Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny leží v nemocnici na kapačkách | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny je na kapačkách v soukromé nemocnici v Londýně. Zůstane tam asi dva dny

Sugar Denny měla jít na koncert oblíbené zpěvačky v Londýně. Místo toho však zůstala na hotelovém pokoji a zanedlouho v soukromé nemocnici s kapačkou. Nejdříve se bála, že bude muset platit za pobyt 200 tisíc, což se nakonec nestane.
  8:52

Sugar Denny, vlastním jménem Denisa Kouřílková, se vydala na dovolenou v Portugalsku, kde se svou kamarádkou mimo jiné navštívila hudební festival. Odtamtud měla naplánovanou cestu do Londýna na koncert Lany Del Rey, kam si koupili lístky společně s kamarádem a kolegou Tadeášem Kuběnkou. Kouřílková nakonec na koncert nedorazila, je totiž nemocná.

Před pár dny přidala Kouřílková na Instagram video, kde brečí, jí nanuk a říká, že má pravděpodobně angínu. Video se začalo okamžitě šířit na sociálních sítích a komentující ji začali okamžitě kritizovat, protože podle nich by s angínou studené jíst rozhodně neměla.

I s nemocí se nakonec do Londýna vydala, na koncert však nedorazila a zůstala na hotelu. Kuběnka se na koncertě objevil po boku kamarádky Kouřílkové, která s ní byla na dovolené v Portugalsku.

Teď však sledující Kouřílková šokovala. Začala totiž přidávat fotky na kterých měla kapačku ze soukromé nemocnice v Londýně. Na jedné z nich se s ní fotí Kuběnka, když leží na nemocničním lehátku. „Zdravím z londýnské soukromé nemocnice, kde nechám 200 tisíc korun,“ píše v dalším videu.

Nakonec prý všechno dobře dopadlo. „Pojišťovna mi uhradí celý můj nemocniční pobyt. Původně řekli, že pokryjou jen nezbytné věci a soukromá nemocnice není úplně nezbytná, ale nakonec to zaplatí,“ píše později a raduje se. Později vtipkovala, že si za ušetřené peníze koupí několik nových kabelek. Co jí ale doopravdy je však neprozradila. Někteří spekulují i o mononukleóze. Prý v nemocnici zůstane pravděpodobně dva dny.

Témata: Sugar Denny