Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

influencerka Sugar Denny | foto: Instagram.com/kourilkovadenisa

Odhalené telefonní číslo Sugar Denny. Prý ho prodává Tadeáš Veselý fanouškům

Sugar Denny se zase zlobí. Tadeáš Veselý totiž měl údajně prodat její telefonní číslo jednomu z fanoušků. Podle něj to prý dělá často a Veselý jeho tvrzení nepopřel. Místo toho řekl, že se s influencerkou utká v Clash of the Stars o titul tlusté svině.
  19:00

Influenceři jsou pro mnohé fanoušky téměř nedosažitelní a někteří z nich by udělali cokoli, aby se jim přiblížili. Třeba si koupili i telefonní číslo jednoho z nich. Teď se zdá, že jeden z influencerů čísla svých kolegů zveřejňovat a prodávat.

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, zveřejnila na svém Instagramu konverzaci s jedním z fanoušků. Na sociální síti Telegram ji kontaktovalo neznámé číslo. Po tom, co se Kouřílková zeptala, kdo jí píše, jí mladík odpověděl, že je její fanoušek. „Tadeáš Veselý prodává čísla, ne, že jsem ho koupil, ale jedna holka jo,“ vysvětluje fanoušek způsob, jakým k číslu přišel. Kouřílková má prý jeho kamarádku zablokovanou a proto ji kontaktoval on. „Vzala mi mobil, aby ti mohla zavolat,“ dodává.

Tadeáš Veselý je jedním z nejkontroverznějších influencerů v Česku. Svým chováním na sociálních sítích vzbudil nejednu negativní reakci a patří pravděpodobně k nejnenáviděnějším zápasníkům Clash of the Stars.

Zápas o titul tlusté svině?

Kouřílkovou sdílení čísla rozhořčilo. „Tadeáš Veselý by mě měl přestat s*át nebo si tě vezmu do Clashe pi*o,“ píše na Instagramu. Sice jde z její strany s největší pravděpodobností o nadsázku, Veselý jí odpověděl, že výzvu přijímá. „Dáme si zápas o titul tlusté svině, protože může být jen jedna,“ píše.

Právě tímto hanlivým oslovením ho častovali diváci při jeho zápasech ve fighterské organizaci. Zároveň tak však byla při posledním galavečreu diváky v O2 Universu označená i Sugar Denny, která tam, hlavně jako podpora Tadeáše Kuběnky, poskytla na pódiu krátký rozhovor. Přezdívka tak, alespoň na chvíli, patřila oběma a Veselý toho využil pro popichující story. Z toho, že Sugar Denny vadí, že její číslo vyzradil, si zřejmě bizarní postavička českého internetu nic nedělá.

Veselý na Instagramu zveřejňuje telefonní čísla často. Většinou ale takovým způsobem, že sdílí snímek obrazovky uloženého kontaktu a zamaže jméno i fotku. Je potom na jeho sledujících, jestli vyzkouší, komu telefonní číslo patří. Jeho motivace ke sdílení kontaktů je však otázkou. Redakce Antiyoutuber.cz Veselého s dotazy ohledně prodeje telefonních čísel kontaktovala, do doby zveřejnění článku však neodpověděl.

Nutno dodat, že fanoušci mají o osobní informace Kouřílkové velký zájem. Jen po pár dnech, co se v dubnu přestěhovala do Prahy, sledující odhalili její novou adresu a začali ji sdílet. Kouřílková se tehdy zlobila a nechápala, proč by někdo měl vědět, kde bydlí. Zároveň to nebylo poprvé, když ještě bydlela v Brně, potýkala se se stejným problémem.