Neděle 16. června 2024, svátek má Zbyněk
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Sugar Denny o psychických problémech: Brala kokain a reaguje na kritiku

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny znovu promluvila nejen o svých psychických problémech, ale také o problémech Tadeáše Kuběnky. Zároveň také přiznala, že brala kokain, který si prý naposledy dala před čtyřmi měsíci. Kouření marihuany jí prý pomáhá zvládat stres, ale v poslední době to přeháněla s alkoholem. I když se prý povznesla nad kritikou, neustále na ni na Instagramu reaguje.
  13:28

Influencerka Denisa Kouřílková alias Sugar Denny se na Instagramu opět rozzlobila. Tentokrát ji vytočily zprávy od lidí, kteří jí píšou, aby podstoupila psychiatrickou léčbu, protože se podle nich nechová ani trochu normálně. Ačkoliv Kouřílková tvrdila, že si z podobných zpráv nic nedělá, očividně ji velmi naštvaly. Znovu proto otevřela nedávnou kauzu a promluvila o svém bývalém kamarádovi Tadeášovi Kuběnkovi.

@sugardenny 🎀🎀🎀🎀 #sugardennynka #sugardennysek #sugardenca #cardib #cardibmemes #funny ♬ suono originale - Mel

Poté, co Kuběnka nastoupil na psychiatrickou léčbu, se začaly množit komentáře, kdy lidé Kouřílkové doporučovali, aby ji podstoupila také. Ta se ale k ničemu podobnému neměla a naopak neustále tvrdila, že její mentální problémy nejsou natolik závažné, aby léčbu podstoupila. To ale nejspíš někteří lidé nepovažovali za pádný argument a Kouřílkové dál psali podobné zprávy. To už ale Kouřílková nevydržela a rozhodla se na kritizující zprávy reagovat. „Miluji, jak někteří lidé ví úplnou m*dku a furt se budou k něčemu vyjadřovat. Já jsem tak strašně přenesená přes tyhle všechny zprávy, že se Tadeáš šel léčit, protože si uvědomil, že je s ním něco špatně, tak bych měla jít taky. Já beru mnoho léků,“ řekla naštvaně Kouřílková na svém Instagramu.

Kouřílková se také vysmívá tomu, že by se mohl Kuběnka vyléčit za tak krátkou dobu. Podle ní je to naprosto nereálné. Poté ale řekla, že si nikdy nedělala legraci z toho, že má někdo psychické onemocnění a naopak takové lidi vždy podporovala a to i v případě Kuběnky. „Nebýt mně, tak on do té léčebny ani nejde. Já jsem ta, kdo urgovala, že by tam měl jít. A také jsem řekla, že bych do té léčebny šla, kdybych měla problémy, které by byly tak nezvladatelné. Ale moje problémy jsou jaksi zvladatelné. Už jaksi nemívám tak špatné stavy, jaké jsem měla dva měsíce zpátky a taky jsem ze svého života od*ebala všechny lidi, kteří mi přitěžovali. Ale stejně mě tam bude někdo posílat, i když jsem doslova medikovaná,“ pokračovala Kouřílková. Influencerka také velmi často kouří marihuanu, která může kolikrát výrazně psychické problémy zkomplikovat. Kouřílková ale tvrdí, že právě díky marihuaně se cítí lépe a její psycholožka o tom ví.

Kouřílková také řekla, že se léčí už opravdu dlouho a intenzivně. Poté ale zase řekla, že je se svou léčbou teprve na začátku. Zároveň prý už dlouho bere antidepresiva, které ovšem kombinuje s opravdu nevhodnými látkami. Influencerka se přiznala k tomu, že brala kokain, který si prý naposledy dala před čtyřmi měsíci. Také se přiznala k tomu, že to v poslední době opravdu přeháněla s pitím alkoholu, ale to prý z toho důvodu, že toho na ní bylo moc. Zároveň si ale uvědomuje, že by rozhodně na takové léky neměla alkohol pít. „V posledním měsíci jsem trošku víc pila, protože to byla prostě těžká životní situace a protože jsem chtěla od těch problémů trošku utéct. Já neříkám nikomu, že to je dobré, ale to je prostě ta realita,“ řekla Kouřílková na svém Instagramu.

Spolu s influencerkou Simonou Tvardek se v poslední době opravdu rozjela a velmi často se spolu obě slečny natáčely, když pily alkohol a kouřily marihuanu. Také z toho důvodu lidé Kouřílkové psali, že už je čas se sebrat a podstoupit léčbu v psychiatrické léčebně. Kouřílková má ale očividně za to, že nic takového zatím nepotřebuje a dál se léčí pouze užíváním antidepresiv. I když tvrdí, že už nechce mluvit ani o Kuběnkovi a nechce ani nijak reagovat na extrémní kritiku, které v poslední době musí čelit, očividně cítí nutkání neustále na tyto věci reagovat. Kuběnka, který se s Kouřílkovou několik let kamarádil, se ale k celému dění už nijak nevyjadřuje a nereaguje ani na to, co o něm na sociálních sítích Kouřílková vypráví.