Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Spory Sugar Denny s blízkými lidmi nekončí. Její bývalý asistent prodává její věci na Vinted a hrozí jí policií

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny se na Instagramu rozpovídala o tom, že má spor se svým, nyní už bývalým, kamarádem a asistentem v jedné osobě. Podle ní se s ní Štěpán Klos přestal bavit proto, že neměla peníze. Ten nyní také prodává dárky od ní na online bazaru. Klos má mít také klíče od bytu Kouřílkové, které jí odmítá vrátit.
  19:07

Influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny se pohádala s dalším blízkým člověkem ze svého života. Po definitivním ukončení přátelství s influencerem Tadeášem Kuběnkou nyní přišla o svého nejlepšího kamaráda. Štěpán Klos, který trávil s Kouřílkovou opravdu hodně času a zároveň jí dělal osobního asistenta, měl navíc po celou dobu klíče od bytu, kde Kouřílková bydlí a nyní se o ně spolu přetahují. Influencerka tvrdí, že jí Klos hrozí policií a vše komunikuje pouze s její matkou.

@sugardenny 🎀🎀🎀🎀 #sugardennynka #sugardennysek #sugardenca #cardib #cardibmemes #funny ♬ suono originale - Mel

Kouřílková se podle spousty lidí v poslední době extrémně změnila a to nejen co se týče vzhledu, ale také chování. Spolu s kamarádkou Simonou Tvardek se na sociálních sítích často naváží do ostatních a nyní se na Instagramu svěřila s tím, že už se s Klosem nekamarádí. „Řeknu vám, co se mi dneska stalo. To není kopání, kopání to bude, až si sednu na podcast a povykládám vám o všem, co se stalo. Já vždycky řeknu, že se nebudu o všech vyjadřovat z loajality, ale ty potom uděláš čtyři sta padesát dalších m*dek,“ rozčilovala se Kouřílková na svém Instagramu. Mluvila právě o Klosovi, se kterým se pohádala a on jí odmítal vrátit klíče od jejího bytu. Klos pracoval pro Kouřílkovou jako asistent, který za ni vyřizoval různé věci a také se občas staral o její domácnost, například jí i vynášel a třídil odpad. Kouřílková tvrdí, že si ji a její kamarády Klos zablokoval na všech sociálních sítích včetně jejího telefonního čísla. Konverzaci s ním proto musela vést její matka.

Na sociálních sítích se následně objevil snímek konverzace, kterou měla s Klosem vést matka influencerky. Ta Klosovi psala, zda by si pro klíče od bytu Kouřílková mohla přijet, protože si je zapomněla vzít při odchodu ven a nemůže se do bytu dostat. Klos ale matce Kouřílkové odpověděl, že mu má influencerka nejdřív proplatit fakturu a až poté je ochotný se s ní dále bavit. Influencerka mu totiž údajně nezaplatila za jeho práci a právě proto nyní Klos od Kouřílkové žádá tímto způsobem svou výplatu. Na sociálních sítích se dokonce šíří fotka faktury, kterou chce Klos proplatit. Kouřílková se později na Instagramu svěřila s tím, že jí lidé píšou, že měli z Klose špatný pocit, ale ona sama ho prý nikdy neměla. Pohádali se prý spolu kvůli penězům. „Z mojí strany to nebylo nijak hnusné. Já jsem mu prostě řekla, že za něj nemůžu pořád platit, když musím také platit tak vysoké daně a on se se mnou přestal bavit na základě toho, že nemám peníze, takže to mluví za vše,“ řekla Kouřílková ve videu na svém Instagramu.

Kouřílková také v době přátelství s Klosem svému kamarádovi darovala spoustu věcí. Ten je prý nyní prodává na online bazaru Vinted, což Kouřílkovou naštvalo. Influencerka proto do Klose na svém Instagramu neustále pálila a dokonce sepsala jakési podivné vyjádření, kde popisovala celou situaci s klíči od jejího bytu. Klos měl také údajně přemlouvat matku Kouřílkové, aby o něm její dcera nikde nemluvila. „Možná proto, že se bojíš, co vše by vylezlo napovrch a trošku by se rozpadla tvá hromádka lží, že,“ napsala na Instagramu Kouřílková. Ta se v poslední době na Instagramu opravdu rozohnila a neustále si stěžuje na to, že se k ní lidé chovají zle. Ona sama přitom neustále ostatní lidi uráží a někdy proto nemá ani pádné odůvodnění.

To, že se v poslední době Kouřílková opravdu hodně změnila, zaregistrovali také její sledující, kteří jí to jasně dávají v komentářích pod jejími příspěvky najevo. „Ty tvoje story jsou opravdu šílené. Asi by ses měla taky léčit. Deniso, prosím, vykašlete se na to a podstupte psychickou léčbu. Reálně ti už nezbývá skoro nikdo. Vzpamatuj se. Tadeáš alespoň začal něco se svým životem dělat a rozhodl se žít lépe. Ty jenom pořád hulíš a stěžuješ si na stories,“ píšou lidé Kouřílkové na Instagramu. Ta se ale v poslední době k ničemu produktivnímu nemá a na svém Instagramu zveřejňuje pouze videa a fotky, ve kterých si po svém užívá život. Často ve videích pije alkohol, kouří marihuanu a podle lidí se pomalu a jistě žene do záhuby.

Témata: Sugar Denny