se začala veřejně hádat se svým bývalým kamarádem a asistentem Štěpánem Klosem. Aby toho nebylo málo, do svého podcastu very nice si ji pozval Ladislav Sinai. Promluvila mimo jiné i o vymyšleném těhotenství. A negativní reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Část jí je mířena proti samotnému Sinaiovi. „Skok zpět co se týče tvorby, celkem super hosti a pak tohle… To se bohužel nedá ani poslouchat,“ píše jeden z komentujících na YouTube. „Sorry Láďo nebudu jediný, kdo se zeptá proč? Pro shlédnutí? Protože kámoška? Každý muže zakopnout, ale vychcanost a nesoudnost je jiný level... Adéla i Deny je vypočítavá mentálně slabší osobnost co se s tím neumí poprat a obviňuje všechny kolem za své negativní projevy a činy. Moje stopka byla, když vypustila to s tím falešným těhotenstvím, chlubila se tím online a ještě ji to přišlo ok... Asi se tady u tebe chce očistit a nevím jak moc ji s tím chceš pomáhat... Za mě úlet a nepochopení,“ vyjadřuje svoje rozhořčení další.

Hodně emocí vyvolalo hlavně to, když Sugar Denny na svých sociálních sítích veřejně mluvila o tom, že si vymyslela těhotenství s cílem, aby z teoretického otce dítěte vymámila peníze. A právě o tom se rozpovídala i nyní u Sinaie. „Já jsem to neudělala jsem tak, že jsem se nudila. Kdybych to možná rozebrala celé, tak by to asi dávalo trošku větší smysl, protože on mi dlužil nějaké peníze,“ povídá v podcastu Sugar Denny a obhajuje tím to, že si příběh o těhotenství vymyslela.

Jenže ani s tím u internetové veřejnosti moc nepochodila. „Ona je tak odpornej člověk. Odpornej! Úplně mě vytáčí, jak se furt ohání tím, jak jsou na ni všichni hnusní a zlí,“ komentuje rozhovor jeden ze sledujících.

Píše knihu

V podcastu Sinaie se Sugar Denny vyjadřuje i o tom, jak veřejně prozradila diagnózu Tadeáše Kuběnky, za což ji mnoho lidí odsoudilo, jelikož jde o jeho soukromou věc. „Za to se veřejně omlouvám,“ řekla. Následně však dodává, že to udělala kvůli tomu, aby Kuběnkovi sledující věděli s kým mají tu čest. Jenže, jak se zdá, lidé na sociálních sítích mají Kouřílkové a jejího chování už dost. „Měla by se jít sama léčit, neustále má potřebu ostatní osočovat, viní je za všechno, co se jí v životě děje a sama je bezchybná, to přece není normální,“ myslí si jeden z jejích někdejších fanoušků. „Nemocní jsou oba minimálně stejně, Denisa mi přijde ale horší,“ dodává další.

Zdá se však, že sama influencerka si z toho nic moc nedělá. A to ani z toho, že z HeroHero podcastu Kontroverzní, který nyní figuruje pod názvem Kontroverzní ikony, odchází sledující. Od doby, co se s Kuběnkou rozdělili, jich ubylo přes šest stovek. Ona sama pak na sítích tvoří dál, podle všeho skutečně píše knihu o svém životě.