Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny si pořídila nový Mercedes | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny a peníze: hledá jen bohaté muže, pořídila si nové auto za více než milion a půl

Sugar Denny se pochlubila novým Mercedesem a ač ona z něj má radost, někteří její sledující ne. Mnoho z nich tvrdí, že ho brzy nabourá nebo odře, což se jí nelíbí. Myslí si, že jí všichni jenom závidí a měli by jít radši do práce, než psát podobné komentáře. Později na Instagramu sledujícím řekla, že od teď hledá jen bohaté muže, což někteří z nich také nechápou.
  12:37

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny je známá mimo jiné svým kontroverzním chováním na sociálních sítích. Sice teď delší dobu mlčela a moc debat nevzbudila, jejích posledních pár dní se zdá být podle Instagramu krušných. Pořídila si nové auto, které jí sledující podle ní závidí. Navíc vyrazila ke kartářce, aby zjistila, jak to bude s jejími vztahy do budoucna, což jí také nepotěšilo.

Kouřílková už několik měsíců tvrdila, že si chce pořídit auto. Aby si na něj našetřila a peníze neutratila, odkládala je do krabice doma. Většina jejích rozhodnutí je poměrně impulzivních a tak to nakonec dopadlo i s autem. Minulý týden se na Instagramu pochlubila novým Mercedesem s poznávací značkou „fat pussy“. „Představte si, že by volali majitele auta v supermarketu s touhle značkou. Geniální,“ píše jeden ze sledujících. Jiní vyzdvihovali Kouřílkové a to, že se nebere tolik vážně. Nakonec se však ukázalo, že je poznávací značka předělaná v počítači, i přes to měla na sociálních sítích velký úspěch.

Sice jí mnoho sledujících auto přálo, desítky komentářů byly negativní. „Čekám na to, až to auto nabouráš,“ píše jeden ze sledujících a mnoho reakcí bylo podobných. Sledující komentovali buď váhu Kouřílkové s tím, že ji snad auto uveze, nebo například tvrdili, že ho brzy odře. „Vůbec nechápu, proč takové věci vůbec říkáte a přejete někomu, aby naboural svoje auto,“ zlobila se Kouřílková na Instagramu.

Mladá influencerka si prý uvědomuje, že by podobné komentáře řešit vůbec nemusela, ale jednoduše jí vadí nepřející sledující. „Já mám prostě radost z nového auta. To auto stálo milion a šest set tisíc, koupila jsem si ho za své peníze, jasně že mám radost,“ dodává a vysvětluje tím důvody, proč se zlobí. Podle jejích slov jí všichni chtějí zkazit radost a závidí jí. Proto všem vzkázala, ač tvrdí, že komentáře jiných lidí neřeší, že by radši měli jít do práce, aby si mohli podobné auto koupit a nechat ji být.

Odteď hledám bohaté pány

Kouřílková mimo jiné zmiňuje, že její rodina neměla nikdy moc peněz a ona si nemohla dovolit takový život, jaký žije teď. Díky své práci ho však žít může a proto by ji naopak měli lidé její životní radosti přát místo toho, aby jí záviděli. Nutno dodat, že podobná vyjádření sdílí na sociálních sítích většina influencerů z podobných poměrů. Náročnost jejich práce na sociálních sítích je však diskutabilní.

Nejen, že jí sledující nepřejí nové auto, vesmír jí ani nepřeje partnerský vztah. Proto vyrazila ke kartářce, aby zjistila, jaká je její budoucnost. „Řekla mi, že si najdu šťastný vztah až pochopím, do jaké vztahové skupiny patřím. Veřejně bych chtěla říct, že patřím do vztahové skupiny bohatých pánů,“ vysvětluje poměrně s nadsázkou a dodává, že jí už nemají psát muži, kteří nemají peníze.

Ač Kouřílková veřejně sdílí podobné názory často, tentokrát některé sledující pobouřila více než obvykle. Mnoho z nich totiž nechápalo, jak jí může záležet na tom, kolik má její potenciální partner peněz. I na to však Kouřílková měla odpověď a pobouřeně vysvětlila, že se jednoduše nechce o nikoho starat nebo mu platit dovolené. Když má sama hodně peněz, nemůže přece, podle ní logicky, chtít, aby její partner měl peněz málo.

Témata: Sugar Denny